Нашите уютни спални - тема 9

• 77 340
  • 781
  •   2
Отговори
# 120
Юск в момента имат промоция на боксспринг легла, мисля, че изтича днес.
Ходих да видя леглото - голд серия, прекалено е меко за моите болни кокали, но ми харесаха много другите им матраци, които също са на добра цена в момента. Дано не греша за изтичането на промоцията, иначе цените са Scream

# 121
  • София
Момичета, моля дайте идея за магазини, които предлагат боксспринг легла за спаня и моделите могат да се видят на живо.

Тед също.

# 122
Има ли някакви правила колко високи да са нощните шкафчета спрямо леглото?

# 123

не

# 124
  • до най-прекрасния мъж
Нашите са под нивото на матрака и са ни удобни.

# 125
  • При елфите ...
Ние имаме скринове вместо нощни шкафчета и са ни удобни...

# 126
Доста се бях замислила, защото избрах едни красиви нощни шкафчета, които са с 5 см по- ниски. Ама след работа минах и ги купих и се успокоих.

# 127
Имате ли идеи какви нощни шкафчета подхождат на боксшпринг спалня? След много колебания си купихме такава спалня и сме много доволни. Обаче с нощните шкафчета не знам какво да предприема.
Здравейте! Решили сме у дома да се обзаведем с боксспринг легло. Предлагането онлайн е голямо, на външен вид всички ми харесват, но ми е много трудно да реша кое да поръчам.
Бихте ли споделили вие от кой модел сте доволни?

# 128
Ние поръчахме от Aukona, те са производителят, но живеем в Германия. Нямам представа дали може да се поръча в България.

# 129
  • Горна Оряховица
Здравейте, влизам в темата с няколко въпроса и молба за съвет/идея.
Преди 3 години обзавеждахме къшата, но мебелите ги поръчахме по поръчка. Сега цената е двойна и май ще се насоча към нещо готово за детската стая. Искам да не са детски мебели, а нещо стандартно.
Бях гледала мебелите на Ергодизайн, IKEA, Jysk - нещо по-качествено /материали, ПДЧ 18мм и т.н/
За бюро искам нещо с надстройка. това ми идва малко малко, но ако няма нещо подобно ще е това.

ГАрдероба да е висок /сегашния е 2.38 височина на 1.80 ширина/. Харесах си един в ергодизайн.
Малко соленичко излиза около 1700 в вариациата, която искам аз
https://ergodesign.bg/store/wardrobe-s01-copy

Леглото обаче...никъде не намирам ъглови с ракла и хубави. Виденов и тия подобните са изключително некачествени от този тип.

в крайна сметка може и отделно да си взема ракла и да харесам просто легло. На ергодизайн са качествени, поне така ми се видяха.
Много въпроси станаха, но се надявам да споделите опит, от какво сте доволни. Благодаря Simple Smile

# 130
Преди 2г и аз търсих ъглови, но не намерих това, което исках и направих поръчка. Исках ги 90/200, по-високи, за двулицев матрак с отделна подматрачна рамка /че тези целите с дупки не са ми ок/, с по 2 възможно най-големи чекмеджета, дръжки, които не стърчат, раклата се отваря отпред и отгоре. ПДЧ Егер, бяло 2см., мат.
Това е проекта, излезе ми 960лв без матраците и подматрачните рамки. Чекмеджета са почти колкото ширината на леглото и побират страшно много.

# 131
Записвам се при вас за идеи за спалня.
Къщата е старичка и ремонтираме стая по стая.
Около 16 квадрата е.

# 132
Здравейте !
Моля да ми препоръчате мебелна фирма, която предлага качествени спални комплекти и доставка плюс монтаж в провинцията на адвкватни цени.

# 133
Дами, здравейте!

Не мога да намеря леглото, което искам, от български доставчик.
Искам нещо такова:
https://www.bedkings.co.uk/products/luxury-guest-bed-with-mattresses-1
също:
https://hometreatsuk.com/product/single-trundle-day-bed-white-bedframe-copy/

Тук се предлагат детски легла "тип сандвич", но аз искам много по-солидно, като за висок хубав матрак и на изтеглящата се част. Освен това дъното на "чекмеджето" трябва да е солидно, не летвички, а примерно метална рамка. Освен това да е със здрави колелета, като за интензивна употреба. А да, и да е без чело или да е тапицирано отпред, или най-добре "челото" да е като завеса изпод която се изважда допълнителното легло.

Бих поръчала на производител, но не знам дали ще ме разберат правилно и какво ще е изпълнението.

Доставка от чужбина дали няма да ми излезе златна? Някой поръчвал ли е тежки обемисти мебели?

Моля за идеи и насоки!

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 22:12 от FantaN

# 134
Здравейте. Ще ми правят легло по поръчка за спалнята. Двойно легло с подматрачна рамка и механизъм за повдигане. Стаята е малка и имам нужда от пространство за съхраняване на разни неща. Като цяло исках да е с високи крака, за да може да се чисти от робот, но с високи крака и място за съхранение леглото ще стане твърде високо. Сега планът е да е без крака, но малко се притеснявам дали има шанс да има мухъл като е затворено. Сградата е от 2020, северна стая, но вътрешен апартамент и като цяло има добра изолация. Ще има парно и климатик в стаята за поддържане на температура. Какво ви е мнението? Да накарам ли мебелиста да измисли някакви отвори за циркулация на въздух или няма нужда?

Общи условия

Активация на акаунт