Нашите уютни спални - тема 9

• 77 455
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
И в къщи сутрин проветрявам, оправям чаршафите, възглавниците и плика, нямам шалте, излишно ни е! Освен нас никой не влиза в спалнята! В началото пробвах с шалте, ами дразнеше ме и все се чудех къде да го държа после, подарих го на приятелка Simple Smile!
И тя доволна и аз Simple Smile!

# 406
  • Sofia
Можете ли да ми препоръчате производители на спални от масив?

Вижте в Кавръков мебел.

# 407
И аз не ползвам шалте. Не виждам смисъл от него грам. Купувам си хубави комплекти чаршафи в тон със стаята и ми харесва как е с тях. В спалнята само се казваме да спим.

# 408
  • SF
А най-много мразя някой да си изтупа чаршафите и юрганите през балкона или през прозореца.
Аз си пера често чаршафите и не размотавам шалтета. Върху леглото ми има само завивка и възглавницата, на която спя.
Може и лаптоп.

# 409
Здравейте,
да знаете откъде мога да си взема антибактериален килим от пяна като на Дормео - Асана? На техния сайт не го виждам обаче?

# 410
Здравейте. Някой знае ли къде мога да намеря подобни мебели за спалня? Район Стара Загора - Пловдив.

# 411
Точно това е модел, предлаган от Еником-М. Не виждам защо очакваш да го има и в Стара Загора, но виж в Пловдив имат, но не знам дали имат мостра. Това все пак се доставя.
Иначе на мен два пъти са ми правили нещо подобно по мой проект и по поръчка. Това всеки мебелист може да направи.

П.П. Моделът на снимката е модулен и позлоява различни конфигурации.

# 412
  • Пловдив
И аз съм се замислила за ъглов гардероб в спалнята, но не искам нищо върху самата спалня, страдам от фобия, че ще ми падне на главата нещо.
Освен Еником къде мога да видя на живо ъглови гардероби?
Искам и висока спалня, с много място за съхранение. Може ли механизъм (амортисьори) да издържат рамка+матрак на спалня е 180/200?
Извинявайте за лаишките въпроси, но ми предстои обзавеждане и искам да имам малко инфо преди да говоря с мебелисти или консултанти в магазините.

# 413
На всеки амортисьор си пише какви кг издържа.

Например тук можеш да видиш
https://rosi.bg/mehanizam-za-leglo-s-amortisaor-2240.html

Мебелистът би трябвало да е наясно.

# 414
Нашата е 200*200 с механизъм. Сами си го слагахме към абсолютно непригодна спалня. Значи може.

# 415
Някой има ли впечатление от турските тапицирани легла, които отдолу са с метален обков, а не е ПДЧ? Днес гледахме такива и уж ни харесаха.

# 416
Аз не намерих моята спалня, гардероб и тоалетка, ще ги правя поръчка.
Остава да намеря при кой да ги поръчам???

# 417
  • Пловдив
https://matisfurniture.com/wardrobes/fortuna-wardrobe/
някой има ли този гардероб?
В дизма я продават тази сръбска фирма, мисля, че и в Еником видях същия гардероб. На далеч по-приемлива цена за мен е от https://www.enikom-m.com/bg/search/1
Гледах Ирим ъглов гърдероб - беше си зле, тънко пдч.
Сега се чудя ако поръчам този ъглов сръбски гардероб, дали мога да намеря същото пдч(SNOW OAK), за да си направя останалите мебели по поръчка - искам висока спалня, шкафчета, тоалетка и т.н

# 418
Здравейте момичета,
Какво е осветлението ви в спалнята?
Ако може и сайт за поръчка.
Имаме само един централен плафон / или висяща лапма на тавана и се колебая какво да взема.

За лед плафон с три кръга какво мислите?
Има спалня и нощни шкафчета, по-скоро модерен стил.

# 419
Аз съм с икейска хартиена лампа.

Общи условия

Активация на акаунт