Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 697
  • 868
  •   1
Отговори
# 510
  • пустинята Гоби
Според мен на жени с добре оформени задници отиват такива дънки. Моят не, че е малък, но се губи в тях понякога. Аз си ги нося де, много са ми удобни, ама имам няколко по-свободни чифта, уж моя номер, пък задника ми никакъв го няма. Като гледам жените по улиците, баш на по-пищните им седят добре.

# 511
Понеже имам вече над десет чифта,мисля че и от модел до модел има разлика в задника.

# 512
Според мен на жени с добре оформени задници отиват такива дънки. Моят не, че е малък, но се губи в тях понякога. Аз си ги нося де, много са ми удобни, ама имам няколко по-свободни чифта, уж моя номер, пък задника ми никакъв го няма. Като гледам жените по улиците, баш на по-пищните им седят добре.
Ти сега дебелогъзи ли ни наричаш? 😅😅😅
Шегувам се, да не го приемеш сериозно.
Но Бобчита е права и при тях има разлики. Последно си купих два чифта мамски от Sinsay, не бях купувала нищо тяхно и предвид цената си мислех, че ще са доста боклучави, ама са ми много удобни и все към тях посягам.

# 513
  • София
И аз станах фен на Sinsay. На Зара примерно мам дънките са много тесни в талията. Не знам как са ги измислили така.

# 514
  • София
Аз тези дни попаднах на този сайт и се изумих от ниските цени, че и с включена доставка. Поръчах две якета за децата и сега чакам да видя дали си отговарят на размерите. Какво е вашето впечатление?

# 515
Аз в Синсей влязох веднъж на ЧП и си взех една шапка само.Отговарят ли си дънките питам и аз?

# 516
  • София
Отговарят си. Взимала съм на мен и на дъщерята. Моите са Mom fit, 38 размер.

# 517
  • София
Zara са адски умален бранд за мен, влизам в 42 от техните, за дънки и категорично L за всичко останало, а на HM съм доста често S. Тези Sinsay засега ги заобикалям, но все някой ден и там ще вляза.
Както вече съм казвала, Mom jeans въобще не са вталяващи и обиращи, за мен поне седят добре само на слаби жени.

# 518
Отговарят си и според мен. Аз август купих два чифта, едните за 9 лв, другите за 12. Нямат еластан и двата чифта, което ми харесва, а едните са от страшно плътен плат.

# 519
Дънките на Зара не ми стоят добре, независимо от размера. Нося XS-S, а от техните изглеждам ужасно дори в L.
Mom jeans и подобните им харесвам на високи дами, каквато аз не съм, но имах колежка, по-ниска от мен, на която много й отиваха.

# 520
  • София
Аз пък в тези на Зара се чувствам жестоко, но редовно 42 го няма или поне от моделите, които искам. И поради тази причина вчера точно се сбогувах с последния си техен чифт. Всичко е до структура.

# 521
Обожавам есента топла, златна и красива. Любимо време за дълги жилетки,удължени елеци...абе май всичко ми харесва...
Спортен,елегантен или ежедневен аутфит стилът и финесът няма как да не се забележат.
За вдъхновение..

# 522
Аз тези дни попаднах на този сайт и се изумих от ниските цени, че и с включена доставка. Поръчах две якета за децата и сега чакам да видя дали си отговарят на размерите. Какво е вашето впечатление?
Поръчах ватирани блузки и долници и 2 тениски и са със съвсем прилично качество.

Панталони и дънки от Зара не ми стават. Тесни са ми в бедрата и широки на талията и ханша.

# 523
Дънки на Зара изобщо не мога да обуя.Точно в бедрата ми са тесни ,в талията широки.

# 524
  • София
Така ще е, като имате талии! Laughing
Любимата ми есенна визия, която никога не ми омръзва:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт