Нашите уютни спални - тема 9

• 78 468
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Тета75 Втория вариант много ми допадна! Наистина Благодаря,че отделихте време,внимание и ми дадохте още идеи 🌹 Оценявам го!

# 272
  • Пловдив
*ĤĚŇĂ*,
новата ми спалня е тапицирана. Възможно най-семплата от Текрида.
Повдигната е на крачета. С повдигащ механизъм, с четири амортисьора и свободно стоящ матрак.
Избрах дамаска по мой вкус, и за това което видях по магазините цената е повече от приемлива.

Определено те имат варианти близки до това, което търсите, разгледайте сайта им.

Скрит текст:

# 273
Стигнахме до тук!

Намерих си и фирма за мебели по поръчка.Надявам се до месец да сме готови.Всичко до тук е направено от двете ръце на мъжа ми.Стаята беше само с тухли.

# 274
  • Пловдив
Здравейте
Предстои ми ремонт и обзавеждане на апартамент след акт 16.
Едната спалня има странна стена (на три нива). Не ми хрумва дори какво мога да сложа на тази стена освен телевизор и евентуално огледало най-вдясно. За скрин няма място, стаята е 3 м широка, а спалнята ще е дълга 2 м.

Моля за идеи и съвети.

# 275
Не ми хрумва дори какво мога да сложа на тази стена освен телевизор и евентуално огледало най-вдясно. За скрин няма място, стаята е 3 м широка, а спалнята ще е дълга 2 м.
А необходим ли е скрин или въобще допълнително място за дрехи, вещи? На тоя 1м от спалнята до стената при необходимост и добро желание може да се събере плитка мебел с рафтове и плъзгащи се настрани вратички.

# 276
75 см е при мен от спалня до скрина, тоест пътечката, минава се спокойно.
Има скринове 35-6 см дълбоки, в юск съм виждала, може и на др.места да има..

Серия Били на икея са 28 см...

# 277
Аз виждам само две нива- светла и тъмна части на стената. Скринът го сложете на тъмната част, тя изглежда, като ниша и там би трябвало да е по-широко.

# 278
  • Пловдив
Аз виждам само две нива- светла и тъмна части на стената. Скринът го сложете на тъмната част, тя изглежда, като ниша и там би трябвало да е по-широко.
три са нивата, има едно междинно

# 279
Това не е ли чупката между другите две?
За да получите адекватни съвети, най-добре да сложите скица на стаята с размери.

# 280
Здравейте!
Предстои ни ремонт на спалнята и искам да направя гардероба по поръчка.
Някой може ли да ми препоръча кадърен мебелист?

# 281
Здравейте
Скрит текст:
Предстои ми ремонт и обзавеждане на апартамент след акт 16.
Едната спалня има странна стена (на три нива). Не ми хрумва дори какво мога да сложа на тази стена освен телевизор и евентуално огледало най-вдясно. За скрин няма място, стаята е 3 м широка, а спалнята ще е дълга 2 м.
Моля за идеи и съвети.
Можеш да помислиш за окачени конзоли за ТВ. Създават простор и осигуряват място за съхранение.

# 282
Имам спешна нужда от съвет. Пред нанасяне сме след едногодишен ремонт (разбирате колко е на зор вече положението). За спалнята направихме по поръчка гардероб от край до край и от земята до тавана на едната стена (да остават по 5 см макс). Е хубаво, обаче живея с мисълта за два ката пердета, което не виждам вече как ще стане, като от едната страна на гардероба, следва терасата - врата, прозорец, стандартното… редиатор под прозореца. Мерих, струвах, поне на 25 см трябва да е навътре релсата на тавана, да ама от страната на гардероба ще закрива половината най-крайна вратичка. Отделно че отваряйки я, ще придърпва отгоре щипките или там както са хванати пердета. Направо вече не мога да спя от тия пердета, аман! С всякакви видове щори ми е грозно, офисно, студено, неуютно 😭 дайте съвет, моля!

# 283
Трегер над прозореца има ли? Ако има, сложи релсата под трегера. Виждала съм и стоят добре.

# 284
Трегер над прозореца има ли? Ако има, сложи релсата под трегера. Виждала съм и стоят добре.

Честно казано не знам какво е трегер и не се ориентирам с чичо гугъл. Може ли примерна снимка? Не виждам къде другаде да ги сложа. Или ги слагам по плътно до прозореца и падат надолу смешно и стърчи радиатора или слагам някакви смотани щори само на светлите отвори.

Общи условия

Активация на акаунт