На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
https://www.migros.com.tr/dna-medical-balik-model-ffp2-10-adet-maske-p-1e22e7b - 19,50 лири за 10бр. Чак пък скъпи....

# 496
И като имате пред вид, че в Мигрос са леко по-скъпи нещата. По други вериги или магазинче сигурно са по-евтини.

# 497
Може ли да ме посъветвате къде да търсим магазин Бим.Гледах на картата ама нищо не ми стана ясно.

# 498
  • Пловдив
На борсата за перилни препарати има един.

# 499
BIM е бюджетна верига с много клонове. В Одрин са поне 15. Също много клонове има на ШОК и А101. Аз лично ако пътувам за Люлебургас спирам на BIM в Бабаески. Просто навик.

# 500
  • на Мелмак
Бим има точно зад Ераста. Когато сте в града, ако имате офлайн добра навигация ще се ориентирате, мисля по-добре.

# 501
  • Варна
Може ли да ме посъветвате къде да търсим магазин Бим.Гледах на картата ама нищо не ми стана ясно.

Заповядай -  

https://www.google.com/maps/search/bim+edirne/@41.6676684,26.5575212,14z/data=!3m1!4b1

Бимове да искаш . Simple Smile

# 502
На Борсата, складовете за перилни препарати и тоалетна хартия има БИМ. Много е удобно и с цел са го направили там. Всички български туристи минават от там.

Другият БИМ, който не е далече от Борсата е като тръгнете по улицата нагоре и стигнете до края(аптека Sözer), завивате наляво и на няколко метра отсреща е магазина.

Дълго стана, но дано съм била полезна.

# 503
Благодаря,за отговорите.С навигацията ще е,че така ми е трудно да се ориентирам.

# 504
  • София
Здравейте, в Текирдаг къде се намират дървените къщички/ четох, че имало/ или моля, споделете какво може да се види като запазена стара архитектура.

# 505
С тест, в който не пише номера на паспорта и изтеглен сертификат може ли да се мине границата?  /тоест тест за работа/

# 506
Момичета, може ли да препоръчате нещо за заличаване на голям белег от операция? Освен Madecassol,  нещо друго да препоръчате?

# 507
  • Ропотамо
С тест, в който не пише номера на паспорта и изтеглен сертификат може ли да се мине границата?  /тоест тест за работа/
[/quoteНЕ

# 508
[/quoteНЕ

Малко ъпдейт. Нямаше проблем с този тест за минаване на границата - тест за зелен сертификат за 10 лева от Рамус.

# 509
Някой да знае от къде в Одрин мога да купя детски платове,  памучно трико? Не се сещам въобще някъде да съм виждала магазин за платове...

Общи условия

Активация на акаунт