Къдрокоси красавици - 7

• 65 031
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ви за отговорите Simple Smile
А всъщност този продукт е олио, мислех, че е нещо друго.
Какъв ефект имате от употребата му?

# 466
Като всяко масло, нищо повече или по-впечатляващо не е при мен, най-вече г използвам за краищата, защото са ми доста сухи.

# 467
Момичета, има ли работеща слънцезащита за коса? Моля за препоръки!

# 468
Вела имат sun oil и лятна uv серия. Не са лоши. Също повечето продукти за боядисана коса предпазват от слънцето, вкл и керастаското еликсир олио (розовото, не класическото). Серията солейл на Керастас, но от нея препоръчвам само маската и лийв ин-а.

# 469
Извинявам се, знам, че е писано много пъти - каква беше комбинацията след хидратация е добре само хидратация или може и протеин и обратното?

И коприната на CHI на мокра или на суха коса.

Като идиот се чувствам да питам такива неща…

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 20:02 от Iseis

# 470
След хидратация се продължава с хидратиращи продукти, след протеин може и протеин, и хидратация.
Не помня кой в тази или другата тема го написа, но така обяснено лесно се помни - хидратирането затваря косъма, нали целта е да се запази влагата в него и ако се ползва протеинов продукт след това няма много смисъл, защото няма да проникне в косъма.

# 471
Някой да е пробвал на loreal prof новата серия за къдрава коса Curl Expression? Имам на Керастз желе-гела за къдрици и да дам отзив-нещо не ми харесва, прави ми косата на тънки къдрички като клечки и без обем.Някой ако е ползвал и при вас ли става така? Моята коса е между 3а и 3б.

# 472
Момичета, кой е най- мощният хидратиращ продукт без отмиване, който сте ползвали и който бихте препоръчали?

# 473
Момичета,  искам да пробвам червената серия на  Керастаз. За чупливи коси кремчето или спреят са подходящи за структурирани и меки къдрици?Имам руса и суха коса, която си иска продукт, за да има форма. Благодаря предварително!

# 474
Момичета, кой е най- мощният хидратиращ продукт без отмиване, който сте ползвали и който бихте препоръчали?

Това е най-хидратиращият финиш от тези, които съм ползвала.Толкова е хидратиращ,омекотяващ,подхранващ...че понякога ме дразни Grinning

# 475
Само еднократно след измиване ли може да се ползва, видях в описанието че става и за поддръжка, но по-скоро искам твоето наблюдение:)
Консистенцията много ли е гъста?

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 07:36 от Г-жа Шантал

# 476
Става всякак да се ползва.Обаче,ако при миене съм ползвала хидратация и после него,а на другия ден освежавам пак с него,ми идва малко в повече.
Консистенцията,може би прилича на Хмилк,ако някой е ползвал. По-гъст е от кърлито на Керастаз

# 477
Аз харесвам лийв ините на cantu като мощни, но не мога да кажа кой е най-хидратиращ. Има един с фиксация, който мирише на ананас и кокос и е супер тежък. Не става за освежаване, защото ще остане на топка или като дъвка в иосата, супер гъст е. Къдриците обаче, изсушени с дифузер и този крем, стават уникално сочни, подредени и ако са ми 2c-3a, то вдигат едно ниво на дефиниция и изглеждат като 3а. Идва от хидратацията И фиксацията. Не помня как се казваше кремът, мога да ви го снимам утре. Купувала съм го поне 3 пъти.

# 478
Защо Дисциплин крема на Мерастаз не е това, което помня?
Променен ли е или нещо аз не съм в ред.
От Xpert beauty си го взех е Парадайс, но нещо не ми е ок.
Дали е защото го използвам след Нутритив серията за много суха коса?

# 479
Дисциплин преди имаше специално за къдрокоски и класически дисциплин за укротяване. Този за къдрокоските е спрян до колкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт