Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 611
  • 868
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Тя е с перфектно тяло, на такова всичко седи добре, така или иначе.

# 736
Абе не е необходимо да сме толкова перфектни. Тези дънки от видеата стават и на по- пълни мадами, стига да имат стройни крака.

# 737
  • София
Аз имам такива. Перфектните дънки за мен. Прибират ми корема, подчертават дупето и краката. Моите са някакви италиански, случайна покупка преди време.

# 738
  • В градината...
Дам, но тази на снимката има 60см. бедра.

# 739
  • София
Сигурно. При ръст 165. Може да се провери в мрежата.

# 740
  • София
Всичко е до пропорции. Тези дънки и на мен ми харесват. Имах подобни Бенетон. Аз съм 165, но имам дълги крака, сравнено с торса ми. Определено по-лесно напасвах дрехимкато бях слаба. Сега съм кюфтак и ми е по-сложно.

# 741
  • В градината...
Абе и аз съм 164, но дори и като по-слаба дънки не са ми седяли така. То как да го удължиш крака...
А на Рокстар добре й седят панталони всякакви мисля, поне това, което е показвала.

# 742
  • София
Няма как. При мен е пропорция. Макар че съм запартък, краката са ми по-дълги от торса и добре седяха. Сега.......ама ще отслабна някой ден 🤣.

# 743
  • София
Днес със флеър кик с ниска талия и кецове с платформа. Дънките са стари и едвам ги обух, ама тихо.

# 744
  • Варна
Аз пак съм извън модата.
Нямам нито един чифт дънки. Изглеждат ми като някаква всеобща световна униформа.

# 745
  • София
Те са. Ама черен и тъмносин панталон пък са съвсем униформа. Въпросът е как всяка от нас ги разчупва спрямо стила си.

# 746
  • София
Аз пак съм извън модата.
Нямам нито един чифт дънки. Изглеждат ми като някаква всеобща световна униформа.
То така погледнато, единственият начин да не е униформен човек, са дизайнерски дрехи от по една бройка. Всичко друго, малко или много, е масовка.
Аз пък не си представям как човек няма дори един чифт дънки. Аз имам поне 15.

# 747
  • Sofia
Как си мерите дължината на краката ? Виждала съм различни формули, включително и от пода до кръста. Grinning

# 748
И аз нямам нито един чифт. Последно имах преди десет години!

# 749
  • В градината...
Как си мерите дължината на краката ? Виждала съм различни формули, включително и от пода до кръста. Grinning
От вътрешната страна на крака.
Във връзка с ботите от вчера или оняден май бяха. Днес мернах тези, една идея по-елегантни са.
Та им се чудя сега.
https://www.obuvki.bg/boti-lasocki-rst-carmen-02c-black.html?utm … qOZHfnAlLJCcAJw9o

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 19:50 от perunika

Общи условия

Активация на акаунт