Нашите уютни спални - тема 9

• 78 361
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Голямото търсене приключи. От две седмици е сглобена, а още не сме спали на нея. Има 4 чекмеджета и наистина е много висока. Роботът спокойно ще минава под нея.
Стабилна ли е? И ние сме се спрели на нея, но не сме особено леки и се притеснявам...

# 181
Изглежда масивна, Додо, но още не сме спали на нея и не се очертава скоро да я ползваме постоянно, така че за съжаление няма да мога да ти помогна. Мога само да кажа, че се сглобявала изключително лесно и бързо по думи на мъжа ми.

# 182
То само спокойно спане не тества напълно една спалня Wink

# 183
Под карантина съм Cry
Ще докладвам после, тъй де, в името на форума Grinning
Не съвсем по темата за спалните, но понеже търся мебел за спалня, ще питам - попадали ли сте на висок гардероб за обувки в сиво, черно или синьо? Търся висок към 2 метра тесен шкаф около метър широк и към 35 см дълбок, с много рафтове и така наречените гардероби за обувки ще ми свършат идеална работа за ежедневните дрехи. Основният гардероб със закачалките ще е на друго място. Намирам много такива, но са само в бяло или дървесен цвят.

# 184
Ева, голяма е височината за толкова плитък гардероб. Аз разглеждам мебели в последната година, но не съм срещала готово такова решение. Мислила ли си за етажерка, на която да поставите вратички?

# 185
Eva, лятото гледах огледален шкаф за обувки, 2 м висок в Комо, страниците бяха бели.
Откакто чета темата 'Да преправим старите мебели с любов', направихме доста промени - тъмно кафевите интериорни врати станаха бели, прасковените  кутии на контактите станаха графитено сиви, което съвсем скоро ще се случи и на шкафа за обувки, който е супер здрав и функционален, но е в цвят тъмен дъб и ванилия.
Не вярвах, че могат да се преобразяват така лесно мебели с боя Сократес или спрей. Може и ти да пробваш, ако не намериш желания цвят.

# 186
  • Пловдив
Ева, виж Пакс на Икея. Има рамка 35/100/201 или 236см. Предлагат се различни вратички за него. Нещо може да ви пасне като цвят.

# 187
  • Под Сините камъни
Колко разстояние за минаване има от ръба на гардероба до леглото?
Много малко Laughing Какво мерихме с ММ незнам, ама без малко да не можем да минаваме от там. Но ще свикнем, то и старата спалня беше така с една идея по голямо разстояние.

# 188
  • SF
А гардеробът може ли да се премести на стената на белия стъпаловиден шкаф?

# 189
  • Под Сините камъни
А гардеробът може ли да се премести на стената на белия стъпаловиден шкаф?
За съжаление, не

# 190
Ева, виж Пакс на Икея. Има рамка 35/100/201 или 236см. Предлагат се различни вратички за него. Нещо може да ви пасне като цвят.
Точно! Имат врати в сиво и синьо, както и специални рафтове за обувки.
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/wardrobe-in … amnosivo/90257251

# 191
  • София
Точно това щях да пиша - трябва ви тесния Пакс има и сини врати, които много харесах.

# 192
Аз търся луксозно, но семпло шалте (покривало) за спалня. Да не е от лъскавите и надиплени, тип за принцеско легло, нито някоя шарения. Бяло, бледо сиво, беж, taupe, едноцветно, памучно или така да изглежда. Но да има плътност, може и да е ватирано. Да не е тип покривка (много тънко). Та, да - сложно е 😀

https://jysk.bg/spalnya/kuvertiuri-za-leglo/kuvertyura-engblomme-220x240-siva

Имам такова, само че в бледо розовия цвят. Отгоре е като кадифе, средно дебело е - не от най-тънките, но не и като пухенка. Средно.

Под карантина съм Cry
Ще докладвам после, тъй де, в името на форума Grinning
Не съвсем по темата за спалните, но понеже търся мебел за спалня, ще питам - попадали ли сте на висок гардероб за обувки в сиво, черно или синьо? Търся висок към 2 метра тесен шкаф около метър широк и към 35 см дълбок, с много рафтове и така наречените гардероби за обувки ще ми свършат идеална работа за ежедневните дрехи. Основният гардероб със закачалките ще е на друго място. Намирам много такива, но са само в бяло или дървесен цвят.

https://www.vidaxl.bg/e/vidaxl-shkaf-za-obuvki-siv-glanc-54x34x1 … 719883675381.html

Скъпо идва обаче...

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:50 от teta75

# 193
Привет. Имат ли някъде онлайн каталог , че
не виждам на сайта?

Също колко време им е доставката и колко излиза едно легло горе-долу? Мерси!

Къде мога да намеря спалня 200/200 с повдигащ механизъм или да се ориентирам към боксспринг леглата ?
Аз поръчах от тук:
https://modigliani.bg/studio/%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bb%d0%be/
Нашата е 180/200 с повдигащ механизъм, който издържа повдигнат доста тежък матрак. В темата за матраци преди време стана дума, че малко са механизмите, които успяват да се справят с това предизвикателство.

# 194
Привет. Имат ли някъде онлайн каталог , че
не виждам на сайта?

Също колко време им е доставката и колко излиза едно легло горе-долу? Мерси!

Къде мога да намеря спалня 200/200 с повдигащ механизъм или да се ориентирам към боксспринг леглата ?
Аз поръчах от тук:
https://modigliani.bg/studio/%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bb%d0%be/
Нашата е 180/200 с повдигащ механизъм, който издържа повдигнат доста тежък матрак. В темата за матраци преди време стана дума, че малко са механизмите, които успяват да се справят с това предизвикателство.
О, ние обзавеждаме преди 5 години. 40 дни ли да беше доставката, не помня точно. Тогава спалнята ни излезе около 2200. Доколкото разбрах, сега са се поувеличили цените.
Свържете се с фирмата, ако желаете, и ще ви покажат каталози.

Общи условия

Активация на акаунт