Нашите уютни спални - тема 9

• 77 404
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Ами като се туткаш, ще те изпреварят Simple Smile
Ама пък на такава мила душица и цял гардероб да дадеш за кеф, не е грешно.

# 571
Добре се е получило - браво, аз много обичам скринове и цветя в спалнята. Събират се доста дрехи и бельо, които не се налага да стоят на закачалки. А върху скрина може да се сложат различни неща или дори да си стои празен. При мен има само едно безжично зарядно и четец/книга.

Кабели не обачам, ама е трудоемко да се скрият.

# 572
  • Между гори и планини
Аз отдавна мечтаех за точно бели мебели с дъбов плот. Предишните бяха тъмно кафеви и всяка прашинка се виждаше и ме подлудяваше. И сега се трупа прах, но живея много по- спокойно като не го виждам и чистя всеки ден 🙄 Като цяло съм наистина много доволна от гардероба, голям, дълбок. Преди имах тоалетка и по- малки скринове, сега съм прибрала всичко възможно, лесно и бързо се чисти когато няма 100 нещица по плотовете. Леглото облечено се оказа много удобно, особено за такива като мен които постоянно четат преди сън. За стените направих компромис с мъжа ми и не сложих нищо лавандулово или розавко, както съм си мечтала 🤣

# 573
Добре се е получило - браво, аз много обичам скринове и цветя в спалнята. Събират се доста дрехи и бельо, които не се налага да стоят на закачалки. А върху скрина може да се сложат различни неща или дори да си стои празен. При мен има само едно безжично зарядно и четец/книга.

Кабели не обачам, ама е трудоемко да се скрият.
Крият се, когато още не са готови стените - на етапа на проектиране на консуматори и осветление. После става по-сложно, но с времето се намира решение - поне палиативно.

# 574
Аз ги крия и при готови стени и промяна на разположение на мебели и контакти, каквото и да му струва на моя домашен майстор. Добре, че ми се връзва на ОКРто, все още.

# 575
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде да се предлагат готови шкафове (скрин) като този на снимката, който е закачен на стената срещу спалнята?

# 576
Серия беста на икея - имат такива, на метална шина закачени отзад.

# 577
Това не е скрин, но иначе имам чувството, че навсякъде се предлагат подобен тип, и даже стоящите на пода са по-малко. Това е общото ми впечатление, но не мога да закова конкретен магазин.
https://www.polihome.bg/bg/visjast-tv-skaf-vigo-79231.html
https://www.vidaxl.bg/e/vidaxl-tv-shkaf-bjalo-i-d-b-sonoma-305x3 … 720286352090.html

# 578
  • София
Дам, най-често май се водят тв шкафове... Иначе просто стенене шкаф... Наистина има почти навсякъде.

# 579
Скрин си е, ако има чекмеджета...
Защо се вторачихте в наименованието, като акцента беше на захващането - да е висящо....

# 580
Е нали дадох линкове, не съм се хванала, само отбелязах, защото с търсене за скрин няма да се намери.

# 581
  • София
Да, проблема вероятно е, че тв шкаф с чекмеджета е по-трудно да се намери, поне изцяло. Вариант е също да се вземат нощни шкафчета такива, които буквално са си висящо чекмедже и да си наредиш колкото искаш.
С икейките също ще стане, даже мисля няколко серии може да се ползват, но може и да се окаже с поръчка по-лесно и евтино.

# 582
То и поръчка да е, пак няма да донесат 4 метров шкаф като едно, а пак ще е от модули. Та идеята да се наредят няколко по-малки е чудесна.

# 583
Отгоре няма да има цял плот, което е грозно.

# 584
  • София
Ами поне плота ще е цял. Но може да се добави върху модулите плот, въпросът е дали не е прекалена занимавка за питащия
🙂

Общи условия

Активация на акаунт