Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 598
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте. Интересувам се дали някой е ходил да му леят куршум в София и да е имал положителен резултат? Става въпрос за натрупана много негативна енергия. Ако можете да препоръчате някого ще съм благодарна много!

# 511
Божидар Трифонов не сте ли били при него не познава ли, нали е уж най известен!

Имах глупостта да се свържа с него. Поиска ми 50 лв срещу които ми каза че имам магия. Нищо повече. За тия пари две думи. После ми поиска 700 лв за да ми я развали,като ме заплашваше,че докато не се развали няма да ми се оправи живота. Разбира се отказах. Циганин!!!

Аууу добре,че ми каза.Явно няма нормални които наистина да виждат и познават разни неща,всичките са мошенници ужас.🤮

# 512
Във фейсбук е пълно с такива шарлатани, особено като чичо ви Божидар, дето все мрънка пари по изипей, иначе не може да каже нищо, преди да се развали магията.
Нито тия от Фейсбук (поне пет - шест имена мога да изредя), нито тия от YouTube с Таро картите стават за нещо.
Изобщо не се лъжете.

# 513
😂🤣🤣Объркала съм Божидар Караджов с Божидар Трифонов е сигурно  и Караджов не познава нищо.Добре  де ,били ли сте при ясноовидиц номер 1 за  България Караджов 😁???

# 514
😂🤣🤣Объркала съм Божидар Караджов с Божидар Трифонов е сигурно  и Караджов не познава нищо.Добре  де ,били ли сте при ясноовидиц номер 1 за  България Караджов 😁???

Била съм преди около осем години.Номер 1 ,но не и при ясновидците.На мен нищо не ми позна-споменавам само едно-стабилна на работа,а аз бях с предизвестие за напускане и стоях без работа около седем месеца.
Деца още нямам.За болежките да не споменавам-като ме видя дебела и веднага намеси щитовидна жлеза и диабет.
Питах и за тогавашната си изгора-ами не му се случи това,което му предсказа той.Да не говорим ,че не видя нито алкохолизма ,нито психичното му заболяване.
За десет минути -50 лева и накрая почти ме изгони,щото много съм питала,а имал и други клиенти.
А самото гадаене се състоеше в това да нарисува нещо подобно на човешка фигура в една тетрадка и да драска върху нея едни кръгове-демек получава информация от Космоса.Много нагъл и безпардонен,но това ,разбира се, е лично мое мнение,хората преди мен бяха във възторг.

# 515
Ясно,всичките са откачалки 😃

# 516
Ние сме по-големи откачалки защото им се връзваме и даваме маса пари, а аз се убедих че няма някой който наистина познава и помага

# 517
Добре, не разбирам. Този Роберт Йовчев нали е известен? Защо никой не пише отзиви за него ако има толкова клиенти? Никой не отговори на въпроса ми.

# 518
Ние сме по-големи откачалки защото им се връзваме и даваме маса пари, а аз се убедих че няма някой който наистина познава и помага
Да ,верно е 😓😩

# 519
Маркетинга и мениджмънта отдавна са навлезли в тази област ! Над 90% от известните имат стратегия как да пласират своите ..... "способности". Е, това съответно означава много високи такси, чакане с предварително записан час и няколко посещения, според това колко е платежоспособен страдалеца и колко му е голям проблема. И най-важното, че на гуруто не трябва да се противоречи и каквото каже е истина! И като каже, че сестра ви има лоши очи и тя ходи при хора за да поръчва да ви правят големи поразии трябва да вярвате безусловно и да си платите солено за водата с която ще пръскате у дома, макар че ...... вие изобщо нямате сестра!
      Баба Иванка от Горно Нанадолнище даже не е чувала за интернет и мобилен телефон, още повече за маркетингово позициониране обаче има дарба и помага. И на който му трябва отива при нея, защото тя такса няма и не връща хората обратно, защото завалийката душа носи и как да не му помогнеш щом на крака ти е дошъл и моли за помощ, пътувайки половин ден.
       Въпросът е, че докато човек търси своята баба Иванка, която да му помогне ( а не да реши проблемите му ! ) трябва да използва главата на раменете си и да мисли !

