Биг Брадър 3 - 8 част!

• 20 763
  • 531
  •   1
Отговори
# 255
  • Там където е семейството ми
Снощи хванах края на разговор между Пеня и Гаро - за някакво пилешко бутче, кой щял да го яде и кой не  newsm78  Пеня викаше на Гаро "Как тъй няма да ядеш?"
Какво е станало?  Sunglasses
Възмущаваше се Гаро на Борислав,че много ядял.Так Гаро казваше как днес щял да му даде пилешкото си бутче,ама после се отказа.Демек да му гледа сеира на Боби. Simple Smile

# 256
Пеньо не го съжалявам!А като се завърти очичките ми е  Sick
Съгласна съм напълно, как само върти очи, отврат!! Scream И правилно, че се изгавриха с него така, само че той май не беше много обиден. Та нали това иска, какво да го съжаляваме. И вчера само какво казваше"Аз няма да се хабя да работя, ще намеря някой със скъпа кола да ме взима и скъпи дрешки да ми купува, аксесуарчета, гримчета. Няма да имам време от ходене по солариуми и козметичните салони". Педераст мръсен!!! Загубил бил от женската си красота!!  Twisted Evil"Пази Боже сляпо да прогледне".

# 257
Вчера следобед видях ПанаИдиот на главната улица в Стара Загора с двама добре сложени младежа. Вървеше с високо вдигната глава, все едно е взел 500 000 от ББ3 или че е подписал безсрочен договор с ФК"Левски" и се оглеждаше на всички страни дали хората го гледат...
Горкичкият въобще не забеляза и разбра, че по-голямата част от хората му се присмиваха... Mr. Green

# 258
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Вчера следобед видях ПанаИдиот на главната улица в Стара Загора с двама добре сложени младежа. Вървеше с високо вдигната глава, все едно е взел 500 000 от ББ3 или че е подписал безсрочен договор с ФК"Левски" и се оглеждаше на всички страни дали хората го гледат...
Горкичкият въобще не забеляза и разбра, че по-голямата част от хората му се присмиваха... Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532

# 259
Kакво стана със седмичната им мисия?
Казаха ми ,че саботьори Боян и две от тризначките.
Вчера каква им беше дневната мисия?И успяха ли с нея?
Сега пазаруват от магазинът и тризначките са недоволни от сметките на Тодор,все той влизал,той щял да им казва какво да си купували.
Е нали е шеФ,какво искат   Naughty

# 260
Тризначките и те прекаляват, като си отидат у дома да пазаруват каквото си искат, вчера заради един шоколад такава истерия. УУ! #Cussing out

# 261

rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532
  hahaha Joy Значи продължава да е със самочуствие до небесата Grinning

# 262
Сега пазаруват от магазинът и тризначките са недоволни от сметките на Тодор,все той влизал,той щял да им казва какво да си купували.
Е нали е шеФ,какво искат   Naughty
Те си го избраха за шеф!

# 263
дръп, че после да не я търся пак тая тема Grinning

# 264
Кажете, моля Ви който гледа в момента ББ, каква е седмичната мисия? Praynig

# 265
Не гледах Голямата уста.Кажете Дия добре ли се представи или я изядоха и нея като Панаидиот.Не,че се тревожа за Дидито...... Laughing

# 266
Съквартирантите с най-малко точки при номинациите,бяха ( били) извикани в изповедалнята и им е било предложено срещу 5000 лева да провалят две от три дневни мисии.При успешно проваляна саботьорът ще получи 5000лв,а съквартирантите глад цяла седмица.
Съгласили се Боян и две от тризначките.(така ми казаха) Те не знаят един за друг.
Не знам за вчерашната мисия,но днешната е - в различни места на къщата има голями кашони за всеки един съквартирант.В този кашон имат шише с мин. вода,шоколадово руло и фенер.В тези кашони трябва да изкарат 6 часа.
............ Започнаха да приказват простотии , кой къде ще ака,ще пиша  Crazy

# 267
  • Абсурдистан
Днес ли ще връщат Светлана в къщата с бебето, че нещо не разбрах? Кажете, моля

# 268
  • Пловдив
Аз разбрах че ще дават раждането на запис,и ще говорят с биологични баща,мъжа и и родителите и.майче и голямата и дъшеричка ще покажат.А за връщане нищо не знам.

# 269
  • out of space
Днес ли ще връщат Светлана в къщата с бебето, че нещо не разбрах? Кажете, моля

Joy

Е как бре, нали е оперирана...5 дни поне ще стои в болница.

Общи условия

Активация на акаунт