Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 83 176
  • 868
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Започнала съм да натрупвам количество дрехи в бежово и аз, като ми писне сигурно няма да го погледна 15 години поне. преди толкова някъде бях залитнала по тюркоаз. Сега нямам нищо в този цвят, освен едни боксерки.
Италианките са изключителни. Сега на почивката една дама ни пита с мъжа ми дали сме италианци, по-голям комплимент не са ми правили в живота. Тя се оказа някаква интернационална смесица между гърци, италианци и англичани, много забавно.

# 211
  • София
Аз бях така със сивото, починах няколко години, ама сега пак се хвърлих - много го обичам!

# 212
  • София
Аз бях така със сивото, починах няколко години, ама сега пак се хвърлих - много го обичам!
Сивото никога не ми е омръзвало, да.

# 213
Въпреки всичките ми опити да си купувам цветни дрехи, просто черното си е моето. Виж, с цвят на косата съм експериментирала много - от бяло русо до синьо черно съм минавала през всичко. Последните 6-7 години обаче съм червена, но пак сменям често нюансите.

# 214
  • Русе
Аз съм натурална брюнетка,  освен на руси кичури и сега от години руса, с друг цвят на косата не съм била. Веднъж съм се подстригвала късо и видях, че не е моето, не ми отива особено.
Минавам със закъснение да почерпя! На 09.09. навърших 50сет и отпразнувах с голямо парти! Не, че искам да съм на 50сет, но това е положението!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 11:14 от *sve*

# 215
  • София
Све, честит юбилей! Много красива рокля! Още поне 50 години да ти предстоят!

# 216
Честит ти юбилей sve.
Аз като направих 50, дъщеря ми даде картичка "...и да пееш от сърце в следващите 50-се" Joy
Дано да го докараме до песни.

# 217
  • София
Sve, честита да си!

# 218
  • Разпиляна във въображението
Честито!

Има ли някаква актуална дължина на палтата?

# 219
Све, честита да си! Flowers Hibiscus

# 220
Честита да си Све и нека най-хубавото да ти предстои!

# 221
Све честита да си. Голяма свежарка си.

# 222
  • София
Хубава рожденичка, рокля и торта. Да си жива и здрава.

# 223
Све, честит рожден ден! Flowers Bouquet Champagne Gift
Да растеш гордо, величествено и красиво като катедрала!
Красава рокля! Отива ти този цвят и модел, изглеждаш свежа и младееш.

Днес се разходих силно контрастна. Grinning
Черен, ленен панталон Palazzo, /Купих си накрая ленен панталон. Истински!/, черен, асиметричен топ с едно рамо, бяло памучно яке и бели кожени кецове. И черната чанта Кочинеле естествено! Grinning
Да си призная, учудващо добре ми се получи. Избягвам да нося черно, но сега се харесах. Нямам силен тен и бялата ми кожа добре изглежда на черн фон.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 14:36 от Sysly

# 224
Честита да си, Sve !

Общи условия

Активация на акаунт