Нашите уютни спални - тема 9

• 77 448
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
Няма да показвам осветлението си, защото е много смотано (аз го избрах) и на всичкото отгоре дистанционното му не работи. Както и да е, исках да кажа, че не случайно в спалните от едно време масово имаше полилеи с чашки към тавана, така че като легне човек за малко, да не му блести директно в очите. Обмислям смяна с такъв тип полилей. Сега ползвам предимно светлината на нощна лампа с щипка, защипана на високата табла на леглото, и една от този вид - насочена към пода.

# 421
Но тези полилеи какъв прах събират вътре в "чашките" , не е истина.

# 422
Аз навсякъде имам полилеи с кристал, но ги светвам само при работа някаква, при почистване и т.н., в спалните ползвам главно локалните - настолни, аплици, лампиони. Мразя да ми свети нещо в очите в легнало положение.

# 423
  • гр.София
Ние сме с Лед плафони във всички стаи (без кухнята). Има много красиви варианти по магазините.

# 424
Моя братовчедка си обзаведе всичко от Турция. Бароково. Само кухнята е нормална. Grinning
Намери фирмите, ходи с мъжа си да ги разгледа и е доволна. Сега точно не знам коя е фирмата. Тапицирана е.
Иначе в Еником има хубави гардероби но...не намерих моите размери и моя гардероб е 2.5к. По интернет не намирам и хубави разположения, освен н, зед в един сайт. То да дадеш гардероб  един бон и вътре да има само рафтове не е ок.

# 425
И аз избирам осветление за спалня в момента и съм се спряла на нещо подобно. Харесват ми и вариантите с по няколко висящи полюлея на различни нива, но за тях се иска сериозна височина на помещението.

# 426
Това на снимките по-скоро прилича на увеселителен парк, нежели на спалня. За снимки може и да е интересно, ама за обитаване и сън, пък и за поддръжка...
За спалня не е и необходимо няколко висящи осветителни тела да има - първо трябва пространство, второ - височина, но дори и да ги имаш, трето - все пак е спалня, не е дневна, а лампите имат и главна функция, не само декоративна - там не  е нужно обилно осветление.
Демек, не си слагай таралеж в гащите Simple Smile

# 427
Осветлението е приглушено на снимките. Изобщо не е ярко, нито силно. Но дори да е, всеки си знае какво осветл.иска за стаята.
Щом на нея й харесва, не е редно да обобщаваш така категорично ок ли е, или не.

# 428
Осветлението е приглушено на снимките. Изобщо не е ярко, нито силно. Но дори да е, всеки си знае какво осветл.иска за стаята.
Щом на нея й харесва, не е редно да обобщаваш така категорично ок ли е, или не.
Визирах по-скоро горната снимка, в която няма нищо приглушено.
Интересно, с каква цел се постват тук  разни намерения и снимки, ако няма да се коментират и всеки си знае какво иска?   
Или се очаква да ахнем пред вида на стая-килер, който факт се прикрива с панаирджийско осветление и съчетание на бохо и лофт, за да се отклони вниманието от размера?
То е ясно, че всеки ще направи, каквото реши и ще приложи в дома си собственото си виждане и вкус, но не виждам смисъл просто да го заявява публично, а коментари, които не импонират на заявеното, да се заклеймяват.

# 429
Това на снимките по-скоро прилича на увеселителен парк, нежели на спалня. За снимки може и да е интересно, ама за обитаване и сън, пък и за поддръжка...
За спалня не е и необходимо няколко висящи осветителни тела да има - първо трябва пространство, второ - височина, но дори и да ги имаш, трето - все пак е спалня, не е дневна, а лампите имат и главна функция, не само декоративна - там не  е нужно обилно осветление.

Това коментирах като категорично и нетърпящо възражения, поднесено мнение.

"Не е необходимо"!, и "аз мисл,я че не е необходимо", са доста различни неща....

Иначе на мен ми допада осветлението от снимките...

# 430

Това коментирах като категорично и нетърпящо възражения, поднесено мнение.

"Не е необходимо"!, и "аз мисл,я че не е необходимо", са доста различни неща....

Иначе на мен ми допада осветлението от снимките...
Подразбира се, че всяко мнение тук е собствено, лично и плод точно на индивидуално мислене и виждане, не е нужно да се започва всяко изречение с "Аз мисля", за да е ясно.

# 431
Харесват ми висящите лампи, но като се знам с какъв размах сменям чаршафите...Blush бързо ще ги нокаутирам.

# 432
Много ми харесва първото, но само на картинка. Обичам да ми е светло и такава приглушена светлина не е за мен.

# 433
Осветлението във всички помещения у дома е вързано на отделни сектори и с различен интензитет. Така постигам осветеност според настроението. Същото ще направим и в спалнята. Една верига, втора...или пък ще светят заедно, когато си кърпя чорапите.Stuck Out Tongue Winking Eye
Споделих вариантите, които обмислям, защото някой търсеше идеи за осветление на спалнята.

# 434
И аз избирам осветление за спалня в момента и съм се спряла на нещо подобно. Харесват ми и вариантите с по няколко висящи полюлея на различни нива, но за тях се иска сериозна височина на помещението.
Скрит текст:
Ако наслагаш толкова лампички ефектът няма да е като на снимката, снимката е обработвана, на живо ще е доста по-светло почти дневна светлина без такива индивидуални светлинки, освен че ще гледаш всичките жички, а денем като са изключени лампичките ще са просто жици.

Общи условия

Активация на акаунт