Нашите уютни спални - тема 9

• 77 459
  • 781
  •   1
Отговори
# 390

Търся висока,  функционална спалня с повдигащ механизъм и красива на външен вид.
Насочете се към италиански производители.

# 391
Можете ли да ми препоръчате производители на спални от масив?

# 392
Скрит текст:
За София става въпрос.
В Айко, Юск, ИКЕА, това са.
Е ти отиде, видя, пипна, не ти харесаха и сега търсиш други ли? За матрака само ли става дума или за формата на леглото?
Да, отидох, видях, пипнах и не ми харесаха.
Търся висока,  функционална спалня с повдигащ механизъм и красива на външен вид.
Удобството ще се реши с матрака.
Погледни и в мебели Идеа -имат физически магазин.
https://mebidea.com/
Виж и това легло, което може да бъде изпълнено в различни варианти:
https://kambo-shop.com/spalnya-bg/legla-bg/boksspring-leglo-aval … s-baza-b2-bg.html

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 20:41 от petiaivanov

# 393
  • на последния етаж
Къде държите завивките и възглавниците, които се ползват? Спалнята не е с механизъм за повдигане. Евентуално ракла трябва да се купи, но не можем да ѝ измислим място.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 10:01 от Лита

# 394
  • Под Сините камъни
Къде държите завивките и възглавниците, които се ползват? Спалнята не е с механизъм за пвдигане. Евентуално ракла трябва да се купи, но не можем да ѝ измислим място.
На леглото, не прибирам нищо. Просто го изпъвам и добавям две декоративни възглавнички Wink

# 395
Къде държите завивките и възглавниците, които се ползват? Спалнята не е с механизъм за пвдигане. Евентуално ракла трябва да се купи, но не можем да ѝ измислим място.
На леглото. Няма нужда да ги прибирам и вадя всеки ден. Спалнята си е само наша и в нея гости не каним Simple Smile
Ставаме сутрин, проветряваме, после поизпъваме и готово.

# 396
И ние така. Даже не мятам и кувертюрата, мързи ме, а и реално не виждам нужда. Като изляза от там сутринта, влизам чак вечерта.

# 397
  • Пловдив
И аз така Sunglasses

# 398
Леле, върна ме в детството, когато си оправяхме леглата, като прибирахме чаршафи, възглавници и завивки в една ракла.
Сега и аз като останалите - не прибирам, само изпъвам чаршафа и завивките, подреждам възглавниците.
Имам място под спалнята, но не мога да си причиня всеки ден да прибирам всичко, а вечер да оправям леглото.

# 399
Аз съм с два режима - в апартамента не ги прибирам никъде, само ги оправям и отгоре слагам кувертюра и възглавнички, а в селската къща напоследък най-често си спестявам кувертюрата и усилията - на етажа със спалните се качвам едва вечерта и няма смисъл. В ракла държа само тези, които не ползвам в момента.

# 400
Къде държите завивките и възглавниците, които се ползват? Спалнята не е с механизъм за повдигане. Евентуално ракла трябва да се купи, но не можем да ѝ измислим място.
Гардероб, ракла, каквото имаш, ако нямаш мяташ едно шалте отгоре и така си седи. Ако няма да снимаш за интернета си ги оставяш както са си 😁

# 401
Не слагам шалте. Даже сгъвам наполовина завивката, нека леглото диша, докато ни няма. Пак е красиво.

# 402
И аз искам боксспринг легло, но задължително без крачета и с отварящи се странично матраци. В мебели.бг били доста сполучливи, още не съм стигнала до избирането

# 403
Нищо не прибирам, всичко си е на леглото. Чаршафи и допълнителни завивки имам в гардероба на един рафт.

# 404
На леглото си стои всичко, нямам време за излишни ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт