ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - И нека в девети клас да сме присъствено в час!

• 32 947
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
За преброяването - хвърлете око и на Спам папката, особено с yahoo. Аз така паник атака какво става, къде е мейла, повторно пробвам - пише вече е регистриран. Ровнах в гугъл и те хората вече знаят Wink та го намерих де...

# 586
  • Между гори и планини
Втори път пробвах с онлайн преброяване, не става нещо. Проверих и папката със спам. Нищичко. Така че че чакам да ми преброят на място.

# 587
Аз осъществих преброяването през нощта🙂 Пробвах преди това, стигнах до един етап и  дотам. Продължих по- късно и стана за 10 минути.

# 588
  • Sofia
Ей сега преброих майка ми и баща ми. Имейлът дойде след повече от час.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 21:41 от Vesana

# 589
  • София
И аз току що преброих домакинството абсолютно безпроблемно. И кодът дойде веднага на пощата. Сега ще чакаме преброителя да му го връчим 😁

# 590
  • София
Може да е заради браузъра. При нас стана само с Edge. Преди това мейл така и не дойде.

# 591
Ох, голямо разиграване с времето! Аз обичам да планирам кое кога да стане. Разбрах се още август с един архитект, който иска една стълба и една козирка на един хотел да ги направя от 6-ти до 13-ти. И от 14-ти съм си подписала един договор за едно хале, в което трябва да се "потопя" и само това да правя. Но не би, днес чак получавам задание за стълбата. 6 дни въртях палци, а сега няколко обекта наведнъж. В същото време с майстора на банята се бяхме разбрали за 15.09. Но той отложи за 20.09. Айде променяй доставки на плочки и организация за преместване на багаж. Сега звъни и вика: "ще дойда на 16.09". Айдеее нова организация. Местя дрехи и опаковам стаи под напрежение, че закъснявам със срокове. Полудявам когато ми се разбишка реда в главата!

# 592
Мария,
На теб ако ти дадат опорен лост ще преместиш света😄❤

Ще чакаме снимки на банята!

# 593
  • София
Мария,само като те чета и настръхвам .Аз обичам да планирам и организирам нещата.Тала има яснота , контрол и предвидимост.И полудявам от липса на точност унхираъау.Особено ако се касае за бизнес задачи и поети ангажименти

# 594
Мария,само като те чета и настръхвам .Аз обичам да планирам и организирам нещата.Тала има яснота , контрол и предвидимост.И полудявам от липса на точност унхираъау.Особено ако се касае за бизнес задачи и поети ангажименти
             То и аз така обичам ,ама хич не ми се получава.Отидох за 3 дни с приятелки и като се върнах онемях.Моят /от скука без мен - така казва/ решил да смени плота на бара и цялата кухня е малък битпазар.Хадилникът се мъдри в средата на кухнята,но ми е оставил достъп до фурната и шкафа с посудата.Сега обикалям за да намеря това,което ми трябва,защото изведнъж каза,че не може да бърза.Чудя се да хвана ли на някъде та да стане по-бързо от скука по мен. Smiling Imp

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 10:19 от Didia

# 595
  • Между гори и планини
Значи самата идея да правя ремонт ме втриса! А пък да правя ремонт на мястото в което живея още повече! Това беше и идеята като купихме къщата - да е готова за нанасяне. Правихме малко подобрения само по фасадата, но вътре в нас си беше чисто. Иначе като нищо щях да полудея и да съм денонощно с парцала. За другото лято остава само да варосаме стените , за да освежим, не че има нужда. Ако ударя джакпот ще направя плевнята къщичка за гости и тогава официално ще ви каня. Дори сънувам как ще изглежда. Но не играя тото 🙄
Днес е последният ми мързелив ден, от вчера коляното пак се обажда, пак го усуках като влизах от колата. И цял ден си лежа и гледам филми.

# 596
Доня, купи си само материалите, докато не се вдигнали цените още и с доброволци ще я построиш къщата за го6ги. Мона Чобан така с доброволци за по сесмица- две цяла къща построи( май не е само една) и накрая я продаде. 🙂

# 597
  • о`майна лунна нощ е
Ох, идеята за лавандула и индиго хартия е чудесна. Няма начин да я изпълня обаче Sad

# 598
ТуиГ, ми да беше казала по- рано. Щях да ти подаря лавандула, а тишу и натурел хартия има навсякъде.

# 599
  • Между гори и планини
Доня, купи си само материалите, докато не се вдигнали цените още и с доброволци ще я построиш къщата за го6ги. Мона Чобан така с доброволци за по сесмица- две цяла къща построи( май не е само една) и накрая я продаде. 🙂
Къде да ги намеря тия доброволци? И някъде трябва да ги настаня, храня. То накрая не се знае дали няма да ми е по- скъпо. Аз я имам сумата, но не ми се дава, пестя за образованието на пубера.

Общи условия

Активация на акаунт