Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 172
  • 868
  •   1
Отговори
# 75
  • В градината...
Днес за първи ден обух чорапогащник. Ужас. Миналата година беше в края на септември.
А иначе съм с летните рокли върху него.

# 76
Такова нещо не съм обувала сигурно от 25 години Simple Smile.

# 77
Късметлийки сте дамите с дъщери Simple Smile. Аз освен някоя спортна шапка или колан няма какво да си разменям с моят младеж. Макар че още нося в къщи някои от неговите тениски, от времето когато бяхме горе долу с еднакви габарити...
Есенни покупки - само два аутлет пуловера с преобладаващ кашмир в състава съм поръчала (1 горчица и 1 сив).
Все още ми се носят  цветни дрехи. Харесвам комбинацията от фуксия и оранжево. Малко съм я "поугасила" с маслинено зелена тениска, че и аз съм от средно контрастните цветотипи.
Agent Provocateur, твоите информативни постове са ми полезни и се надявам да не спираш с тях.  Най - малкото, човек установява че вътрешния му усет си има обективна обосновка Simple Smile.
Чорапогащници в преходните сезони не ми е приятно да нося, но през зимата се чувствам добре с плътен чорапогащник и рокля/пола.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 20:57 от pep_si

# 78
  • Mediterraneo
Две щерки имам, ама не са ми е категорията за размени. Едната само ми краде тениски.
Ето ме от днес
ред.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 15:20 от Тарталета

# 79
Аз пък днес сутринта сефте от месеци насам бях с дънково яке. Да, с биркита и макси пола, че и с кола, но си имаше едно усещане за хлад. Щом иначе калената откъм всякакви ниски температури щерка беше и тя с дънково яке (като се замисля- отново бивше мое), значи не съм си въобразила и изнежила.Grinning

Чорапогащници в преходните сезони не ми е приятно да нося, но през зимата се чувствам добре с плътен чорапогащник и рокля/пола.
Същата съм и аз. Въобще, тънък чорапогащник в 95% от случаите слагам само, ако протоколът към някое събитие го изисква. Останалите 5% отиват за "все пак, случва се, макар и рядко". Grinning

И аз да кажа, че постовете на Агентчето са ми супер полезни и информативни! Hug

# 80
  • В градината...
Ами студ е ужасен без чорапогащник. Сутрин.

# 81
Аз отказах черната чанта. Не ми се носи, ще остана с много цвят в чантите и си купих днес светли мокасини и пантерски затворени обувки с връзки на Кларкс. Търся точно такива от над 3-4 години и съм мега хепи.
А пантерските  обувки с каква чанта ще ги носиш?

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 14:17 от Desi.67

# 82
С цвят чили и сини, зелени, всякакви цветни.
Черно, коняк и кафяво не нося.

# 83
Не бе агент, не ти реагирам остро, ама да се облечеш прилично няма нужда от чак толкова.

Нямам нищо против това което пускаш и някои неща са много интересни, но може би ако направиш отделна тема ще е по- добре. Даже и аз ще наминавам там. Казвам го с най- добри чувства.
Онези снимки на блондинката в трите тоалета, нито един от тях не би ми седял добре. Особено пък изцяло в бежаво Simple Smile. Да не говорим че нямам нито една дреха в бежавата и кафявата гама.
Което ми говори, Савова, че най-вероятно си прелестна блондинка със по-скоро студен или неутрално-студен подтон Simple Smile

A даденият от мен пример беше на основата на блондинка с топъл подтон, откъдето идва и разминаването:

Честно да си призная правя и поддържам няколко любими теми - дом. тренировки, фотография на път, модната, грим и ФДТ, а чета още 5-6 и нямам нито времето, нито желанието да направя още една и то тясно специализирана тема. Те се четат от единици, а в същото време в теми като тази се чудим защо не ни стои любима дреха след като сме се боядисали малко по-тъмни/светли (или сме оставили сивите си корени да станат на 3-4 седмици), етц, етц.

Може би и ти и болшинството съфорумки имат много силен вътрешен естетически усет, но аз нямам и ми се налага да се "подпирам" с малко теория, след което индиректно вие сте пострадавшите Grinning Grinning

... Все още ми се носят  цветни дрехи. Харесвам комбинацията от фуксия и оранжево. Малко съм я "поугасила" с маслинено зелена тениска, че и аз съм от средно контрастните цветотипи.
Agent Provocateur, твоите информативни постове са ми полезни и се надявам да не спираш с тях.  Най - малкото, човек установява че вътрешния му усет си има обективна обосновка Simple Smile.
Ти си радост безкрайна за моите очи със смелите си цветови съчетания, Pepsi!
Само да коригирам леко, че говорехме за контраст по тон (светло-тъмно), но наистина съществува и т.нар. цветови контраст. Там пък твърдят, че колкото повече се различава цвета на очите/кожата/косата ти, толкова по-естествено изглеждат многоцветни тоалети Grinning

Tили - мерси, мила! А ако ме научиш как да предлагам на дръпнатата тийнка така, че да не ми отказва още преди да е видяла за какво иде реч ще съм ти много благодарна Simple Smile Така ме отрязва моето чадо, че чак оставам безмълвна - преди няколко седмици му предлагам моите бели кецове Суперга, които са къде къде по-хубави от нейните, а то ме гледа с едно леко пренебрежение и доста съмнение Grinning Grinning Grinning

PS Пеп, ужасно обичам палацо пантс - и аз разнасях 2 чифта това лято! И чакам да захладнее, че да си обуя  и 3-тия. Още се смея как ме срязa продавачката като се чудех дали да не скъся леко единия Grinning

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 17:45 от Agent Provocateur

# 84
Не съм нито cool, нито warm и тези цветове не ми отиват.
До лицето нося предимно бяло, бледо синьо, циклама, цвят диня, червено и сиво. За панталони и връхни дрехи нося предимно тъмно синьо, войнишко зелено и черно.

# 85
Хмм? И си естествена блондинка?

# 86
В Бг малко са естествените блондинки и повечето сме перхидролени Joy .

# 87
Агент, а такива като мен, които не могат да си определят типа? Смятам, че знам какво ми отива, но винаги има какво да се подобри и разнообрази, та малко теория ще ми е много полезна.

# 88
Здравейте.
Ако може съвет, предложения...
Планувам Дубай, Януари и искам нещо ново да пробвам-изцяло рокли, ефирни и секси. Защо искам помощ-защото това не ми е стихията☹, да убия сексапила, обаче-нямам равна😁 .А, сега искам да се чувствам сексапилна, свежа, погалена от полъха на пустинята... Та, ще съм благодарна, ако някой се включи с конкретни предложения за ръст 158.Аз, просто не мога да си се представя ефирна и секси, за да търся определен тип рокля. Предварително Благодаря на отделилите от времето си.
Поздрави от Болоня😎

P.S.
Заради думите на Агента почнах да се заглеждам по витрините-заредили са есенна стока и ..есенни витрини Simple Smile.Днес, много натоварена програма беше не можах да снимам много, но ..и утре е ден😁, ето нещо семпло, което ме впечатли

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 17:53 от Seeflower

# 89
  • В градината...
Seeflower, прави ми впечатление, че търсиш сексапил като някакво ново усещане, дори преживяване. Беше задавала подобен въпрос преди. Вероятно е свързано с намаляването на килограмоте и сега е нещо непознато сякаш за теб. Без да имам претенции за психоаналитик, в никакъв случай, потърси вътре в себе си. Дрехите сами ще дойдат. Ама че идиотски сигурно прозвуча всичко, особено за тези, които не са чели старите постове...

Общи условия

Активация на акаунт