Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 179
  • 868
  •   1
Отговори
# 90
Агент, а такива като мен, които не могат да си определят типа? Смятам, че знам какво ми отива, но винаги има какво да се подобри и разнообрази, та малко теория ще ми е много полезна.
За такива "мътни" случаи бих препоръчала или специалист (на мен ми направиха цветоанализ преди 20++ в София, сигурна съм, че и сега е опция) или дълго и вдъхновено ровене из нета и самообучаване, което (от личен опит) далеч не е най cost effective/адекватния подход.

В Бг малко са естествените блондинки и повечето сме перхидролени Joy .
А, сакън, има и естествени като майка ми и сестра ми - и двете естествени зеленооки блондинки, вследствие на което (от чиста завист!) аз от 16-годишна нося зелени лещи (с диоптър) и се чудя и мая защо цветовите теории нещо не ми пасват на 100% Wink

Планувам Дубай, Януари и искам нещо ново да пробвам-изцяло рокли, ефирни и секси. Защо искам помощ-защото това не ми е стихията☹, да убия сексапила, обаче-нямам равна😁 .А, сега искам да се чувствам сексапилна, свежа, погалена от полъха на пустинята...
Поздрави от Болоня😎
Seeflower, според моето не винаги много скромно мнение сексапилът не е функция на дрехата, а е вътрешно усещане, та не бих казала, че и най-ефирната и романтична рокля автоматично ще направи коя да е от нас "секси". Но понеже искаш рокли и за късмет си и в Италия, то влизай наред в италианските магазини и искай от продавачките да те стилизират с рокли по тяхно усмотрение - можеш да откриеш много нови и интересни визии за себе си, тези жени си знаят работата и са закърмени с много естетика, не само в сферата на модата. Или поне това е моето впечатление не само от последната ни лятна ваканция.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 21:18 от Agent Provocateur

# 91
Perunika, разбрах те, Благодаря🤗
Агент, ще го направя, определено🤗

# 92
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Купих си мокасини за дъждовното време, преди да премина към ботите. На разпродажбите от МАНГО си взех есенно палто. Една идея май е по-дълго и се чудя дали да го подкъся и докъде.

# 93
Агент, къде съм изпуснала темата за фотография на път? С удоволствие бих следила.
И аз не знам колко съм контрастна... ниско към средно и със студен подтон може би...
Ние попътувахме в почивните дни и си поснимахме,... повече пейзажи и репортажни май.

Ето нещо от сорта ми е любима визия в ранна есен
.....

Seeflower, всеки човек има собствено излъчване и най-добре и естествено му се получава, когато носи това, което му идва отвътре според мен. Покажи ни някоя твоя любима визия, за да се ориентираме.

Иначе, докато се возехме насам-натам, от от любопитство посетихме неделния пазар в Димитровград Joy... и него за сефте. Не съм капо и от там.... замъкнах чифт дънки и петролено яке... Измежду боклуците там и по нещо не лошо се намира всъщност.... Навалицата ме шокира, обаче.
После и черно кожено яке в магазин за кожени дрехи в Хасково грабнах набързо.... Доста добре изработено, всъщност... Поколебах му се, защото е брандирано досущ като модел на Филип Плейн. Но, в крайна сметка го взех, защото харесах как ми стои.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 06:56 от Light Beam

# 94
  • Вила Великула
В Бг малко са естествените блондинки и повечето сме перхидролени Joy .
Значи аз съм една от малкото естествени блондинки, въпреки че около мен са доста такива.

# 95
Да бе в Бг мнозинството са блондинки.

# 96
Благодаря за темата, чета с интерес и недоумявам защо прехвръкват искри. Не мисля, че са необходими задължителни коментари към всяка публикация, ако не ви харесва, нали?
За протокола, аз бях естествена блондинка , но факт - колкото остарявам, все повече косата ми потъмнява.

# 97
Тъмно русите броят ли се за блондинки? Simple Smile
За есента не планирам нищо. Ако ме срещнат кожено яке или боти, които да ми проговорят, бих купила, друго не.
Успях да сефтосам късият тренч и ризо-якето от пролетните разпродажби. Много съм доволна и от двете. Извадих и копринените шалове, но ми се иска още да е лято. Имам още една необличана рокля.

Към мен пътуват две чанти. Ще видя коя ще оставя, а може и двете "дедо попе". Simple Smile

Кативита, спря ми часовника, бе момиче! Снимката ти е като за корица на списание. Heart Eyes

Агент, това за контрастният тип не го бях срещала като дефиниция, но подсъзнателно спазвам по усет. Не се харесвам с твърде контрастни цветове, а и не харесвам по принцип. Твърде грубо и агресивно ми идва за моят натюрел. То май ще окаже, че точно това е и самият контрастен тип - да не ти се вписва цветово в пейзажа. Joy Предпочитам, а и ми отиват преливанията от тон в тон с разлика не повече от 2-3 нюанса.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 15:44 от Sysly

# 98
  • В градината...
И аз бях блондинка, сега косата ми е опушен лешник и много лесно изсветлява при боядисване.
Днес, без да искам, се сдобих с рокля, която не знам дали и кога ще облека. Имам позната с магазинче за дамски дрехи и ме привика да ми покаже една рокля. Докато се усетя и айде... Подобна си купих по-миналата година и облякох веднъж. С тази пандемия не ходя по никакви събирания и тържества, та сега ме е яд, че се подведох. Освен сега да я нося, като е хладно, не знам.

# 99
Linofrina, има доста тестове в мрежата за определяне на цветотипа. Ето един доста лесен, но и с не много информативен финален резултат. Преди време бях попаднала на някакъв много подробен с доста подтипове (например "светла есен", тъмна зима" и т.н.). Не съм си го запазила за съжаление, но беше с много повече въпроси, вкл. цвета на прозиращите вени по кожата (което за мен си беше допълнително усложнение например, защото имам и сини и зелени и тук таме виолетови Simple Smile ). Иначе както е посъветвала Agent Provocateur, вероятно има такава услуга.
perunika, ама разбира се че ще си носиш роклята. Освен, ако не е нещо супер официално, няма нужда да си търсиш специални поводи Simple Smile.
И моята коса потъмня доста с годините до някаква гранична стойност м-у тъмно русо и светло кестеняво. През лятото изрусява на кичури. Вече така или иначе започна да побелява и я боядисвам с билкова боя максимално близка до естественият ми цвят за лесна поддръжка и подхранване.
Light Beam, пазарът в Димитровград съм го признала за някаква своеобразна пещера на Али Баба с много плява, но и на интересни съкровища може да попадне човек. Много производители от околността си предлагат продукцията там. Купувала съм си изключително качествени тениски, чорапи, дори ски панталон посред лято Simple Smile

# 100
Дайте някакъв тест на български.

# 101
Не съм попадала за съжаление.

# 102
pep_si, благодаря ти. Според този тест съм лято, не очаквах. Ще потърся и други. Simple Smile
Няма как да се възползвам от професионална консултация.

# 103
  • Варна
...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 23:57 от Danny_J

# 104
Аз съм естествена блондинка,топло лято се определям .

За есента си накупих къси жилетки,тънко палто с качулка ,няколко дънки и два кеца.

Общи условия

Активация на акаунт