Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 633
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Кроко, аз съм ти давала отговор, ама ти пак не повярва. Искаш да си чуеш “присъдата”, че ти е отредено да си сама и да си останеш в мъката си, но не и да повярваш, че имаш шанс да срещнеш любим човек и да имаш семейство, ако промениш себе си.
Ако продължаваш така - наистина сериозно увеличаваш шансовете си да пропуснеш човека, с когото ще създадете общо бъдеще.

Бих искала само да отговоря и няма да разводнявам повече темата ,защото Angel си мисли ,че аз сама си го правя.
Преди  години имах един ухажор ,когото обаче аз не харесвах.Доста бях дръпната ,но имахме приятелски отношения .В един момент след поредното излизане си казах -това момче не е лошо ,що се дърпам ,я да му дам шанс.Станах много благосклонна към него и...момъкът бега за има-няма две седмици време.
Та искам да кажа,че не всичко човек сам си прави ,просто не можеш да си промениш съдбата -или я приемаш,или роптаеш като мен ,но ефект няма.

Няма да Ви занимавам повече със себе си,Съжалявам за това лирично отклонение.

Croco, ама ти да не мислиш, че някой в днешно време живее с първия появил се в живота му мъж и не е имал разочарования? Аз съм на 40+, такива разочарования и предателства съм имала от мъже, направо жестоки, свързани включително с материални и финансови измами. И аз след всеки съм си казвала-край, това беше, повече мъж няма да погледна. Сега като срещна някой от тях, се чудя с какъв акъл съм имала нещо общо с него, ама...На достатъчно години съм да знам, че да, имам мъж до себе си в момента, но не е гаранция, че след две или пет години няма  да се разделим. Нито децата, нито общите материални активи са гаранция за нещо. Но дори и да се случи така, сигурна съм, че пак ще имам шанса да срещна някой, независимо дали ще съм на 50 или на 60.
Аз не смятам, че ти сама си го правиш, такива неща се случват. Само, който не е опитал, не е грешал в избора си. Въпреки това, мисля, че дълбоко в себе си не си се отказала. Ако беше, нямаше да ходиш да питаш врачки. Независимо от това кой какво ти казва, никога не губи вярата си.  Вярвам,  че човек привлича това, което излъчва. Ти, ако излъчваш пораженческа нагласа, е нормално подсъзнателно да отблъскваш мъжете.
Моят съвет е, да си кажеш" Ако има някой, който е точно за мен, Вселената си знае работата, ще ме намери. Аз няма смисъл да се тревожа и измъчвам".
Гледай си живота и не се вторачвай в проблема си.Heart

# 541
Привлича това, което излъчва, да.  Тя си е втълпила, че има съдба и съзнателно и подсъзнателно търси доказателства за това. Има “бъг”,  че не заслужава обич и че не е достойна за обич..и вместо да се фокусира в преодоляването му, се оправдава със съдбата и си страда.
Надявам се да не ти звуча обвинително. Напротив, познато ми е и ми е болно и за теб. Искрено ти желая осъзнаване, прошка и нов поглед над Света, за да си щастлива!

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 20:49 от Angel_wing

# 542
Привличаш това което излъчваш .... да ама не !
Много хора излъчват позитивизъм, ведрост, и т.н. но след като ги опознаеш виждаш, че това просто е една привидна фасада, маска зад която има скрити много по-дълбоки неща, последствия от миналото и т.н.
Всяко нещо в този свят вибрира и си има собствени честоти. Дали ще се настроиш на тях или не, за да осъществиш евентуален контакт - това е твой избор, НО това не показва какво се крие зад източника !

