Нашите уютни спални - тема 9

• 78 578
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Те целите им къщи са подгизнали и мухлясали като чета, под спалнята си е намерило местенце за разкош.
Външни стени, дърти панели, течове от покриви... И тя влагата се просмуква.

# 361
Здравейте, някой да е поръчвал от тази серия Шайн или въобще от този сайт, моля за отзиви, благодаря предварително.
https://mebelmag.bg/search?q=%D1%88%D0%B0%D0%B9%D0%BD

# 362
Изключително некачествени мебели. Моя близка си поръча спалня и матрак, някакви шкафове и скрин. Всичко е от тънки ПДЧ-та, които се разскърцаха още през първите месеци. Кофти сглобки. Мъжът ѝ ходи да купува допълнително някакви елементи да укрепи спалнята. Тя ги поръча/купи от магазина на бул. Сливница.
Не съм 100% сигурна, но мисля, че леглото много прилича на това:
https://mebelmag.bg/p/shain-19

# 363
Да, благодаря и аз към това легло съм се насочила заедно със скрин и гардероб. На дизайн, цвят и цена ме устройват, но за качеството събирам мнения

# 364
Най-добре и по възможност, го вижте в магазин.

# 365
Ние от мебелмаг сме довилни взехме си гардероб  Рос огромен на  добра цена.  Диваните също бяха удобни
Аз също  търся легло за младеж 120 или 140 см но сякаш искам да е с мека табла тези остри ръбове направо..

# 366
Здравейте, и аз търся Приста, стаята само това позволява ,и до сега гледах в нета и успях в един магазин да вляза в Бургас . Идеята ми е да ползвам леглото само като кутия,и да си купя подматрачна рамка и хубав матрак. Продавачката в магазина ми каза,че не може, трябва да е с еднолицев матрак ,защото нямало място за подматрачна рамка и имало механизми за повдигане . Аз съм малко предубедена към тези еднолицевите. Сега спя на такъв с мемори пяна латексов не знам как се води ,цяло парче латекс е. Някой има ли поглед има легла без разделител долу и мисля,че мога да сложа подматрачна рамка , не ми трябва пространството долу,и друго исках да попитам, продавачката ми предложи матрак еднолицев Тед с покет пружини- комфорт мисля,че беше,какво е мнението ви,дали ще се получи

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 08:31 от sunrise_67

# 367
Явно са ниски страниците..

# 368
Каза ,че не може да се сложи рамка заради разделителя посредата , но не знам каква е височината на страниците,трябва на живо да проверя и подматрачната рамка трябва да е с крака,иначе няма къде да се захване нали

# 369
И аз съм питала навремето за подматрачна рамка на Приста, но не ставаше.

# 370
Всичко може да се преправи. Нашата спалня нямаше, обаче си я направихме с подматрачни и механизъм. Само че тия присти обикновено са 16мм, гледай хубаво, че са паянтови 😉
Сега взехме едно икейско легло, пак е без механизъм, има и разделител по средата. Ще сложим и ще го затворим, че няма страници отдолу.
Питайте си мебелист, ако нямате възможност сами. Но ако ще е така, по-добре си я поръчайте цялата както трябва.

# 371
Така...разделителят трябва да е на височината на която са и царгите/подпорите отстрани, на които ляга рамката. Тогава разделителят не пречи.
Проверих..така са на спалняна ни, която е правена от мебелист.

# 372
Благодаря, ви изглежда всички са 16 мм, за това искам и подматрачна рамка ,за да пада тежестта на нея ,а не на леглото. Още магазини ще обиколя и тогава ще купувам. За това легло пише ,че има възможност за моя вариант ,но искам и на живо да видя
https://veko.bg/leglo-nano-za-matrak-120-190-orekh

# 373
Всичко може да се преправи. Нашата спалня нямаше, обаче си я направихме с подматрачни и механизъм. Само че тия присти обикновено са 16мм, гледай хубаво, че са паянтови 😉
Сега взехме едно икейско легло, пак е без механизъм, има и разделител по средата. Ще сложим и ще го затворим, че няма страници отдолу.
Питайте си мебелист, ако нямате възможност сами. Но ако ще е така, по-добре си я поръчайте цялата както трябва.
За можене - може, но дали си струва да се преправя или направо да се поръча при мебелист. Аз бих предпочела второто, ако ще купувам сега леглото. Моето си беше налично в къщата на село, напълно здраво и почти без следи от употреба. Ако трябваше да го разглобявам, да го мъкна на мебелист или него да разкарвам за мерки, теглилки и монтаж, щеше да ми излезе колкото ново. Просто купих ново легло, а от Пристата ползвам още раклата и чекмеджето.

# 374
Харесайте си матрак и по неговите мерки дайте на мебелна фирма да ви изработи леглото такова, каквото ви е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт