Къдрокоси красавици - 7

• 65 026
  • 754
  •   2
Отговори
# 435
Мнение за този крем или предложение. Търся дефиниране без фиксация и хидратиращ ефект.

# 436
Мнение за този крем или предложение. Търся дефиниране без фиксация и хидратиращ ефект.

[/quote

Здравейте,лично аз не съм доволна. Ползвала съм го. Но моята коса си е чуплива Simple Smile.
Както писах, доволна съм от Десата. За моята коса е перфектен за сега. Благодаря отново на съфорумката,която ми го препоръча тук.
Да както винаги,първият ден косата е уау. На другият ден има нужда от рефреш.Аз го правя с вода леко. После мъничко крем.Защото може и да не сложих достатъчно за моята коса(първоначално).Днес сложих повече да видим 😂.Не ми омазни косата,на следващите дни не ми стоя като мръсна.
Тези дни пробвах и мострата на L'alga-seacurls extra hold- сложих цялата мостра 🤣.Та на втория ден,нищо общо както с Десатата. Косата ми седеше кофти.На следващият ден ,като немита.🤷🏾♂.Да обра една идея повечко фриза,оформи хубави къдрички(първият ден си ахнах 🤣).Но не бих дала 70 лв,за нещо което ,като ефект постигам с Десатата.Да живея в морски град,влага ,фриз 🤣 знаете как е .Но за сега,от всичко ползвано до момента за мен и моята коса -Dessata-се справя перфектно.Оформени къдрици,пружиниращи Simple Smile.Е , вярно на 2 ден е една идея по бухнала 🤣,ама пълно щастие няма 🤣.
Така,че отново се убедих,че не винаги скъпото е най-доброто.
Много се чудих по-едно време и за една пяна на Paul Mitchel-обаче се спрях на  кремчето.

# 437
И аз не бях доволна.

# 438
  • В полите на Пирин планина
И аз не харесвам Маракешкия крем. Simple Smile

# 439
Това крем-желе на Гарние с алоето - дефинаране без фиксация с хидратиращ ефект, достъпно и прекрасно:
Скрит текст:

# 440
Това по спомен е само хидратиращ крем, не е желе, по - скоро е като балсам без отмиване.
Върши чудна работа поставен както  на влажна,  също  и на суха коса👍

# 441
Аз моето го изхвърлих Bowtie

# 442
Ползвам го като маска, не е лошо, но няма да си купя пак.

# 443
И аз не съм доволна от крема на MKS, нищо не прави за къдрици.

# 444
ОчевАдно съм прекалила с някоя грижа за косата, но не знам с коя. Седи, като непрекъснато мокра и е много мека. Странна работа. Да имате идеи какво и е. Не е особено къдрава, 2b - 2с, от сухите фризи коси, напоследък се моля за малко фриз и обем ама тцЪ.

# 445
  • В полите на Пирин планина
Вероятно е прехидратирана. Трябва протеин. А може би има нужда от дълбоко почистващ шампоан. Бих пробвала първо с протеин.

# 446
  • София
Да, и аз мисля че е прехидратирана. Най-добре ДПШ последван от хубав протеин.

# 447
И аз така мисля, но аз много често ползвам протеин, почти на всяко къпане. И винаги след протеин косата ми изглежда най-добре. ДПШто ми свърши, може и то да е причината. Много блгодаря!

# 448
Здравейте, може ли да препоръчате марка ДПШ?

# 449
Аз ползвам на милкшейк. Препоръчан ми е от Ванеса. Много съм доволна.

Здравейте, може ли да препоръчате марка ДПШ?

Общи условия

Активация на акаунт