Къдрокоси красавици - 7

• 64 905
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Изпиваш едно кенче на екс, в отчаяние след поредния опит да стилизираш кошницата. Grinning
Шегувам се, сипва се на косата като последна грижа в банята без отмиване, много хубаво оформя и придава блясък.

# 121
Ако и след това не успееш да оправиш гнездото, си пийваш все пак малко бира за настроение Laughing

# 122
  • София
Бирата не мирише ли?

# 123
Мирише, много.

# 124
Здравейте! Отскоро спрях да си изправя косата и търся продукт за оформяне на къдрици. Не искам мус или гел, който да ги втвърдява, просто нещо което ще придаде по-свеж виж

Гледах продукти в златна рибка и ДМ, мисля да закупя нещо от златна рибка докато имат намаление. Какво бихте ми препоръчали?

# 125
Дай повече инфо за косата- естествена, боядисвана, изсветлявана, дължина, колко къдрава?

# 126
Мнение за този продукт?

# 127
  • София
Скрит текст:
Мнение за този продукт?

При мен всичко на John Frieda ми действа кошмарно на косата - от-до.

# 128
Фридата и при мен е голямо не. Крема за къдрици на Мариканойл ми харесва, защото остават меки. Дори на следващия ден, като освежавам с вода  - втвърдяват се, докато изсъхнат и после малко, като ги намачкам със сухи ръце се оправят и си стават пак меки.

# 129
Аз си взех един много приятен крем за къдрици, който хидратира и има ок фиксация за моята коса. Доволна съм.

# 130
Как действате с бирата, може ли по подробно
Аз я слагам на суха коса. Навеждам се надолу и реша с едър гребен докато сипвам бирата. После попивам  без да търкам, мачкам къдриците с кърпата. Понякога я суша, но предпочитам да изсъхне сама. Първоначално става на клечки, но като я помачкам омеква. И колкото повече мачкам, толкова повече бухва.
Не, след като изсъхне не мирише изобщо. Дори да се навлажни или изпоти косата, не мирише.
Аз имам ужасно силно обоняние, което ме тормози и не бих издържала да воня на вкиснато😆

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 14:39 от Чисто луда

# 131
В последно време оформях къдриците с бира, но не изсипвам на косата след баня, ами си я изсипвам в едно шишенце и с впръскване я нанасям. Така контролирим по- лесно количеството, което ми е необходимо, пък и някак си имам чувството, че така не усещам аромата и  толкова. След като изсъхне съвсем изчезва аромата поне при мен. Допитвала съм се и до приятеля ми дали му мирише, без да му казвам какво има на нея и отговора беше : "мм да на нещо хубаво, кой шампоан ползва" питах го на какво хубаво му мирише каза, че не може да прецени точно.  😀

# 132
Въпрос към ползващите крема за активиране на къдрици Oright - колко и как нанасяте? Имала съм и други кремове за коса, ма на толкова гъсто и трудно за употреба чудо не бях попадала... мъча го на мокра коса с малко вода по дланите, че даже не мога и да го разнеса по ръцете.

# 133
  • София
Oright крема ползвам около лешник, но на два пъти. Първия "лешник" размазвам с много бързи движения в дланите и нанасям веднага след баня на съвсем леко подсушена коса. Мачкам много, след което нансям втория "лешник" ако усетя че имам нужда от още малко. Суша след това с дифузер до сухо, и за финал размачквам на суха коса с някое олио.

# 134
Супер, благодаря Мишчица, полезно ми беше.

Общи условия

Активация на акаунт