Къдрокоси красавици - 7

• 64 929
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • България 🇧🇬
Alexandrova. , А мога ли да ги купя от магазин тук, в България някъде? Защото знам, че може да си ги ги поръчам от Амазон, но не съм виждала да се продават в козметичните магазини или аптеките. Благодаря. Simple Smile

# 226
Аз съм си ги вземала от Hairmag , но мисля , че вече не ги предлагат, трябва да ги питате.Сега съм си намерила други марки които си ползвам и не съм обръщала внимание 🤗

А мога ли да ги купя от магазин тук, в България някъде? Защото знам, че може да си ги ги поръчам от Амазон, но не съм виждала да се продават в козметичните магазини или аптеките. Благодаря. Simple Smile[/i]
[/quote]

# 227
Кой е продукта на Laboratories Preve ?

Аз ползвам шампоан, маска и крема на Дева кърл. Не забелязвам да са ми предизвикали косопад, аз си го имам така или иначе и не се е усилил от тях.Доволна съм от продуктите.. И от Dessata, но най.хубави къдрици става с един продукт на Laboratorie Prouve май беше,препоръчан тук.
[/quote]

# 228
# 229
Благодаря . И аз го ползвам и наистина резултата е страхотен. Сега мисля да пробвам и техният активатор .
https://hairmag.eu/products/product/445/preve-laboratories-curls … D1%83%D0%B8%D0%B4
Този е.
[/quote]

# 230
Привет,дами!
Моля,дайте ми съвет как да се справя с малките къдрави кичури около главата?
Имам предвид т.нар. бебешка коса.
Ужасна картинка е.Почти от едното ухо,през челото и до другото ухо са и са много смешни.
Ако ги изправям с пресата хвърчат като антени.

# 231
Същата работа правя. Много ме дразнят. Винаги се навиват на масури и затова всеки ден преди излизане ги изправям с пресата. Не виждам друг начин. Ако ги намокря с нещо, съвсем къдрави стават.

# 232
Хаха и аз съм като глухарче от мини косички, като ореол ми седят, защото косъмът е мек Grinning
Само със зрънце крем за къдрици Орайт и малко вода се приглаждат напълно. Направо ги бетонира тоя крем при мен, пробвала съм и с други стилизанти, но нямаха същия ефект. Ако вашите коси са много къдрави, може и да не стане добре обаче Rolling Eyes...

# 233
Пробвакте с дефинираща паста , обикновено се предлага като  част от мъжката козметика за коса.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 13:25 от ccvet

# 234
  • София
Получих си пратката от "Златна рибка", маската обаче не съм я пробвала още.
На първо ползване мога да похваля тази пяна - https://www.zlatnaribka.com/-stilizanti-zr/pyani-za-kosa/pyana-s … e-250-ml?filter=3
Меки къдрици, приятна фиксация, ароматът страшно много ми харесва. Предполагам след фризьора другата седмица ще е още по-добре, че косата ми е пораснала неконтролируемо много.

# 235
Здравейте, момичета.
 Препоръчате ми
Предварителни ви благодаря! фризьор за къдрава, мека и тънка коса.
Наблизо ми е Поли стил на Семинарията, някой случайно да е бил там и да е доволен?

# 236
  • София
Maq-mi, колежката ми се подстригва там и е много доволна. Тя е със средно дълга къдрава коса и казва, че най-после е намерила фризьор, който може да подстригва къдрави коси.

# 237
https://cocunat.com/en-BG/product/boost-and-hold-bundle
Някой пазарувал ли е от този сайт? Интересува ме специално пакета за къдрава коса. Рекламата е направо уау. Предвид факта, че продуктите им не са евтини, ми се ще да получа мнение от използвали продуктите. На един клик съм от поръчка, още повече че в момента имат и намаления. В същото време не искам да се сдобия с поредния много рекламиран продукт, който не върши нищо; на всичкото отгоре и доста скъп....

# 238
Стана време да си купя шампоан и маска.
Тъй като казах, че в момента пробвам различни марки с цел да видя кое действа благоприятно на косата ми. До тук точно от 3 марки съм много доволна .
Но имам още 2 ,които да пробвам ,преди да приключа със смяната на шампоани и маски и да ми останат само оформянето на къдриците.

Единият от списъка е ето тази марка.
Затова идвам с въпроса дали имате впечатления и отзиви за този шампоан ?
https://www.zlatnaribka.com/dalboko-hidratirasht-shampoan-chi-de … brilliance-355-ml

Благодаря !

# 239
  • Марс
За шампоана мнение не мога да дам, но имам балсама на chi deep brilliance и е доволно хидратиращ за моята коса.

Общи условия

Активация на акаунт