Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 658
  • 868
  •   1
Отговори
# 615
Подобен модел миналата година дебнах  в НМ, в бордо и бежово, няколко пъти поръчвах и все не попадах на номер. И имах намерение да си ги нося, ако изпадне моя номер.
Тези дни си купих тези от зара
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% … 82848&page=11
Незнам дали ще изляза с тях и не в тази комбинация като манекена, но се невероятно удобни и винаги мога да си ги нося в къщи и за първи път дължина на панталон в зара да ми пасне перфектно.

# 616
Исках да покажа повече комбинацията, цветовото съчетание - тези неща. Горе завършва с широк колан и аз харесвам как ми стои, кройката е добра. Пак казвам снимката не отразява истинската реалност.
Всъщност те /снимките/ рядко го правят, без значение в каква посока.
Све, цветовата комбинация е чудесна, но комбинацията от провиснал на бедрата панталон, тесен  в глезените и груби обувки нещо не е в ред.

# 617
Нокът, който ще пада, трябва  да се запази максимално дълго на пръста, за да не се деформира леглото.

Да, и като се залепи с лейкопласт помага много. Спасявала съм нокти така след планински 50км тичане, работи.

# 618
  • Sofia
Девойки, правите ли нещо за лицевия контур? И въобще има ли ефективен метод срещу отпускането му?

# 619
  • София
Аз лично нищо не правя. Искам да отслабна, но това няма да помогне, даже напротив. Не се харесвам, но единственият начин да по идея и изпитам нови изживявания е да остарея, така че го приемам.

# 620
Ако не броим ботокс, флъри, разни конци за опъване и други такива процедури, остава поддържането на добър тонус и елатичност на кожата с подходяща грижа. И да се изпъне лицето с инвазивни или неинвазивни методи, шията пак издава възрастта.
Приемам философски и си плескам кремчета Grinning
Лятната грижа ми е недостатъчна вече. Преминавам постепенно към по-богати кремове, поне сухотата да държа под контрол.

# 621
  • някъде под слънцето...
Девойки, правите ли нещо за лицевия контур? И въобще има ли ефективен метод срещу отпускането му?
Миналата година покрай домашния арест   имах  повечко свободно време и имах видими резултати при редовно ползване   на уреди за домашна употреба (хай фу, радиочестотен лифтинг,  Лед маска ) .
Тогава писах в темата за козметична геижа при 40 +
Благодаря, че.ме подсети да започна пак с процедурите.

Друг метод от тази пролет е  изчиствяне на шлаки и токсини от организма , чрез лечебен глад, житен режим...
Кожата светва , а лицето се  "изпъва" .

# 622
  • В градината...
Купих си домашно хай фу. Нямам нерви да го ползвам, а като разбрах, че е противопоказан за високо кръвно, съвсем се отказах.

# 623
  • някъде под слънцето...
Чудесно.
Всеки сам си преценя.
Само споделих , моя опит.
С ниско кръвно съм.
Преборих хипертонията преди много години с лечебен глад.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 10:59 от sl

# 624
  • София
Аз съм ужасна, много се поддавам на препоръки и имам какви ли не уреди. Ако мога и да се спретна да ги ползвам, неземна красавица ще стана 🤣.

# 625

Гимнастика/ йога за лице. Но и там трябва времеви ресурс и постоянство.

# 626
  • някъде под слънцето...
Определено изисква постоянство.

Точно по тази причина след като ни върнаха на работа постепенно разредих   процедурите.
Обаче мисля да се поправя и да запична отново.по интензивно ползеане. зашито резултатите са с натрупване .

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 10:55 от sl

# 627
Исках да покажа повече комбинацията, цветовото съчетание - тези неща. Горе завършва с широк колан и аз харесвам как ми стои, кройката е добра. Пак казвам снимката не отразява истинската реалност.
Всъщност те /снимките/ рядко го правят, без значение в каква посока.
Све, цветовата комбинация е чудесна, но комбинацията от провиснал на бедрата панталон, тесен  в глезените и груби обувки нещо не е в ред.

Савова, аз не съм искала мнение в поста си. Не стига това, а твоето вече три пъти го чух. Как по учтиво да кажа, че не ме интересува?

Теб съм те виждала само веднъж. Роклята беше някакъв бозав цвят, по теб, описваща те. И честно казано не ти правеше комплимент, слагаше ти едно 5, 6 кг отгоре. Ти все твърдиш, че си слаба - е с тази рокля по малко от Л размер не ти давам. Никак не ми хареса. Писах ли - не. Кому е нужно?

# 628
Све, рокля с бозав цвят описана по мен нямам Simple Smile. Бъркаш ме с някой друг и трудно бих била размер L с моите 57 кг Simple Smile.
Нямах намерение да те обиждам. Виждала съм те много пъти и си чудесна, просто този панталон е с лоша кройка. Следя влога на едни виетнамци шивачи, които показват как се коригират разбни такива дефекти в кройките и от там просто имам много набито око. Попаднах на тях съвсем случайно, но незнайно защо ги намирам за много занимателни, макар да не съм шивачка. Joy
https://fb.watch/8fWUdM2lZO/

# 629
Мацки, в дилема съм. Днес мерих едни джинси с по-скоро едър рипс. В светло бежаво, почти слонова кост. Много силно изразен чарлстон - като от 70те. Правят ми ханша невидим и почти не очертават дупето.

Обаче май не са за нисички хора. И ще трябва да ги скъся малко, че ми идват дълги.

От НМ са и не са много скъпи, ама... чудя се трябва ли ми такава дреха?!? Подчертано винтидж са и на младо момиче биха стояли сладко, но на лелче ... де да знам.

Някой добър човек да ме разубеди, че ми са се впили в ума тези щури панталони.

Купи си ги! Твоят стил и пропорции позволяват джинси. Много отдавна съм носила, но помня, че са много удобни и практични панталони. Отказах ги защото ми добавят допълнителни сантиметри в ханша. Ти нямаш този проблем.
Току-що попаднах на тази визия и се сетих за теб. Simple Smile

Може и така, направо те виждам Wink:

За контура на лицето не правя нищо особено, ползвам само хидратиращ крем и подхранващ серум. Срещу гравитацията нищо не помага - квот-такова.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 13:10 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт