ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - И нека в девети клас да сме присъствено в час!

• 32 950
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
На палатки в двора са били 🙂 Дори в една друга тема доброволка беше споделила преживяванията си.
Иначе бях попадала  на сайт за доброволци- търсят/ предлагат, но не се сещам как се казваше.

# 601
  • о`майна лунна нощ е
Наборът е говорил с някои от децата и никой не предвижда букет за класния утре. Вероятно точно, защото е мъж. Свърши вече. Имам лек резервен вариант с лале от плат, но наборът едва ли се съгласи да носи нещо.

# 602
Ъъъ, и аз не бих се съгласила да подаря лале от плат на мъж🌷🙂

# 603
  • о`майна лунна нощ е
В такъв случай дори няма да предложа на глас тази идея.

# 604
  • Някъде в Европа...
Мария, изтървала съм..кои плочки избрахте - "твойте" или на Ния?

Мен не ме притеснява да се реша и от днес за утре да пребоядисам напр. вратите или пък за 3- 4 дни да боядисам с латекс,да налепя тапети и плоскости на тавана и така да сменя цялата стая. ..Но хване ли ме "мързела и мотането" съм способна нищо да не пипам, ама наистина нищо - с дни мога да се връщам от работа и директно да се излягам на дивана без да подхващам нищичко 🤣 - затова винаги във фризера има пица, кебапчета и кюфтета....
От тази вечер се очертават такива вечери, почва и другия бг сериал, който харесвам 😃..- та от 19 ч до 23 ч е пълна програмата - 19 ч - новините, 20 ч - Пътят на честа; Игри на волята и Братя, и по леглата 😃..Останалото - по време на рекламите 😉

# 605
Поръчах моите. После се обадиха, че няма наличност от единия вид. После съвместно избрахме едни с лек компромис и от двете страни. След ден ми се обадиха, че единият кашот били изпочупени и ги бракували, та пак промяна на поръчката. И поръчах тези на Ния Simple Smile. Та с тях ще е.

# 606
😀 Който се е с късмет, виж как му се сбъдват желанията🍀
Дай да ги видим, де🙂
И не се коси за неразбориите около ремонта и ангажиментите в работата. Да не се разстройваме, че после трудно се настройваме🙂

# 607
Какво да им показвам - бели Simple Smile, е има и един акцент със сиво и синьо. Ще чакам да видя как ще стане. Като си я разчертах и визуализирах установих, че ще ми трябва време да й свикна, но няма да се вживявам. Баня, голяма работа Simple Smile, да не тече и да ми е функционална, друго не ми трябва.

# 608
Е, как какво да им показваш.😀 Бели, бели, ама акцент със сиво и синьо.

# 609
Не може да е по- зле от нашата баня. Понеже непредвидено се наложи да се разбие едната стена и пода, сменихме само там плочките. Но нямаше същите като старите и се получи малко шаренко:joy: Охра, но и бежово...

# 610
  • Някъде в Европа...
Айде аз да не ви казвам какво направих с банята 😁 (нали съм в апп от 1960 г..бабини кога са правили последно ремонт - не знам)..Та баня и тоалетна на едно...смених мястото на душа и мивката..сложих ъглова завеса..то хубаво, но от старите плочки, квадратните в резеда на височина 1,70 (те в добро състояние, но фугитеее не); нагоре стена с вар е била може ди, абе някаква мазилка..минах с латекс, а на плочките, там където не е мократа част - залепих фолио...еми получи се, за 40 лв, толкова 😃 Подът обаче е мозайка, него не мога да го измисля...Не ми се дават сериозни суми за ремонт, а банята си "дърпа" много; предпочитам да харча за "живот", а не плочки 😁

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 22:09 от AIR

# 611
  • Между гори и планини
И нашата баня не е това за което съм си мечтала, но важното е, че въобще я има. Едно време мъжът ми като ми дойде за първи път на гости, каза, че съм имала тоалетна с душ 🤣 Е, и сега е така, с приличен размер, лоша организация, аз бих я направила по друг начин. Но поне я има! Това беше едно от основните изисквания за къща като търсих. Обикновен цвят охра, нищо уау! Аз примерно си мечтая за душ кабина, но няма как да стане, тавана е скосен. Вана не обичам, колкото пъти съм пробвала, толкова пъти ми е прилушавало.

# 612
  • София
Изчетох ви докато чакам нормален трафик, за да се преброим. Явно сега е натоварено и ще пробвам към 22 ч.

Нана, леко да минава!

Какато нямаше да носят букети, така купих 4 броя за утре.
За първа година няма да ходя с тях на първия учебен ден. Малко ми е криво, но такъв е хода на живота.

Банята я ремонтирахме из основи за един месец пролетта. Сега правим стаята на сина ми, уж трябваше да е готово до 15.09, но още боядисваме.

# 613
  • София
На нас ни предстои една тоалетна да я разширяваме и да я правим на баня и тоалетна. Но преди това трябва да довършим дренаж на двора, кухнята и коридора... Иска ми се до Нова година, но да видим...
За класните съм взела мини кашпи със сапунени букети.

# 614
След като поизпразних багажа и видях и коридора колко е зле, а след праха от разбиването на банята ще стане още по-зле, та ще направя и него като си тръгне баняджията. Сама ще го подкарам.
Не спирам да се прозявам от 3 дни, а си дойде времето на алармата и не виждам кога ще си поспя сладко Sad. Вчера се изцъклих в 4, че имах важна среща и ми беше притеснено, така и не заспах. Днес станах пак рано, че срещата пред фег беше в 7:00. Утре децата са от 9, а ние имаме импровизирана РС от 10. Но една майка от класа ме покани в 9 пред фег да се запознаем на кафе преди рс. Няма да мога с кола да отида, защото синята зона е само 2 часа и ще ми е притеснено. Градски транспорт не ползвам, та ще ходим пеша (около час бавно ходене ни е) и пак ще трябва да навия часовника в 6:30. И пак ще ходя на 15.09, а мислех, че м.г. ми е за последно. Но това ми е супер готина емоция. Обичам ваканциите, но и 15.09 обичам. От 16.09 до 23.05 не ми е любимо Simple Smile, бих ги скипвала с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт