Нашите уютни спални - тема 9

• 77 349
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, някой скоро правил ли е гардероб по поръчка. Току що получих оферта за 2900 лв за гардероб 180х60х240 см, плъзгащи врати с огледало. Стори ми се висока цената Anguished

# 151
От какъв материал? С какъв механизъм? Това играе важна роля за цената.

# 152
  • София
От какъв материал? С какъв механизъм? Това играе важна роля за цената.
ПДЧ 18 мм и Турски механизъм, с немски е малко по-скъп ...

# 153
На мен за 160 см ми поискаха между 2200 и 2700.
Ядосах се, отидох в Комо и си купих за 1200 лева. Чакам го да дойде през септември.

# 154
  • Пловдив
Напълно нормална е цената Rolling Eyes
ПДЧ-то скочи драстично последната година.
Може да си го направите сами - цената излиза горе-долу на половина. Във фирмите за мебелен разкрой има проектанти, които при зададени външни размери правят проект по ваша идея. Последно миналото лято цената вървеше около 20-25лв на кв.м. лице

# 155
  • София
ПДЧ-то скочи драстично последната година.
Може да си го направите сами - цената излиза горе-долу на половина. Във фирмите за мебелен разкрой има проектанти, които при зададени външни размери правят проект по ваша идея. Последно миналото лято цената вървеше около 20-25лв на кв.м. лице
Благодаря за добрата идея. Можете ли да препоръчате фирма за мебелен разкрой?

# 156
  • Пловдив
Ако Ви върши работа Пловдив - само пишете на ЛС Simple Smile

# 157
  • София
Ако Ви върши работа Пловдив - само пишете на ЛС Simple Smile
За съжаление търся в София

# 158
Може да си го направите сами - цената излиза горе-долу на половина.
Сами да направят гардероб с плъзгащ механизъм без да са мебелисти? Пожелавам им успех, ама не ми се вярва🤔 Цената ще е наполовина и резултатът също. Не го пиша иронично, наистина ми се струва трудно. Аз вися на главата на всякакви майстори и виждам, че някои неща изискват професионализъм. Иначе, каквото и което мога върша сама, а ММ мете около мен😂

# 159
  • Пловдив
Да, абсолютни лаици сме и ние, но вече няма нещо, което да не сме правили сами Simple Smile
При правилен разкрой и качествени механизми, сглобяването е просто като игра с Лего Simple Smile
п.с. ако преди 5 години някой ми беше казал на мен така, щях, да му се изсмея в лицето Simple Smile

# 160
  • Под Сините камъни
Идвам за съвет 😁
Поръчаме си тая спалня от Айко

И тоя комод

Имам гардероб бял с плъзгащи врати с огледала и бял скрин.
Та да си дойдем на въпроса. Искам да боядисам стената, на която ще е спалнята в тъмно син цвят, нещо такова

И се чудя другите 3 стени бели ли да са или светло сиви?
Сякаш клоня към сивото, но ММ ме отряза набързо, не харесва сив цвят.

# 161
  • SF
Направи ги не съвсем бели, а омекоти с маааалко бежово, пясъчно, ванилия, шампанско, пудра, сметана... както и да се нарича този цвят.  Simple Smile
Ще се върже със скрина.

# 162
  • Под Сините камъни
Направи ги не съвсем бели, а омекоти с маааалко бежово, пясъчно, ванилия, шампанско, пудра, сметана... както и да се нарича този цвят.  Simple Smile
Ще се върже със скрина.
Скрина е дървесно с бели вратички, на снимката не си личи. Забравих да кажа, че завесите са ми тънките бяло със светло синьо, а плътните са тъмно синьо като стената, която искам да боядисам.

# 163
Аз бих ги оставила бели. Иначе стават прекалено много цветовете в стаята.

# 164
Аз също бих ги оставила бели/нюанс на бели. Сиво и тъмно синьо не ми стои добре в комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт