Ако продължаваш така - наистина сериозно увеличаваш шансовете си да пропуснеш човека, с когото ще създадете общо бъдеще.
Бих искала само да отговоря и няма да разводнявам повече темата ,защото Angel си мисли ,че аз сама си го правя.
Преди години имах един ухажор ,когото обаче аз не харесвах.Доста бях дръпната ,но имахме приятелски отношения .В един момент след поредното излизане си казах -това момче не е лошо ,що се дърпам ,я да му дам шанс.Станах много благосклонна към него и...момъкът бега за има-няма две седмици време.
Та искам да кажа,че не всичко човек сам си прави ,просто не можеш да си промениш съдбата -или я приемаш,или роптаеш като мен ,но ефект няма.
Няма да Ви занимавам повече със себе си,Съжалявам за това лирично отклонение.
Croco, ама ти да не мислиш, че някой в днешно време живее с първия появил се в живота му мъж и не е имал разочарования? Аз съм на 40+, такива разочарования и предателства съм имала от мъже, направо жестоки, свързани включително с материални и финансови измами. И аз след всеки съм си казвала-край, това беше, повече мъж няма да погледна. Сега като срещна някой от тях, се чудя с какъв акъл съм имала нещо общо с него, ама...На достатъчно години съм да знам, че да, имам мъж до себе си в момента, но не е гаранция, че след две или пет години няма да се разделим. Нито децата, нито общите материални активи са гаранция за нещо. Но дори и да се случи така, сигурна съм, че пак ще имам шанса да срещна някой, независимо дали ще съм на 50 или на 60.
Аз не смятам, че ти сама си го правиш, такива неща се случват. Само, който не е опитал, не е грешал в избора си. Въпреки това, мисля, че дълбоко в себе си не си се отказала. Ако беше, нямаше да ходиш да питаш врачки. Независимо от това кой какво ти казва, никога не губи вярата си. Вярвам, че човек привлича това, което излъчва. Ти, ако излъчваш пораженческа нагласа, е нормално подсъзнателно да отблъскваш мъжете.
Моят съвет е, да си кажеш" Ако има някой, който е точно за мен, Вселената си знае работата, ще ме намери. Аз няма смисъл да се тревожа и измъчвам".
Гледай си живота и не се вторачвай в проблема си.