Дарбата да виждаш съдбата на хората, тяхното минало и бъдеще няма нищо общо с интуицията ! Има хора с много силна интуиция но няма как да ти кажат имената на хора от твоето минало и бъдеще и какво точно е ставало между вас или много специфични случки от живота.
Дарбата е нещо свисше и уникално. Даже и тези които я имат не могат напълно да я осъзнят и да разберат кое, защо, как и до къде се простират възможностите им.
Силата на мисълта, волята и желанието за промяна са хубаво нещо. Те наистина помагат и способстват за решаване на проблеми, но много често това което се жертва за да дадем сила на волята си остава незабелязано. Това е една от трансформациите си - подвластни на волята, да стане каквото искаме и .... няма замисъл за последиците.
Но да не излизаме от темата и да не я затрупваме със спам.
Можем много да спорим дали нещата трябва да са такива или онакива.
Всеки, който е тръгнал да търси решение на проблемите по този начин, трябва да е наясно с последиците които произтичат и има право на ясен и коректен отговор, без увъртания, обещания, фалш и всякакви други лъжи.
За това и старите хора казват, е това е много труден избор, защото истинския човек с дарба ще ти каже истината, но ти дали имаш силата да я понесеш ? Но едва ли хората се замислят ....

# 543
Lan_7,чест и почитания от мен за великолепното мнение!

# 544
  • Бургас
Lan_7, при леенето на куршум се пуска един червен конец във водата, който после се вързва на ръката. Поне тя така прави.
Аз се оглеждам за някой, който гледа на кафе 🙂

# 545
За първи път чувам за това с конеца ! 
Интересно, колко време се носи след това конеца на ръката ( предполагам на лявата се вързва ) ?
Също така издирвам и човек който лее олово, но ритуала е такъв, че после водата ти я дават. И я пазиш. Когато не се чувстваш добре или се съмняваш , че си прихванал уруки си измиваш лицето с нея.

# 546
Тази Инфинити ме забавлява на моменти:). Имаше някаква случка със жена, която й направила забележка, че казвала " става на въпрос". Вместо да си вземе бележка, или въобще да се направи, че не е прочела коментара, това момиче в продължение на месеци пишеше гневни тиради навсякъде, в Ютуб, във Фейсбук.
Даже и видеа направи на тази тема. Какви лоши хора имало, как можело да й правят забележка. Постоянно пише дълги монолози за това, че не била длъжна никому, защо хората бързали, защо се сърдели, че задавала много уточняващи въпроси, "държали й тон", нямало да ги търпи.😝
Изумена съм как хората се връзват да й плащат, като се има предвид откаченото й поведение.

Имаш ли идея коя е тая инфинити? Това, което обясняваш много напомня поведението на една Рени от таро практикуващите... може да не е тя разбира се, даже май с друго име се подвизаваше. Но определено повечето са подобен персонаж, мислят се за велики и никаква подкрепа не можеш да усетиш от тях и как в случая се очаква да помагат, има и такива, които използват един критичен и назидателен тон, не знам как си позволяват такова отношение обвинявайки уж поучително. Но все пак, аз подкрепям таро метода и ако си намериш точния човек, може да получиш адекватни съвети и помощ. Важното според мен е да сме на една вълна с човека, защото измежду тях има добри, хората им се доверяват, но някак си стилът им не ми допада.

Да нямаш предвид Рени Анастасова от Евроком?Simple Smile
Това е младо момиче, пише, че се казва Веселка. В началото, като изгледах няколко нейни общи прогнози, за малко да й пиша. Имале доста добри попадения. Ама като почнах да й чета излиянията и се отказах.
Маша от Маша енд дъ меджик, прави впечатление на интелигентен и точен човек . Тя пък е другата крайност, има дар слово, а и много добър изказ и едно гледане го прави цял час. Адски досадно е понякога. За нея разбрах, че искала по 90 лв.за хвърляне на едни карти. Не знам дали е така, ама ако е вярно- брррр😀

# 547
Маша ми поиска 70 лева за гледане.Но тя записва за месец напред ,а аз няма как да си знам графика и отпадна като вариант.

