Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 83 243
  • 868
  •   1
Отговори
# 180
Магни, от Варна съм, и не че си ме попитала, но честно не знам къде да погледнеш за такива тениски, понеже не си падам по тоя род музика. Но мога да разпитам. Има един на "На тъмно" се казва.

# 181
  • Mediterraneo
О, На тъмно си е класика още от едно време! Подобни тениски имат повечето марки.

# 182
На тъмно щях да казвам и аз.Имат и онлайн магазин,може да ги видиш.

# 183

Дез, в Ретимно ли си? Да бе беше казала, да се срещнем за по едно "Yamas!"

За съжаление, отпуската свърши и днес летим за България

Вчера бях. Жалко, че те изпуснах, щяхме да изпием по едно-две. 🍸🍹
Лек път!
Аз се прибирам във вторник. 😭
На дъжд, студ, а скоро и тъмно.

Страшно се впечатих от Малта от снимките на Магни. Пиша си я в списъка, дано ида някой път. Там има езикови курсове, с радост бих ходила. Дай ми да уча езици на мен! Но не в група.

На Крит ще се върна ноември, живот и здраве, да празнувам РД.

# 184
  • Sofia
По сайтовете на музикалните групи се продават тениски и други брандирани продукти.

# 185
На тъмно, да, със сигурност ще мина от там. Пинк, някак съм пропуснала, че си от Варна. Две години не съм се прибирала, броя дните вече Heart

# 186
  • Разпиляна във въображението
Момичета, можете ли да ме определите какъв тип съм, тон, подтон Simple Smile ? Цветът на косата е моят, естествена блондинка съм, очите ми са сиво-сини. Чета ви за различните нюанси, но само си знам, че съм руса. Благодаря!

Скрит текст:

# 187
Miriel, oт това, което се вижда на снимката и описанието ти, според мен си лято. Имаш студен розовеещ подтон на кожата, косата ти сякаш е с леко пепеляв оттенък. И изборът на цветове в облеклото ти е като за лято Smiley

# 188
  • София
Планирам и аз пътуване към Крит.
Ако всичко е наред, би трябвало да се качим на ферибота в събота вечерта и да изкараме там 3 седмици.

А малко след това ще пътуваме към Малта и ще се видим отново с Магни.

Чакам с нетърпение. Чак след това ще мисля за есента и зимата.

# 189
  • София
Не смея да мисля за ваканция. Освен някаква есенна, ако не ни затворят пак или спрат да ни искат в чужбина.

Тези дни се чудя как да се облека - през деня ми е горещо, а сутрините хладно, от което ме наболява травмата. Което не ми попречи да започна седмицата с голи крака и къси панталони, де.

Покрай покупките на детето нямам вдъхновение нищо, ама нищо, да си взема за мен, което е повече от странно. Всъщност си търся стария модел обувки за тичане, ама вече ги няма. Мрън!

# 190
  • София
Прибрах се, нищо не съм чела, ще наваксам!
Една седмица живях по бански и джапанки, сега ми е студено с дънките в София.
Искам на Крит и аз!

# 191
А аз съм под карантина и дори излизането до контейнера в момента би ми се отразило като ходене до Крит. Даже бих се гримирала и сложила токчета ако разрешаваха да си изхвърлям поне боклука. 😅

# 192
А аз съм под карантина и дори излизането до контейнера в момента би ми се отразило като ходене до Крит. Даже бих се гримирала и сложила токчета ако разрешаваха да си изхвърлям поне боклука. 😅

Yum Прочетох само първото изречение и си викам, ама карантината не изключва ли всяко излизане?
Извинявай, стана ми смешно. После видях, че си го написала.
Много е подтискащо, да.

Иначе по темата, имам нужда от някои неща. Някак подходящите за фигурата ми дрехи се крият от полезрението ми.

# 193
Ох, милата, съчувствам искрено. Hug Аз мога 20 дни да не изляза от вкъщи, но ако някой ми забрани да излизам съм способна с голи ръце тунел на изкопая и да се измъкна тайничко. Satisfied Толкова да не понасям забрани и ограничения!
Вече така ми е писнало от всичката лудост, че всяка сутрин предлагам на половинката ми да избягаме в джунглата и да си живеем спокойно.

# 194
  • София
Оказа се, че днес съм съвсем в есенния тренд 2021/2022г. Бели джинси, черен потник и черно кожено яке. Толкова съм застреляна, че излязох без телефон и нямам снимка. Струва ми се, че тенденцията е продължение на предните две години поне - плисирани поли, плетива, sleepy dress, джинси с висока талия, едноцветни визии. Харесва ми много.

Общи условия

Активация на акаунт