Къдрокоси красавици - 7

• 64 014
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Color WOW dream coat

# 676
  • В полите на Пирин планина
Моята с продукти за стилизация става към 2с, иначе е 2б или а, зависи от настроението й. 😁 Не мога, ако не я намажа с нещо, защото изглежда като гръмбал бойлер. Не ползвам дифузер и рядко я суша със сешоар.

Бихте ли споделили какви продукти използвате?

Бих искала да придам някаква форма на моята, която също е не особено организирана.

2 страници назад в 656 пост писах какво ползвам. 👍

# 677
Благодаря. В движение съм от няколко дни и нямам време да прегледам обстойно темата.

# 678
  • София
Моята с продукти за стилизация става към 2с, иначе е 2б или а, зависи от настроението й. 😁 Не мога, ако не я намажа с нещо, защото изглежда като гръмбал бойлер. Не ползвам дифузер и рядко я суша със сешоар.

Същата работа, само дето суша със сешоар. Много съм се замислила за дифузер, дали има съществена разлика?

Ползвам в момента крема на Десата, имам и Curl activator на Лакме, а най-добре ми действаше гелът от ленено семе, ама пусти мързел.

# 679
Момичета, за София бихте ли препоръчали добър фризьор? Simple Smile
Аз си поръчах продукти от сайта на curlydee, имат и фейсбук страница.

# 680
Момичета, за София бихте ли препоръчали добър фризьор? Simple Smile
Аз си поръчах продукти от сайта на curlydee, имат и фейсбук страница.

Сега разгледах сайта на curlydee - много як, има и доста полезна информация. Благодаря, че споделихте!

# 681
Здравейте момичета.Идвам с въпрос относно автоматична маша за коса.Някой има ли мнение за такава или всички сте естествено къдрокоси?Косата ми е права,и всичките ми опити за къдрене са неуспешни.
https://www.emag.bg/masha-za-kosa-babyliss-curl-secret-2-curl-vo … favorite_products

# 682
  • София
Минавам да похваля протеиновата маска на Schwarzkopf Professional - явно е точно това, от което косата ми е имала нужда. Отдавна не съм имала такива хубави къдрици...

# 683
Коя е тази протеинова маска, че аз от едно известно време гледам, чета и не мога да си харесам Grinning

# 684
schwarzkopf bonacure fibre force Предполагам за него става въпрос. Шампоанът ми беше препоръчан от Ванеса- още при първото измиване усетих косата си много по-плътна и силна- уникален шампоан и е изключително бюджетен. Маската също е страхотна- единственият минус е , че се стои много дълго време- 10 Мин

# 685
# 686
  • София
Минавам да похваля протеиновата маска на Schwarzkopf Professional - явно е точно това, от което косата ми е имала нужда. Отдавна не съм имала такива хубави къдрици...
Бихте ли споделили какъв тип е косата ви

# 687
  • София
Косата ми е 3b към 3c. Преди да попадна на тази тема, използвах само хидратация и то по много и се чудех защо косата ми ту изглежда прекрасно, ту къдриците ми увисват.
От темата научих за протеина и че е добре да се редува и явно косата ми точно това е чакала. Vanessa посочи тази маска като доста силна, но явно е точно за мен, защото косата ми видимо живна и се накъдри прекрасно.

# 688
Момичета аз нещо не мога да си уцеля продуктите. Толкова неща пробвах, не става.
Косата ми е 2а,с много леки вълни, S образни. Стои добре само в деня на измиване.
После бухва като спя, ставам като кошница.
Кремовете ми утежняват, с пяните ми стои като мръсна косата на втория ден.
Като преспя всичко се разваля.
Косата ми е твърда, гъста, средно дълга, като бухал съм ако я среша.
Не стои добре никак.
Мисля да пробвам с гел, само това не съм пробвала.
Косата ми е гъста и тежка, но ми утежняват продуктите.
Не знам какво правя грешно.
Ще взема да си поръчам Cantu.
Да пробвам и с техните  продукти.
Не искам да я изправям. Не стои добре, никак, не се харесвам вече права.
Но няма необходимата дължина и имам чувството, че това е причината да не ми стои добре. Защото когато бях с дълга коса не беше така. Тогава с най-обикновена пяна Intesa мачках и преспивах на кок и на сутринта имах прекрасни вълни до слвдващото миене.
Сега като я измия и нанеса  продуктите и тя след един ден пак е за миене.
Не може да се запази формата.
Направо вече ми писна.
Да подчртая, че не спазвам кърли гърл метода и няма да го спазвам, защото не е подходящ за моя скалп.
Не знам как вече да я оформям,че да стои добре.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:28 от Caroline_Bingley

# 689
Боя, изсветляване? Сега как я обгрижваш- с продукти за какъв тип коса? Каква форма е?

Общи условия

Активация на акаунт