Къдрокоси красавици - 7

• 64 941
  • 754
  •   2
Отговори
# 210
Какво е 3b, 3c ?

# 211
  • София
Типове чуплива коса, според 1 стр. от темата (моята е доста къдрава дори и след фризьорските гафове), тя затова упоменах в каква степен къдрава е🤗

# 212
Мой цитат от друга тема,общо взето е това
...когато ползваш подходящи финиши и сушиш със сешоар,косъмът се затваря/запечатва и влагата остава в него.Като не сушиш със сешоар,влагата бавно се "изпарява",колкото по-дълго косата е мокра/влажна,толкова повече влага напуска косъма.Особено коса постоянно боядисвана,третирана не е добре да си позволява сушене на въздух.Младите,здрави коси могат всякак да се сушат...

За маслата много съм писала.Слагала съм масла във финиши за да ги подобря.Например Екстеншънист термик и Дисциплин,едни от най-неприятните за мен.С маслата в тях нещата се пооправяха,косата ми не седеше изпръхнала и разхвърчана или като кошница.
Маслата са базови,авокадо,жожоба,макадамия...

Impatiens моят сешоар е Филипс,най-обикновен за 20+ евро.Салонните сешоари ме правят като разплетена кошница,а с дифузер косата ми става много къдрава.За сега съм намерила решение и ме устройва идеално.

Относно Еластисайзъра,един от най-безсмислените продукти за мен.Косата ми преди няколко години беше брутално изгорена и в най-окаяното състояние,което някой може да си представи.Ами,този Еластисайзър нищо не правеше за четината ми.През годините пробвах почти всички разновидности и аромати.Последно пробвах миналата година новия с ванилия,пак нищо.

# 213
Е, сега останах шашната Flushed - винаги съм си мислела, че е най-добре сама да си съхне косата, а със сешоар се гори. И все гледах да не ползвам такъв.
Моята е с ужасен фриз след къпане. Първия ден не мога да я понасям, втория - бива, а третия е вече за миене. Grinning Харесвам си я първия ден след фризьор, но няма как да ходя всяка седмица.

# 214
  • София
Аз също не суша косата си, защото става ужасна въпреки всичко, което правя и продължавам да смятам, че това е по-добрият вариант, но явно при всеки е различно.

# 215
  • София
Моят сешоар е Remington, ползвам го задължително с дифузер, защото при мен без дифузер се разхвърчава ужасно. Косата ми по никакъв начин не може да изсъхне сама, ползвам фиксатори с термозащита.
Също не мога все още да нацеля абсолютно правилната комбинация от продукти и особено редуването между хидратация и протеин, но се уча в движение...

# 216
Vanessa, благодаря, че се включи. Точно този цитат щях да посоча и аз.
Да разбирам ли, че не ползваш дифузер и косата ти става така къдрава /чудесна е, видях веднъж снимка в другата тема/ с обикновена приставка на сешоара?

Аз също си мислех, че увреждам косата със сешоар. Наистина преди ми харесваше как изглежда като изсъхне сама. Явно с времето това се променя, постоянното боядисване и други фактори оказват влияние.

# 217
Impatiens дори приставки не ползвам,за да не концентрират струята на едно място. Дифузер ползвам мнооого рядко,един-два пъти в месеца най-много.Дифузера ми прави косата много къдрава и къдриците много стегнати,скъсява ми се косата буквално с 10см.,а аз обичам по-въздушна коса.
Ето така го ползвам

# 218
Хм, интересно ми стана това със сешоара, ще пробвам. Аз също залагам на естественото съхнене, а то излиза, че изсушавало косата повече... Искам да дам много добри отзиви за Dessata. Бях споменала за крема за къдрици, сега си взех още 3 продукта и пак съм много доволна. Два подхранващи крема и спрей за къдрици. 

# 219
Ще пробвам и аз продуктите на Dessata Simple Smile Да споделя следнпокупките ми от черния петък и 11 м след второ раждане, спиране на кърмене и положителен Ковид/ леко мина, защото съм с ваксина/ - значи поръчах продуктите на Медисютикъл и за пореден път се обеждавам, че не са за моя скалп - направо рани ми станаха- много е странно, като насочеността им щадяща скалпа . Спрея на Целаген изобщо не ми повлия косопада, имам много коса и не ми личи, но е доста обилен. Косата пак ми се изправи до 2 А . Като цяло ще вземам пак хидратиращия на Джойко, защото ми допадна най-много. Пробвах и лилавата серия на Ф.Кингсли- Екстрийм- не съм впечатлена

# 220
  • България 🇧🇬
А някоя от вас използвала ли е продукти на "Deva Curl"? Ако да, доволни ли останахте? Благодаря предварително. Simple Smile

# 221
MарT само за протокола,че ми стана много интересно.Кои продукти на Меди използва и с кои ги въртя,серума колко време го ползва?

# 222
А някоя от вас използвала ли е продукти на "Deva Curl"? Ако да, доволни ли останахте? Благодаря предварително. Simple Smile
Аз не бих ползвала Deva curl след стотиците оплаквания, че техните продукти предизвикват косопад. Дори в Америка бяха се събрали жени с такъв проблем и бяха започнали да съдят фирмата.

# 223
Това със скандала на Deva curl , е измислица.  Аз съм ползвала Дева Кърл . Купувала съм си ги от Щатите и от България . Да , сега не ги ползвам , но причината не е скандала а това , че има много други марки на България пазар 😊
[/quote]
Аз не бих ползвала Deva curl след стотиците оплаквания, че техните продукти предизвикват косопад. Дори в Америка бяха се събрали жени с такъв проблем и бяха започнали да съдят фирмата.
[/quote]

# 224
  • вкъщи
Аз ползвам шампоан, маска и крема на Дева кърл. Не забелязвам да са ми предизвикали косопад, аз си го имам така или иначе и не се е усилил от тях.Доволна съм от продуктите.. И от Dessata, но най.хубави къдрици става с един продукт на Laboratorie Prouve май беше,препоръчан тук.

Общи условия

Активация на акаунт