Нашите уютни спални - тема 9

• 77 388
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
На синята стена таблата на спалнята ще се изгуби.

# 166
Къде мога да намеря спалня 200/200 с повдигащ механизъм или да се ориентирам към боксспринг леглата ?

# 167
Къде мога да намеря спалня 200/200 с повдигащ механизъм или да се ориентирам към боксспринг леглата ?
Аз поръчах от тук:
https://modigliani.bg/studio/%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bb%d0%be/
Нашата е 180/200 с повдигащ механизъм, който издържа повдигнат доста тежък матрак. В темата за матраци преди време стана дума, че малко са механизмите, които успяват да се справят с това предизвикателство.

# 168
  • sofia
Аз търся луксозно, но семпло шалте (покривало) за спалня. Да не е от лъскавите и надиплени, тип за принцеско легло, нито някоя шарения. Бяло, бледо сиво, беж, taupe, едноцветно, памучно или така да изглежда. Но да има плътност, може и да е ватирано. Да не е тип покривка (много тънко). Та, да - сложно е 😀

# 169
Аз си взех такова :

# 170
  • sofia
Може ли магазин или линк откъде, за да видя още снимки? Simple Smile

# 171
В друга тема ти дадох един акъл, сега да добавя - виж "Инглиш хоум" в мола на Цариградско шосе.

# 172
  • sofia
Минах от там тази вечер, но само шарени имаше. Благодаря ти иначе!
В друга тема ти дадох един акъл, сега да добавя - виж "Инглиш хоум" в мола на Цариградско шосе.

# 173
Здравейте! Бихте ли препоръчали магазин, където можем да открием качествено и стабилно легло (160х200), което да не е боксспринг, Скандинавски стил и т.н. и да няма табла? Искаме да го разположим в пространство с дължина 260 см и ни е необходимо нещо по-компактно? Благодаря Simple Smile

# 174
  • София
Тоест, нещо като матрак върху подматрачна рамка с крака? Защото ако е легло и имате предвид матракът да е 160/200, леглото при всички случаи ще дойде малко по-широко и по-дълго.

# 175
  • Велико Търново
Здравейте! Бихте ли препоръчали магазин, където можем да открием качествено и стабилно легло (160х200), което да не е боксспринг, Скандинавски стил и т.н. и да няма табла? Искаме да го разположим в пространство с дължина 260 см и ни е необходимо нещо по-компактно? Благодаря Simple Smile
Скандинавски стил е, но е без табли.

https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … 6x206-sm/39902937

https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … 0x202-sm/90280483

# 176
Аз търся луксозно, но семпло шалте (покривало) за спалня. Да не е от лъскавите и надиплени, тип за принцеско легло, нито някоя шарения. Бяло, бледо сиво, беж, taupe, едноцветно, памучно или така да изглежда. Но да има плътност, може и да е ватирано. Да не е тип покривка (много тънко). Та, да - сложно е 😀
В Айко има доста шалтета, включително едноцветни и памучни.

# 177
  • Под Сините камъни
Преди време ви поисках съвет за стените на спалнята. Отказах се от първоначалният замисъл за една тъмно синя стена и три в друг цвят(а и ММ не беше супер въодушивен от тая ми идея )и се получи това. Остава да се вземе килимче и шалте за леглото.

SM0808 погледнахте ли в Юск?

# 178
  • SF
Колко разстояние за минаване има от ръба на гардероба до леглото?

# 179

Голямото търсене приключи. От две седмици е сглобена, а още не сме спали на нея. Има 4 чекмеджета и наистина е много висока. Роботът спокойно ще минава под нея.

Общи условия

Активация на акаунт