Къдрокоси красавици - 7

• 64 949
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Керастаз имат много хубав крем за къдрава коса без отмиване. Ползвала съм го както за изправяне със сешоар , така и за естествено оформяне на къдриците, но моята е 3а.

# 301
Цвет, Кърл Манифесто ли?

# 302
Манифесто е нова серия, този
който съм ползвала и бях доволна беше оранжева серия - олео- кърл . Може би не я поддържат вече и без да искам подведох някого.

# 303
Да,спряха го,а беше топ любимецът ми Confused
Имам запас още от него,после ще пробвам Манифесто.От Манифесто съм пробвала шампоана,маската и желето и не съм кой знае колко впечатлена,не и в дългосрочен план.Та и на крема не възлагам големи надежди.
Много ме е яд като спрат някой работещ продукт.

# 304
Да, аз точно затова питах,защото нищо особено не виждам да прави Манифесто и ми стана интересно.

# 305
  • България 🇧🇬
Манифесто е нова серия, този
който съм ползвала и бях доволна беше оранжева серия - олео- кърл . Може би не я поддържат вече и без да искам подведох някого.

Да,спряха го,а беше топ любимецът ми Confused
Имам запас още от него,после ще пробвам Манифесто.От Манифесто съм пробвала шампоана,маската и желето и не съм кой знае колко впечатлена,не и в дългосрочен план.Та и на крема не възлагам големи надежди.
Много ме е яд като спрат някой работещ продукт.

В сайта на Златна рибка май го има, момичета. Поне шампоан, маска и олио Discipline Oleo Relax (за непокорна коса) :
 https://www.zlatnaribka.com/kerastase/discipline-oleo-relax-za-i … -i-nepokorna-kosa

# 306
Дисциплин е различна серия, не е тази която коментираме😊

# 307
Кремът е точно от серията Дисциплин, Kérastase Discipline Oléo Curl Leave-In-Creme

Iseis сетих се за хидратиращият крем на Марокан, Moroccanoil
Hydrating Styling Cream.Не е Керастаз,но ако добавиш капка масло,се доближава доста като ефект

# 308
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате подходящ шампоан за 12 г. момиче с къдрава, суха коса с твърд косъм, и напоследък се оплаква от сърбящ скалп и люспички.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 06:32 от hrisska2

# 309
Този крем от серията Нутритив имах в предвид , че беше ок за мен

От години съм с къса коса и не знам дали е актуална информацията ми, за да послужи на някого.

# 310
Ще пробвам Мароканойл-а Ванеса, мерси. От техния curl cream съм много доволна между другото.

# 311
ccvet мдаа явно си го ползвала много отдавна. Не мога да разбера,защо въртят един и същ продукт постоянно...сега ще е Манифесто.

Имам въпрос към дамите,които ползват преси и маши. С какво предпазвате косата?
Купила съм си маша за много дребни къдрици,за придаване на обем в корена.Обаче,от страх да не си повредя косата,седи с месеци в шкафа. Та,някой ако ползва проверен продукт,моля да сподели.Термото на Напира го изключвам,в момента няма от къде да купя Напура.

# 312
Аз използвам масло с Термо защита. Мисля , че е най добре и рентабилно .

ccvet мдаа явно си го ползвала много отдавна. Не мога да разбера,защо въртят един и същ продукт постоянно...сега ще е Манифесто.

Имам въпрос към дамите,които ползват преси и маши. С какво предпазвате косата?
Купила съм си маша за много дребни къдрици,за придаване на обем в корена.Обаче,от страх да не си повредя косата,седи с месеци в шкафа. Та,някой ако ползва проверен продукт,моля да сподели.Термото на Напира го изключвам,в момента няма от къде да купя Напура.

# 313
Масло няма да ми свърши работа,косата ще седи мазна. Машата ще я ползвам само за обем в корена,т.е. първите три пръста от към корена.

# 314
Ванеса ти не беше ли споменала , че ползваш Цимент термик на Керастаз? Той има точно такава функция - защитните сили се задействат от топлината.

Общи условия

Активация на акаунт