Биг Брадър 3 - 8 част!

• 20 155
  • 531
  •   1
Отговори
# 465
Къде мога да гледам предаването от снощи-някой знае ли?

# 466
# 467
  • густо майна Филибето
Защо ли Светла е решила , че е силна жена? Защо ли съквартирантите й дори смятат така? Каква ли сила се иска да вършиш безумия, от рода на това да орезелиш семейството си? Как ли се чувства Лори при коментариите на приятелчетата? Живота я е поставил в определена ситуация и безизходицата и интереса са я тласнали да търси слава в ББ. Никаква сила не се иска за това. Как си гледа детето не ме интересува, нейно си е. Ама защо ни внушават от екрана чрез разни медийни похвати, че признаването на грешката я прави светица, не мога да разбера. И да слушаме как друг мъж в живота й нямало да има и дрън дрън как ще го чака....Айде, няма нужда.
За Пеня и аз си мисля, че докторите просто са се оправдали с неговата липса на хигиена, много нагласено ми изглежда. После защо му поставиха превръзката така, че да не се замърсява раната?

Последна редакция: сб, 28 окт 2006, 17:46 от ljuboznatelna

# 468

Регистрирах се , опитах се да го  сваля, ама никъде не пише , че го сваля ooooh!

# 469
Ами трябва да имаш програмата ''биткомет'' и с нея да се тегли.

# 470
Постоянно някои от съквартирантите висят над легалцето на бебенцето.Не мисля че беше добра идеята на ББ да позволи влизането в детската стая.

# 471
Ама защо ни внушават от екрана чрез разни медийни похвати, че признаването на грешката я прави светица, не мога да разбера.
Ами защото много малко ще бъдат тези жени, които ще признаят на мъжете си, че са им изневерили, та и са забременяли на всичкото отгоре..., както и че ще родят това дете.
Хайде да пуснем анкета, да видим, кой ще си признае такова чудо на мъжа си!? newsm78 Аз лично, от сега казвам, че няма да призная без бой, полиция и страховити мъчения Peace.

# 472
  • густо майна Филибето
Че ако не е имало дете надали е щяла да признае изневярата. А и не е много ясно на какво е разчитала.

Пеня си е с инплантанта, без превръзка. Брадата му не е хлътнала като преди. newsm78

# 473
Не вярвам,че детето не е от съпруга на Светлана,както не вярвах и на Елена от ББ2,откакто Здравко от ББ1 с евтината си стратегия взеха парите с Христина.Единствено ми звучеше искрено,когато разправяше в каква немотия са живяли и това е за мене изключително силен мотив да хукне да ражда по ТВ и да твори сапунка.Всяко чудо за 3 дни,а парите остават...то остана ли нещо от наградата им?Не съм гледала много,обаче обръщението на мъжа й "към българския народ" ми се видя силно театрално и преднамерено,почти бях сигурна,че ще го играе обиден и няма да се покаже,та да не им се разклати алибито...и законът го задължавал да си даде името на бебето,да-да.Та според мене това си е подготвена пиеса,а и защо да не?Кой да вземе парите-Гаро ли...или Пепи...на Лили не й трябват...що да не е Светла и семейство?Нали сме форум БГ мама,трябва да я подкрепяме(поне морално) Laughing

# 474
  • welcome to the Jungle
Ами защото много малко ще бъдат тези жени, които ще признаят на мъжете си, че са им изневерили, та и са забременяли на всичкото отгоре..., както и че ще родят това дете.
Хайде да пуснем анкета, да видим, кой ще си признае такова чудо на мъжа си!? newsm78 Аз лично, от сега казвам, че няма да призная без бой, полиция и страховити мъчения Peace.
Виж, не виждам нищо смело в тази ситуация.
Първо - ако обичам мъжа си и държа на него - никога няма да си помисля даже и за флирт с друг. Едно, за да не му причиня болка, второ, защото няма да имам нужда от друг. Но, хайде, в тази ситуация можем да си помислим, че едва, когато е усетила, че губи мъжа си, го е оценила.

Второ - да правя секс без предпазни средства с любовник - никога! Това е такова грозно предателство  #Cussing out...СПИН, хепатит, хламидии, папиломи, трипери, кандиди, трихомони...да изброявам ли още? И да ги натресеш и на невинен човек, още повече - това е съпругът ти, бащата на детето ви  #Cussing out

Трето - правиш секс около овулация  #Crazy, позволяваш да се стигне до бременност  Shocked, е, хайде... в кой век живеем? ТОва смелост ли е или глупост  Sick

Четвръто - изтъпанваш се пред цяла България, за да направиш луди родителите си, които потъват от срам, колкото и да се правят на силни. Орезеляваш човекът, с когото си споделяла повече от 9 години от най-съзнателния си живот, с думите "Любовникът ми е истинската ми любов!". Правиш лудо и малкото си дете, което заради простотията на майка си, вероятно ще остане с разбито семейство, страдащ баща, мащеха и майка, която си гледа друго дете, а не и нея.  #Cussing out

Е, я ми кажи сега, какво смело откриваш? Аз, освен простотия, ПРОСОТИЯ, П Р О С Т О Т И Я ... друго не виждам.

За всяка грешка си има и прошка. Ама за тия Гранде-Грешки  #2gunfire, трябва много страдание да изкупи глупоста.

# 475
  • Варна
Аз пък, като стара чатърка, снощи се зачудих коя е тая "най-известна чат двойка". Някой да им знае никовете?  Grinning

# 476
Гледате ли ББ в момента...Лилито ме разби с изказването си Joy rotfImbo rotfImao

# 477
Гледате ли ББ в момента...Лилито ме разби с изказването си Joy rotfImbo rotfImao

А мен Борислав - да не си с четири цици?

# 478
Да направо е ужас.А какви физиономии прави с устните си..... Close

# 479
Ха-ха, чесъна го натресоха на Лиляна  Joy Joy Joy

При дегустаторската мисия  hahaha

Чесън и дъх на Пепи hahahahahahahahaha

Общи условия

Активация на акаунт