# 548
Здравейте, темата ми е интересна и споделям моят опит с Blessed love ( гледане на таро в youtube). Поръчах си гледане само на един въпрос, защото цените ми се видяха високи. Получих  видео около 25-30 мин. с четене на картите, които дамата изтегли за мен. За съжаление за период година и половина от тогава нищо не се случи. Следя и Asya tarot по-скоро от любопитство, увлекателно чете картите. Някой има ли впечатления от нея?

# 549
Тази Инфинити ме забавлява на моменти:). Имаше някаква случка със жена, която й направила забележка, че казвала " става на въпрос". Вместо да си вземе бележка, или въобще да се направи, че не е прочела коментара, това момиче в продължение на месеци пишеше гневни тиради навсякъде, в Ютуб, във Фейсбук.
Даже и видеа направи на тази тема. Какви лоши хора имало, как можело да й правят забележка. Постоянно пише дълги монолози за това, че не била длъжна никому, защо хората бързали, защо се сърдели, че задавала много уточняващи въпроси, "държали й тон", нямало да ги търпи.😝
Изумена съм как хората се връзват да й плащат, като се има предвид откаченото й поведение.

Имаш ли идея коя е тая инфинити? Това, което обясняваш много напомня поведението на една Рени от таро практикуващите... може да не е тя разбира се, даже май с друго име се подвизаваше. Но определено повечето са подобен персонаж, мислят се за велики и никаква подкрепа не можеш да усетиш от тях и как в случая се очаква да помагат, има и такива, които използват един критичен и назидателен тон, не знам как си позволяват такова отношение обвинявайки уж поучително. Но все пак, аз подкрепям таро метода и ако си намериш точния човек, може да получиш адекватни съвети и помощ. Важното според мен е да сме на една вълна с човека, защото измежду тях има добри, хората им се доверяват, но някак си стилът им не ми допада.

Това е младо момиче, пише, че се казва Веселка. В началото, като изгледах няколко нейни общи прогнози, за малко да й пиша. Имале доста добри попадения. Ама като почнах да й чета излиянията и се отказах.
Маша от Маша енд дъ меджик, прави впечатление на интелигентен и точен човек . Тя пък е другата крайност, има дар слово, а и много добър изказ и едно гледане го прави цял час. Адски досадно е понякога. За нея разбрах, че искала по 90 лв.за хвърляне на едни карти. Не знам дали е така, ама ако е вярно- брррр😀

Не помня фамилията, но не беше Анастасова, както и да е.. Маша наистина ми се струва интелигентна жена и си права, че става досадно в един момент, моя позната много я харесва казва, че докато я слуша медитира с гласът й и действа успокояващо, лично мен ме дразни бавното й говорене. Пак казвам, че има добри между тях, просто мен не ме привличат, има една Нели, ами не е лоша жената, но има грозни ръце и неприятен изказ, извинявам се за изказването, но просто не е моят човек. Манон и Фрея все едно не четат таро, а разказват приказки, също не ми допадат. Попадала съм и на други в ютуб, но не ме впечатляват и подминавам. Наистина харесвам стила на Блес лов и още една дама Галя, която няма ютуб канал, но прави лични гледания във фб, струват ми се интелигентни и с много адекватни приказки, иска ми се нещо в подобен стил да открия още. Има и доста новоизлюпени, сигурно тази Инфинити е от тях, то вече толкова станаха, че е трудно да отсееш качественото.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 12:42 от brunette <3

