Къдрокоси красавици - 7

• 64 933
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Как ползвате дълбоко почистващия шампоан?
Колко дни преди боядисване измивате косата с него и какво ползвате след това - хидратиращи маски/балсами, протеинови...?

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 11:32 от Impatiens

# 241
Момичета,ползвали ли сте продуктите на Лалга за чуплива коса? И също продутки на Милкшейк? В момента съм със серията на Алфапрф за чуплива коса.Доволна съм като цяло.-оформят наистина.Ползвам в момента шампоана,маската и олиото им. Плюс активатора за къдрици.Взех си и пяната на Алфапарф оформящият мус.Но май по-скоро трябваше да поръчам тази синята  😄(от горният пост).Краищата ми са сухи(ще ходя на фризьор скоро).Ползвам олиото за чуплива коса на Алфапарф,но пак ми е с доста сухи краища.Искам да пробвам и още някакъв продукт. Попитах и в др тема за препоръки. Първият ден ОК -вторият обаче съм с фриз(живея на морето).Въпреки всичко от продуктите на Алфапарф-седят оформени,но ....Съм в търсенка на перфектният продукт 😄🤣.Благодаря ❤.

# 242
ах, този фриз, не мога да го търпя Rolling Eyes
Отстрани харесвам подредени къдрици, но да не са на мен Grinning , защото с каквото и да ги мажа или става лепкаво на следващия ден, или отново стават с фриз.

# 243
ах, този фриз, не мога да го търпя Rolling Eyes
Отстрани харесвам подредени къдрици, но да не са на мен Grinning , защото с каквото и да ги мажа или става лепкаво на следващия ден, или отново стават с фриз.

Даа..Кофти тръпка.Ах..мечтая си за права коса😂😂.

# 244
  • София
bulgari_bs, ползвам в момента серията за къдрава коса на Лалга - не съм впечатлена. Като че ли стандартната по-добре ми понася.

За Бургаския фриз и аз не съм намерила спасение. Отдавна не живея там, но като се прибирам от време на време бухвам доволно с каквото и да се мажа Simple Smile

# 245
bulgari_bs, ползвам в момента серията за къдрава коса на Лалга - не съм впечатлена. Като че ли стандартната по-добре ми понася.

За Бургаския фриз и аз не съм намерила спасение. Отдавна не живея там, но като се прибирам от време на време бухвам доволно с каквото и да се мажа Simple Smile

Благодаря за отзива Simple Smile Бях се засилила 😄. Бургаският фриз 😄 е страшна работа 😂

# 246
Момичета, за първи път приготвям и използвам гела от ленено семе и се чувствам уау 😃 Много ми хареса.
Използвах 400 мл вода и 3 супени лъжици ленено семе (което между другото сложих в тънък дамски чорап по съвети от нета, за да нямам проблем с прецеждането). Варих около половин час. Не се сгъсти до желе, а се точеше като белтък на яйце. Нанесох на измита и подсушена с кърпа коса. След нанасяне почувствах косата си доста твърда, което ме наведе на мисълта, че евентуално може да се наложи да я мия по принуда отново... Да, ама не. Косата ми изсъхна и стана невероятно мека и красива - без фризове и добре оформена.

# 247
Сега се замислих нещо - термозащитата, ако ползвате, последна ли слагате? Аз слагам крем за къдрици на Мароканойл и след него термик на Керастаз. Нямам грижи с тази последователност просто се зачудих има ли значение …

# 248
  • България 🇧🇬
Ами....само когато я изправям, а понякога просто слагам малко кокосово масло или кокосов балсам, преди да я изсуша със сешоара.

# 249
Здравейте ! Ако някоя от вас използва L’oreal SteamPod, искам мнение. Отдавна съм спряла със стандартните преси за коса, но за тази отзивите са много добри. Дли наистина щади коста ?

# 250
  • София
Сега се замислих нещо - термозащитата, ако ползвате, последна ли слагате? Аз слагам крем за къдрици на Мароканойл и след него термик на Керастаз. Нямам грижи с тази последователност просто се зачудих има ли значение …

И аз преди се питах същото. Не можах да намеря отговор, затова реших първо да слагам термика, нали уж хидратирал, а накрая гела за къдрици, за да не му развали нещо последващо действието. Не съм убедена, че съм права обаче.

# 251
  • София
Слагам стилизиращия продукт най-близо до косъма, като първи продукт, след което слагам термик.

# 252
Би трябвало да я щади . Аз имам арганова преса която също много щади . Моя приятелка наскоро си взема преса на пара но не беше на Лореал. Каза , че е същата но на друга марка и по изгодна .
Здравейте ! Ако някоя от вас използва L’oreal SteamPod, искам мнение. Отдавна съм спряла със стандартните преси за коса, но за тази отзивите са много добри. Дли наистина щади коста ?

# 253
Demeliss е другата хвалена преса с пара и е в пъти по-евтина. Но SteamPod някак ми вдъхва повече доверие. Но не ми се дават повече от 500 лв за проба и събирам мнения преди да се реша на покупка. Най-вече ме интересува при честа употреба как се отразява на косата.

# 254
Сега гледах и аз Gammapiu също имат такава преса но я намерих само в 2-3 сайта в България цени от 338 до 340 лв. Правили са ме преди с преса на пара , добре е но не е кой знае какво косата ми става и мирише на прани чорапи 😂  може и да не съм свикнала.Заради това си вземах арганова , но рядко вече я ползвам.

Demeliss е другата хвалена преса с пара и е в пъти по-евтина. Но SteamPod някак ми вдъхва повече доверие. Но не ми се дават повече от 500 лв за проба и събирам мнения преди да се реша на покупка. Най-вече ме интересува при честа употреба как се отразява на косата.

Общи условия

Активация на акаунт