Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 594
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Jorjy ми предрече някакви неща,които евентуално ще станат ,ако аз...еди какво си.
Само че аз не запомних какво ...щото още отначало ми се стори много постно гледането ѝ .
Първата ми братовчедка стана майка за първи път на 44 години и 10 месеца през 2020 година, и други приятели и познати жени на възраст между 39-45 станаха майки.
А както е казала Bernnarda има и други начини освен класическия, ако желанието за дете е много силно, но това вече е лично решение, няма какво да си затваряме очите ясно е че възрастта вече е с по-малък процент вероятност за забременяване.

Относно коментарите по назад кой какво непознал.
Такива хора са за да помагат, а не за да познават, преди месец два и Ейнджъл го каза.
Ако в посещението при ясноведец няма елемент на помагане, няма какво да се сърди клиента/посетителя че не му е "познато".

Иначе е ясно, че ако има хора с дарба някъде са малко, като цяло е просто бизнес на хитри и ловки манипулатори решили да действат в тази ниша.

# 526
Май някъде бях чел/ми попадна,ако не бъркам и въобще е вярна информацията,че на 50000 човека се пада /се ражда един човек с дарба .

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 23:04 от IIG

# 527
Е, вие пък, на 40 г.все едно сте на 100. 😁Животът е пред Вас, как решихте, че съдбата Ви е да сте все сама... А и това човек да има свое семейство, не винаги означава класическата конфигурация-мъж, жена, деца. Може един ден да имате просто човек до себе си, без или със деца, може и сама дете да отгледате...Сега, да не мислите, че акъл давам какво да правите, просто казвам, че не бива да се отчайвате.😉

Бих се съгласила с Вас,но при мен проблемът е намирането на партньор.Всичко е окей,докато сме само приятели със съответния мъж.Пофлиртува малко и в момента в който си кажа :абе този не е лош ,може пък да се получи-ей сякаш ток ги удря и край ,дотам сме.Имам чувство,че факс получават свише.И това се върти вече  години ,без да броя ученическите си увлечения.
Та затова казах,че една не видя истинското положение на нещата и да каже -сама ще си ,това ти е съдбата.Иначе все обещават-няма да е този,друг ще е .За другия говорят същото.
Не се отчайвам ,свикнала съм,просто вече искам да чуя истината,която май само аз виждам.

# 528
Кроко, аз съм ти давала отговор, ама ти пак не повярва. Искаш да си чуеш “присъдата”, че ти е отредено да си сама и да си останеш в мъката си, но не и да повярваш, че имаш шанс да срещнеш любим човек и да имаш семейство, ако промениш себе си.
Ако продължаваш така - наистина сериозно увеличаваш шансовете си да пропуснеш човека, с когото ще създадете общо бъдеще.

# 529
  • Бургас
Croco, ако си от Бургас или наоколо, иди при Невена. Тя лее куршум, но по конеца някак познава. Няма да ти разказва дълго, но ще ти каже точно какво ще се случи с две приказки. Взема колкото и́ оставиш.

# 530
Croco, ако си от Бургас или наоколо, иди при Невена. Тя лее куршум, но по конеца някак познава. Няма да ти разказва дълго, но ще ти каже точно какво ще се случи с две приказки. Взема колкото и́ оставиш.

Дайте някакви координати на тази жена.

# 531
Ходих да търся Нели с двете чаши кафе от София и ми казаха, че е починала.. Лека й пръст!

# 532
  • Бургас
В "Меден рудник" е жената, до Битака. Тел. 0899319448
Пак казвам, не се ходи само да ти гледа. Отива се да ти лее куршум и можеш да я питаш нещо важно. Отговаря кратко, но много точно.

# 533
Благодаря,Ябълкова. Не съм от Бургас ,но съм близо. Бих я посетила и ще дам отзиви.

# 534
Какъв конец при леене на куршум ? Или нещо друго ? Може и аз да се разходя до Бургас по-нататък като се стопли.

# 535
Благодаря,Ябълкова. Не съм от Бургас ,но съм близо. Бих я посетила и ще дам отзиви.
Ще чакаме отзиви.

# 536
Във фейсбук е пълно с такива шарлатани, особено като чичо ви Божидар, дето все мрънка пари по изипей, иначе не може да каже нищо, преди да се развали магията.
Нито тия от Фейсбук (поне пет - шест имена мога да изредя), нито тия от YouTube с Таро картите стават за нещо.
Изобщо не се лъжете.

