ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - И нека в девети клас да сме присъствено в час!

• 32 942
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде в Европа...
От 16.09 до 23.05 не ми е любимо Simple Smile, бих ги скипвала с удоволствие.
И аз, и аз...😉

# 616
  • Sofia
От 16.09 до 23.05 не ми е любимо Simple Smile, бих ги скипвала с удоволствие.
И аз, и аз...😉
Като завършат децата, друга песен ще запеете 😀 Колко много време за пътувания ще има😘

# 617
  • Между гори и планини
Абсолютно ми е забранено да ходя до училището, освен ако не е за родителска среща. Цялото училище знаят Стивън и ще следват здрави подигравки. Дори на улицата в Елена внимавам какво му казвам, за да не го изложа случайно 🙄
Автобуса идва и го взема, а ние слизаме  с баща му и пием по кафе. Като свършат, младежа сам идва при нас.

# 618
И на мен не ми стигат часовете сън. В момента има майстор, който още работи и ме мога да си легна. Сутрин ставам в пет.
Пътувам много често в градски транспорт, ползвам и таксита. Трудно е да се прибера пеша от центъра, не че няма да се справя, но доста време ще отнеме:grinning:
Класната на малкия е снимала как е украсила стаята им. Много уютно и празнично. Чак ме е срам как ще отиде облечен в тази обстановка. Ризите са нейде из багажите...

# 619
Майки, къде купувате тези прословути обувки Джордън? В Германия и Италия не намерихме. Тука също. Еле па 45 номер, явно много разпространен.

# 620
  • Някъде в Европа...
Майки, къде купувате тези прословути обувки Джордън? В Германия и Италия не намерихме. Тука също. Еле па 45 номер, явно много разпространен.
Кецовете ли?
Аз 2019 г взех имитации от Истанбул...

# 621
Взех имитация, не се одобри ...

# 622
  • София
Дъщеря ми е на някакви други модели Nike, та доколкото разбирам, трябва да се радвам, че се намират даже и у нас.
Училището в нашия случай ще започне от понеделник. Утре не ги извикаха, в четвъртък ще се занимаваме с натоварващи неща, а в петък ми се отвори командировка, така че мъжът ми товари мене, щерката и братовчедка ѝ и ще се поразходим из Пазарджик.
Пускам молба до училището за два дни по семейни причини и хич не ме интересува.

# 623
  • София
17/09 е празникът на София. Ще бъде ли учебен?

# 624
Всяка година се учудвам, че е учебен. Аз живея със спомена от моето детство, когато беше неучебен. Но сега бил и все съм разочарована.

# 625
Red, просто уведоми класната за причината за отсъствие, би трябвало да я освободят до 3 дни от училище.

# 626
Успях да ви изчета най-накрая и да се включа преди да сте изписали ваканционната тема.
Ред, Лиани,  прегръдка! Много е тежко, трябва време...те винаги ще са с вас!
Прибрах катуна след тримесечно отсъствие, не ме питайте как ще вляза в релси...днес  по нашата квартална улица ми се зави свят от народ, отвикнах.
 Нана, прегръдка и стиснати палци, всичко ще бъде наред!
Сигурно ние сме единствените без нито един закупен учебник до момента...до края на седмицата би трябвало да ги набави. Няма никакъв ентусиазъм за училище. Днес му разказвах как сме чакали като празник 15ти септември-кой колко е пораснал, кой къде е бил..."ми като сте нямали как да си комуникирате извън учебно време..., ние с който искаме се чуваме и виждаме всеки ден, дори и да сме далече един от друг "... Прибра се и веднага се уговори за среща със съученици от старото училище и техни приятели от новите училища,  с набор, който 3 години беше в чужбина. И го питам-" кой къде учи?" -"Не знам,  ние за училище не си говорим"...
Успешна и дано по-дълга присъствена учебна година! Радвам се за успеха при ФЕГ-четата ! Браво за оправните им майки!

# 627
  • София
Дени, успокои ме! Мислех, че само моето не си говори за училище с приятели. 😁

# 628
  • София
Ох, да, дъщеря ми най-редовно не е разбрала кой къде е отишъл да учи и като я попитам, ме обвинява в клюкарство.

# 629
Ред, не си сама. И аз като питам за някое дете, къде учи и веднага съм  нарочена за клю- клю.🙂 Ама тези деца май не познават истински клюкарки.

Общи условия

Активация на акаунт