# 520
Във фейсбук е пълно с такива шарлатани, особено като чичо ви Божидар, дето все мрънка пари по изипей, иначе не може да каже нищо, преди да се развали магията.
Нито тия от Фейсбук (поне пет - шест имена мога да изредя), нито тия от YouTube с Таро картите стават за нещо.
Изобщо не се лъжете.

Моля, споменете ги поименно тези от Фейсбук и Ютюб, които имате предвид, да ги знаем.
Аз мога да спомена поименно - Infinity, Angel wings tarot, Jorjy.Те са от ютуб.
Относно Jorjy, не съм много сигурна как да формулирам впечатленията си. За сегашната ситуация, доста сполучливо ме характеризира като човек и като поведение, също и другите хора, намесени в ситуацията. За развитието на ситуацията каза само едно- от теб зависи.
Добре, може би картите Таро не са много силни по отношение на бъдещето, но тогава за какво ми е това гледане?! Познала настоящата ситуация, но настоящата аз и без това си я знам и характера си знам и тези около мен ги познавам добре. Това, което исках да ми каже беше, как ще се ще развият нещата за вбъдеще. От мен зависело. Добре, ама аз затова ли си дадох парите:))))
Angel Wings tarot- нищо на квадрат! Тя дори и настоящата ситуация не позна.
Infinity, уж много я хвалят в коментарите, уж имала дарба, ама то пък такова плоско момиче, толкова елементарно, че две изречения не може да формулира в свързан текст. И само празни приказки.
Някой друг, ако има лични впечатления, нека сподели, да не си дават хората парите напразно.

# 521
Angel wing tarot-Нищо не позна ,освен това си платих за два допълнителни въпроса ,но така и не успях да ги задам.Помолих я да ми изтегли послание с нейните карти и това не направи.Когато посочих нещо ,че не  е точно и тя каза-ама аз не съм питала това .
Jorjy-всичко е много положително ,много хубаво ,да но не става ,както тя го предсказва.
Според мен картите Таро могат да предсказват бъдещето ,но точно тези не могат да ги разчитат правилно.
Но аз и преди съм казвала-на мен не могат да ми познаят ,при кого ли не съм ходила.Все семейство ми обещават.Че аз станах на 40,какво семейство вече...че и деца ,хората баби стават на тези години ,аз тепърва деца ,дето няма да я бъде.Ама един не го видя и не каза-съдбата ти е да си сама.

# 522
Е, вие пък, на 40 г.все едно сте на 100. 😁Животът е пред Вас, как решихте, че съдбата Ви е да сте все сама... А и това човек да има свое семейство, не винаги означава класическата конфигурация-мъж, жена, деца. Може един ден да имате просто човек до себе си, без или със деца, може и сама дете да отгледате...Сега, да не мислите, че акъл давам какво да правите, просто казвам, че не бива да се отчайвате.😉
А Жоржи нима Ви предсказа и бъдещето? Изненадана съм. Бях разговаряла с две момичета, мои близки, които са се консултирали с нея.
И на двете им казала, че развитието зависи само от тях, като на мен...

# 523
Jorjy ми предрече някакви неща,които евентуално ще станат ,ако аз...еди какво си.
Само че аз не запомних какво ...щото още отначало ми се стори много постно гледането ѝ .

# 524
Jorjy ми предрече някакви неща,които евентуално ще станат ,ако аз...еди какво си.
Само че аз не запомних какво ...щото още отначало ми се стори много постно гледането ѝ .

А, именно! Явно това и е репертоара." Ще се случи, ако ти....ако не, няма да се случи."
То така и аз мога да предсказвам. Та нали "вижда", чрез картите. Това не значи ли, че би трябвало да "види", дали аз ще постъпя по този или онзи начин, а не"ако"?Grinning

Общи условия

Активация на акаунт