Моля, споменете ги поименно тези от Фейсбук и Ютюб, които имате предвид, да ги знаем.
Аз мога да спомена поименно - Infinity, Angel wings tarot, Jorjy.Те са от ютуб.
Относно Jorjy, не съм много сигурна как да формулирам впечатленията си. За сегашната ситуация, доста сполучливо ме характеризира като човек и като поведение, също и другите хора, намесени в ситуацията. За развитието на ситуацията каза само едно- от теб зависи.
Добре, може би картите Таро не са много силни по отношение на бъдещето, но тогава за какво ми е това гледане?! Познала настоящата ситуация, но настоящата аз и без това си я знам и характера си знам и тези около мен ги познавам добре. Това, което исках да ми каже беше, как ще се ще развият нещата за вбъдеще. От мен зависело. Добре, ама аз затова ли си дадох парите:))))
Angel Wings tarot- нищо на квадрат! Тя дори и настоящата ситуация не позна.
Infinity, уж много я хвалят в коментарите, уж имала дарба, ама то пък такова плоско момиче, толкова елементарно, че две изречения не може да формулира в свързан текст. И само празни приказки.
Някой друг, ако има лични впечатления, нека сподели, да не си дават хората парите напразно.
        Абсолютно те подкрепям за Инфинити. Просто нямам думи. И с тези видео отговори,където се научиха да пращат...

# 537
Тази Инфинити ме забавлява на моменти:). Имаше някаква случка със жена, която й направила забележка, че казвала " става на въпрос". Вместо да си вземе бележка, или въобще да се направи, че не е прочела коментара, това момиче в продължение на месеци пишеше гневни тиради навсякъде, в Ютуб, във Фейсбук.
Даже и видеа направи на тази тема. Какви лоши хора имало, как можело да й правят забележка. Постоянно пише дълги монолози за това, че не била длъжна никому, защо хората бързали, защо се сърдели, че задавала много уточняващи въпроси, "държали й тон", нямало да ги търпи.😝
Изумена съм как хората се връзват да й плащат, като се има предвид откаченото й поведение.

# 538
Кроко, аз съм ти давала отговор, ама ти пак не повярва. Искаш да си чуеш “присъдата”, че ти е отредено да си сама и да си останеш в мъката си, но не и да повярваш, че имаш шанс да срещнеш любим човек и да имаш семейство, ако промениш себе си.
Ако продължаваш така - наистина сериозно увеличаваш шансовете си да пропуснеш човека, с когото ще създадете общо бъдеще.

Бих искала само да отговоря и няма да разводнявам повече темата ,защото Angel си мисли ,че аз сама си го правя.
Преди  години имах един ухажор ,когото обаче аз не харесвах.Доста бях дръпната ,но имахме приятелски отношения .В един момент след поредното излизане си казах -това момче не е лошо ,що се дърпам ,я да му дам шанс.Станах много благосклонна към него и...момъкът бега за има-няма две седмици време.
Та искам да кажа,че не всичко човек сам си прави ,просто не можеш да си промениш съдбата -или я приемаш,или роптаеш като мен ,но ефект няма.

Няма да Ви занимавам повече със себе си,Съжалявам за това лирично отклонение.

# 539
Тази Инфинити ме забавлява на моменти:). Имаше някаква случка със жена, която й направила забележка, че казвала " става на въпрос". Вместо да си вземе бележка, или въобще да се направи, че не е прочела коментара, това момиче в продължение на месеци пишеше гневни тиради навсякъде, в Ютуб, във Фейсбук.
Даже и видеа направи на тази тема. Какви лоши хора имало, как можело да й правят забележка. Постоянно пише дълги монолози за това, че не била длъжна никому, защо хората бързали, защо се сърдели, че задавала много уточняващи въпроси, "държали й тон", нямало да ги търпи.😝
Изумена съм как хората се връзват да й плащат, като се има предвид откаченото й поведение.

Имаш ли идея коя е тая инфинити? Това, което обясняваш много напомня поведението на една Рени от таро практикуващите... може да не е тя разбира се, даже май с друго име се подвизаваше. Но определено повечето са подобен персонаж, мислят се за велики и никаква подкрепа не можеш да усетиш от тях и как в случая се очаква да помагат, има и такива, които използват един критичен и назидателен тон, не знам как си позволяват такова отношение обвинявайки уж поучително. Но все пак, аз подкрепям таро метода и ако си намериш точния човек, може да получиш адекватни съвети и помощ. Важното според мен е да сме на една вълна с човека, защото измежду тях има добри, хората им се доверяват, но някак си стилът им не ми допада.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 20:07 от brunette <3

Общи условия

Активация на акаунт