ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - И нека в девети клас да сме присъствено в час!

• 32 948
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, за втори път се регистрирам в системата за електронно преброяване и не получавам потвърдителен мейл с линк за активация. Пощата ми е в yahoo. Да не би нещо да не си комуникират добре тяхната система и моя мейл. Няма и в спам нищо.

# 571
  • у дома...
Системата на НСИ е тотален хаос и за гражданите, и за преброителите.

# 572
Момичета, за втори път се регистрирам в системата за електронно преброяване и не получавам потвърдителен мейл с линк за активация. Пощата ми е в yahoo. Да не би нещо да не си комуникират добре тяхната система и моя мейл. Няма и в спам нищо.
Аз през yahoo се регистрирах, нямах никакъв проблем с регистрацията и "кореспонденцията" със системата.

# 573
Аз много лесно ни преброих. След това младежът преброи и бабите и дядовците като добър внук.

# 574
  • София
Ами скоро ще изтекат и двата часа след повторната регистрация и не получавам нищо. Явно ще се наложи трети път. Чудя се дали да опитам с друг мейл някакъв.

# 575
Зазу, и аз съм с yahoo  и се регистрирах. След 15 мин., получих линк.

# 576
  • о`майна лунна нощ е
Токущо геройски приключих домашното преброяване. Изпратиха и кода на мейла. Като събера малко сили ще наброя и родителите ми с нова регистрация.
ПП - сили събрах, ама от НСИ не ми пращат и на мен линк за новата регистрация, която се опитах да направя. Чакам. С mail.bg я заявих.
В пристъп на еуфория от постигнатия успех, си поръчах тава. Дали ще пека и изхранвам семейството с нея, или ще я използвам във възпитателно-обучителния процес ще покаже времето. Въоръжих се.
ПП - от емаг я пуснах, че са лепнали някакви "яки отстъпки". Тефалска с безплатна доставка, ако се поръча през приложението.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 16:19 от `ТуиГ

# 577
  • Между гори и планини
Аз пробвах още първия ден да се преброя и никакъв имейл не получих. Може би ще пробвам пак, моята поща е в хотмейл.
Най- после получих и разписанието на училищния автобус, утре ще вземе детето в 9ч, ще го разходи по околните села и в 9.30 моят ще е в училище. В 10ч им започва тържеството. Ние с баща му ще пием кафе в центъра по традиция, после моя идва сам и се прибираме.
На 16ти вече с бодра стъпка в 7.45ч отива да учи.

# 578
  • София
На третия път успях - със служебния мейл. Преброих ни. След като получих линка за активация, после не съм имала проблеми. Работеше си нормално.
Ние получихме писмо в Школо за инициатива като миналогодишната - без букети, а с кутии за дарение за деца в някаква болница или от сорта. Но никога не съм го разбирала това защо учителите трябва да бъдат лишени от заслуженото уважение за сметка на другото. Който иска, пак може да си дари.

# 579
  • о`майна лунна нощ е
При мен кодът също дойде преди десетина минути.
С малката решихме в класа общ букет-аранжировка. Много симпатичен са го направили. Слънчогледи и в тях вплетени хартиени ракети. От онези, които като деца сгъвахме от листове хартия или вестник и хвърляхме да се носят по вятъра. Много свежарска закачка, че все още са деца и им се играе.
С баткото миналата година подарих разкошен ръчно изработен голям хартиен слънчоглед. Но тази година съм пълен шах и мат. При мъж сме, да му се не види.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 19:48 от `ТуиГ

# 580
  • София
Значи изработена от хартия бутилка с ракия Sweat Smile .

# 581
  • Между гори и планини
Преди години правих поръчка на дърво ( или букет) от шоколадови бонбони. Бях канена на рождения ден на човек който си има всичко. И измислих това. Но си трябва предварителна заявка. Като работех в книжарницата се нагледах на учителки с по 30 букета,  хубаво е според мен една добре аранжирана кошница от целия клас.

# 582
За мъж бих подарила букет от суха лавандула л, с тъмносиня( индиго) тишу хартия и втори пласт хартия натурел.

# 583
Значи изработена от хартия бутилка с ракия Sweat Smile .
Аз щях реална да предложа, ама реших да си замълча. Ама сега като отворих дума, като добавка и един самун сланина може да се предложи. Joy

# 584
Ние на Коцев нищо не подарявахме

Общи условия

Активация на акаунт