Къдрокоси красавици - 7

• 64 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте мацки Simple Smile Моля споделете за някакъв добър стилизиращ продукт. Ползвам серията на Алфапарф за къдрокоски+ олиото(обаче май ми я омазнява по-бързо.Определено са една идея по оформени.Обаче при мен на 2-ят ден бухва,краищата ми са сухи.Косата ми става ,като бръкнала в контакта.Прехидратирана ли е  не знам 🤷🏾♂.Не я третирам със сешаори(мн рядко я суша) .Преса рядко ползвам. Какво ли не пробвах.Лакме,Алфапарф(ползвам оранжевата пяна), и тн. Искам просто дефинирани къдрици 😄 и да не ставам мега рошава на 2-ден.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 10:13 от bulgari_bs

# 316
  • София
bulgari_bs нещо с фиксация ли търсиш? Под формата на крем или пяна? Дай снимка на косата на 2-ри ден, за да видим мега рошавостта дали е фриз, както и да видим какъв тип са къдриците. Мисля, че така ще получиш по-конкретни предложения Flowers Hibiscus.

# 317
bulgari_bs нещо с фиксация ли търсиш? Под формата на крем или пяна? Дай снимка на косата на 2-ри ден, за да видим мега рошавостта дали е фриз, както и да видим какъв тип са къдриците. Мисля, че така ще получиш по-конкретни предложения Flowers Hibiscus.

Да нещо като фиксация.Момичета,какво ли не пробвах.Скъпи ,евтини 🤷🏾♂.Последно  фризьорката ми сложи кремчето на Ми аманте(май тук попитах за мнение за него)Сякаш ми хареса 😂😂,а сложи много малко,преди издухването.Писна ми да съм ,като кошница.Търся нещо хем да са оформени,хем да не е като клечки.Бързо ми съхне косата,ако е от значение. Накрая ще си купя един професионален сешоар и ще си я изправям 🤣.Прикачвам снимка.Горе долу така е на 2 ден.

П.с не можах да я обърна . Не ми се хвърлят пари ей така  и да няма някакъв ефект.Толкова продукти изджасках в коша. Биосилк,Лакмета,Ммаракеш и тн.

# 318
Опитайте Dandelion Sensitiveна O'right.
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате подходящ шампоан за 12 г. момиче с къдрава, суха коса с твърд косъм, и напоследък се оплаква от сърбящ скалп и люспички.

# 319
Аз пък винаги съм избягвала протеиновите шампоани, защото си мислех, че от тях ми става на перушина. А гледах основно да ползвам хидратиращи. Може би съм в голяма грешка.
Напоследък след баня е все едно съм я тупирала, ужасен фриз, перушина. Close
Ако я намажа с масла, става супер къдрава и много ме дразни, вдига се наполовина на дължината й.

bulgari_bs, искам моята да става на клечки, а не да хвърчи. На снимката ти ми харесва косата, макар да не си я харесвам моята къдрава.

# 320
Аз пък винаги съм избягвала протеиновите шампоани, защото си мислех, че от тях ми става на перушина. А гледах основно да ползвам хидратиращи. Може би съм в голяма грешка.
Напоследък след баня е все едно съм я тупирала, ужасен фриз, перушина. Close
Ако я намажа с масла, става супер къдрава и много ме дразни, вдига се наполовина на дължината й.

bulgari_bs, искам моята да става на клечки, а не да хвърчи. На снимката ти ми харесва косата, макар да не си я харесвам моята къдрава.

Снимката е точно станала от сън 😄.И аз не искам да хвърчи.Но сякаш пяните и геловете,които ползвах утежняват косата ми.Като гледам ,някой дами какви хубави изразени и оформени къдрици имат 😄,завиждам им благородно.Но не мога да хвърча след всяка дама да разпитвам какво ползва 😂.

# 321
  • София
bulgari_bs пробвала ли си нещо с консистенция на желе? Пробвай да сушиш с дифузер, когато има продукт за къдрици и косата е изсушена с дифузер, сякаш къдричките се задържат по-дълго време. Ако ти се клечкоса след дифузера, намачкай хубаво с някое по-леко олио.

# 322
bulgari_bs пробвала ли си нещо с консистенция на желе? Пробвай да сушиш с дифузер, когато има продукт за къдрици и косата е изсушена с дифузер, сякаш къдричките се задържат по-дълго време. Ако ти се клечкоса след дифузера, намачкай хубаво с някое по-леко олио.

И желе ползвах на Еcco мисля беше.

# 323
  • София
Харесваш ли леки етажи? Мисля, че така биха се оформили по равномерни къдрички, плюс от снимката ми се вижда, че косата е по-скоро тъничка и би могло леки етажи да вкарат малко въздух/обем. Нещо такова:

# 324
Харесваш ли леки етажи? Мисля, че така биха се оформили по равномерни къдрички, плюс от снимката ми се вижда, че косата е по-скоро тъничка и би могло леки етажи да вкарат малко въздух/обем. Нещо такова:

Да тънка е косата ми .Моята не е на етажи,бях преди години.

# 325
От моя опит - за да се оформят къдриците, косата трябва да е на етажи.
От 2 месеца ползвам това и съм много доволна. Мия косата с Лакме, после нанасям в краищата от флуида и суша с дифузер.https://www.apteka24.bg/victoria-beauty-curly-hair-fluid-150-ml- … ici-150-ml-138696
Има много добър оформящ ефект, къдриците са хубави и на следващия ден, но понякога намокрям леко с вода и става много приятно, не стои на клечки.

# 326
От моя опит - за да се оформят къдриците, косата трябва да е на етажи.
От 2 месеца ползвам това и съм много доволна. Мия косата с Лакме, после нанасям в краищата от флуида и суша с дифузер.https://www.apteka24.bg/victoria-beauty-curly-hair-fluid-150-ml- … ici-150-ml-138696
Има много добър оформящ ефект, къдриците са хубави и на следващия ден, но понякога намокрям леко с вода и става много приятно, не стои на клечки.

Ползвала съм го това на Виктория Simple Smile Явно моята коса е Бъгава 🤣.На етажи не се харесвах ,за това е равна вече Simple Smile Ще ходя до Златна Рибка да си избера нещо 😃.Някои с мения за Афоджи
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … -2-minute-237-ml?

Мисля от моя скромен опит ,че ползвам основно хидратиращи продукти.Ще  пробвам с някакъв балансиращ шампоан освен или някаква протеинова терапия.

# 327
Поръчах си го и днес пристигна. Любопитна съм как ще ми се отрази.
По-нататък, след поне няколко ползвания, може да споделя, но дотогава сигурно ще си го купила вече. Simple Smile

# 328
Поръчах си го и днес пристигна. Любопитна съм как ще ми се отрази.
По-нататък, след поне няколко ползвания, може да споделя, но дотогава сигурно ще си го купила вече. Simple Smile

Чудя му се.Но мисля да отида до ЗР -да видим ,какво ще ми предложат като варианти.Като цяло ще отида заради Ми амантето,че съм
си го навила  на пръста да го купувам 🤣.

# 329

Ползвала съм го това на Виктория Simple Smile Явно моята коса е Бъгава 🤣.На етажи не се харесвах ,за това е равна вече Simple Smile
[/quote]
Моята коса е дълга до кръста и къдриците много трудно се оформят без да е на етажи, дължината ми отне много от качеството на къдриците, може би затова в моят случай този флуид помага, различни сме Rolling Eyes аз самата съм пробвала какви ли не продукти и засега оставам с това.

Общи условия

Активация на акаунт