ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - И нека в девети клас да сме присъствено в час!

• 32 953
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
  • о`майна лунна нощ е
Момичета - страничен въпрос и молба
Необходим ми е дипломиран аргоном във връзка с подписване на едни документи. Ще се сключи граждански договор за парите, ще се прегледат нещата преди подпис ..... За София би станало най-бързо и лестно, тъй като документацията е там и могже да се прегледа веднага на място. Моля на ЛС, ако имате човек, който би се заел, за да осъществя връзка. Сравнително спешно е.

# 556
Ред, моите съболезнования. Sad
Каквото намерихме от учебниците купихме втора употреба по нейно желание - заради природата искала така. Каквото го нямаше, поръчах ново. Надявам се да ги продадем или подарим догодина.
Нана, стискам палци, всичко да е наред!

# 557
Младежът има грижи - трябва да пътува с едно момиче от квартала, което ще учи в 32 СУ , а той никак не я харесва... Можело да се наложи да хваща по-ранния автобус, за да не се засичат. Питах го дали няма алтернатива да  е с друг човек, рече, че с един приятел от Немската, но детето щяло да разбере на 15 септември коя смяна е.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 20:09 от Amanda.D

# 558
  • София
За фег какво стана последно?

Ще учат всички присъствено. 7 паралелки, доколкото разбрах 10 клас, ще учат в сграда на НСА зад тази на ФЕГ на Гургулят.
Я да се оплача и тук. Къса клечка, май от най-късите за нова класна.

# 559
  • София
Хах, Аманда,  почти е така, но само осмокласниците разбират последни коя смяна са, защото ги делят половината първа, другата втора, останалите са с утвърден график. Току що излезе и инфо за откриването- ще ходят само за час на класа, откриването ще е само за зайците.

# 560
  • Между гори и планини
Туиг имам приятелка агроном, но живее във Врачанския балкан, нищо че е софиянка. Пиши за какво иде реч, да я питам.

# 561
Лиани, в 10 клас е детето. Явно преувеличават и двамата:joy:

# 562
  • у дома...
Малкото Рали ще намери точната си среда, сигурна съм.

Стиснати палци и на Нана!

Вчера класната разпрати на децата програмата. Струва ми се доста балансирано направена. където е могло, са писани по два часа от съответния предмет. И така няма много да са натоварени.

# 563
  • София
Благодаря, момичета, утре само ще го приемат. Ще му правят изследвания и в четвъртък - на 16-ти, което по случайност е 44-ят ми рожден ден, ще го оперират.
Надявам се всичко да е наред. Вчера в последния момент правихме тестове за упойки и антибиотици. Изправят ми косите понякога тези доктори. Аааааа, ма не бил ли ми казал? Тц, тц ,тц, еми нищо де, ей сега намери един алерголог да го вземе. Така се намира алерголог в София в 15 часа в понеделник.

Ред, моите съболезнования. Моето момче много трудно преживява смъртта на майка ми. Тя много го гледаше.

# 564
  • София
Нана, бързо и успешно да минава всичко! ❤️

# 565
  • София
Нана, всичко ще е наред! Изпращаме вкупом цялата си положителна енергия на твоето момче!🤞🏻

Ред, съболезнования на семейството ти! 💕

Бях позабравила училищното мрънкане… Днес си видя програмата и учителите, които ще му преподават и се почна.. “ Ужасна програма, ама как само веднъж седмично физическо, най-гадните учители, ще имам само тройки тая година, накрая ще се преместя в спортното…” и все в тоя дух. А програмата според мен е добре направена, на блокове от по два часа и ще има по три предмета да учи на ден, ама трябва да се мрънка. 🤷♀

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 12:50 от tasia

# 566
  • София
Нана, стискам палци и аз бързо и успешно да мине в четвъртък!

# 567
Нана, стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно.
Абе тия учебници много скъпи по книжарниците за втора употреба. Изправиха ми се косите. Взех история за 9-и клас. Корична цена 16:90, аз я взех за 14лв. На фона на останалите учебници, които младежът си спазари по 5лв бройката, ми се вижда безбожно скъпо.

# 568
  • sofia
Нана, всичко да мине гладко и младежът да е като "нов"!

Стон, и в софийските книжарници е така. Взех една математика за набора с подобна разлика в коричната цена. После го видях в олх (и то в близък квартал) за 8 лв.
За големия 3 учебника - 45 кинта, ако щеш... а той ми спести и някаква глупост Гражданско образование и каза да не го купувам.

Днес са с баща му на зъбар, дано зъбаците се движат в планирата посока.

# 569
Нана, стиснати палци и от мен!
Да мине всичко леко и безпроблемно!🍀

Общи условия

Активация на акаунт