# 550

Не помня фамилията, но не беше Анастасова, както и да е.. Маша наистина ми се струва интелигентна жена и си права, че става досадно в един момент, моя позната много я харесва казва, че докато я слуша медитира с гласът й и действа успокояващо, лично мен ме дразни бавното й говорене. Пак казвам, че има добри между тях, просто мен не ме привличат, има една Нели, ами не е лоша жената, но има грозни ръце и неприятен изказ, извинявам се за изказването, но просто не е моят човек. Манон и Фрея все едно не четат таро, а разказват приказки, също не ми допадат. Попадала съм и на други в ютуб, но не ме впечатляват и подминавам. Наистина харесвам стила на Блес лов и още една дама, струват ми се интелигентни и с много адекватни приказки, иска ми се нещо в подобен стил да открия още. Има и доста новоизлюпени, сигурно тази Инфинити е от тях, то вече толкова станаха, че е трудно да отсееш качественото.
За тази Фрея чух от моя позната. Нейна приятелка се допитвала до нея по някакъв въпрос,останала доволна. Описала и точно ситуацията,ама за бъдещето не знам какво ще бъде.... не знам.Отново видео отговор било.Много ми са странни тези видео отговори.

# 551
Днес ми попадна някъде името на говорителката на Бърза помощ Катя Сунгарска и изведнъж ми просветна спомен за една нумероложка, при която ходих преди повече от 10 години-Сунгарска. Даже мисля, че беше сестра или братовчедка на Катя. Излязло ми е от ума, понеже тогава ми прави хороскоп за годината, което отдавна не е актуално.
Обаче си спомням нещо, което ме впечатли тогава. Бях останала без работа и се тревожех. Тя никак не ме успокои по въпроса, категорично каза, че тази година работа няма да имам, а това което ще работя, " няма да е в София". Описа ме много добре като характер, описа и мъжа до мен, за който обаче не позна нищо, нито като характер, нито като външен вид. Черешката на тортата беше, че около него има дете, което не е мое;). Чудех се, да се смея или да се тревожа. Не стига, че ме уплаши за работата, ами остава и някое  дете, за което не знам, да ми сервира мъжа ми😁.
Та какво стана. Работа тази година не почнах. Извънбрачното дете така и не се появи. Някъде след година отношенията с мъжа до мен рязко се влошиха. Не, че преди е бил много хубав, но различията ни започнаха да стават непоносими. Беше ми писнало и от него и от напрежението в големия град. По това време мои приятели от родния ми град, които имаха собствен бизнес, ми направиха предложение да работим съвместно и...аз напуснах София. Без да съм си го мислела никога. Заминах сама...Малко по-късно срещнах настоящия си мъж. Имаше дете и горе-долу външния вид, който ми описа Сунгарска...
Май това е единствения човек от тази сфера, който ми е казал нещо категорично и вярно. Не знам какво стана с тази жена, отдавна не съм й срещала името никъде, а през периода в който ходих, беше постоянно по медиите...

# 552
Казва се Кристина Сунгарска и вече не се занимава с нумерология.

# 553
Ходих да търся Нели с двете чаши кафе от София и ми казаха, че е починала.. Лека й пръст!
И аз преди време се опитах да се свържа с нея, но не успях. Сега се чувам с една позната която гледа на карти и ми позна.

# 554
Здравейте !

Тук във форума ми пратиха кординати на една "ясновидка". След дълго пазарене за 30 лева да ми гледа... ми наговори куп глупости. И забележете за баби за дядовци и пра пра дядовци и нищо конкретно. И  ми вика ти имаш тяхната карма - ТРЯБВА ДА ТЕ ИЗЧИСТЯ. Естествено затворих и не и дадох 30-те лева. Последва СМС с какви ли не глупости от нейна страна. Не ми е до 30-те лева ама да познаваше. А то информацията, която тя ми каза я проверих на 100% и от 10 факта - 1 не беше верен. Значи се търси под вола теле. Ако мине номера - добре. Ама така не става. Хората, които търсят ясновидски услуги - имат проблем. Това не е развлечение. Пиша го за да си пазите парите. Не може така... хората работят по 4-7 лева на час .. тя за 5 минути - 30 лева. Хубаво във форума има тема черен списък.. ама не мога да разбера защо няма Бял списък ?  В смисъл проверени врачки и гадатели. И как един не позна, че ще има война в украйна от ,,ясновидците''. Продължавайте да си хвърляте парите на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт