На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Ропотамо
Добро утро,
някой пазарувал ли е от Люлебургас (или Одрин) плочки и всичко за баня.
За люле, Odrin Yapi се казва магазина, има и фб страница, но е слабо от коментари на клиенти. В групата са пазарували и са доволни уж. Имат и доставка до бг. Аз щях да купувам моноблок, но не ми остана време да посетя магазина им. Odrin Yapı Tasarım A.Ş.+90 288 606 06 07
https://maps.app.goo.gl/Q25WC9bAfo4euvj78
 В близост друг магазин - TÜRKKAN YAPI - ÇANAKKALE SERAMİK - DECOVİTA BAYİ
https://maps.app.goo.gl/yTLHANdvrfUuWR5E8
https://ertof.com/ още една верига магазини в люле.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 15:22 от ОтМоретоСме

# 481
  • Русе
Вчера в Русе на аптека "Марешки" една баба пита за заместител на Аспирин Протект. Аптекарката и даде. Понеже не употребявам лекарства, въобще не обърнах внимание на наименованието му, но исках и аз да напиша, че все пак има такова лекарство в нашата аптечна мрежа.

# 482
Намира се аспирин протект, и във физическите аптеки и в онлайн сайтовете за продажба на лекарства.
Цената му за 40 таблетки е около 6 лв, без доставката.
30 таблетки от Турция coraspin 100 mg е 1 лв.

# 483
Здравейте,
необходимо ми е лекарство, което временно липсва в БГ.
Някой би ли се ангажирал да го купи?
Става въпрос за АСПИРИН ПРОТЕКТ, баща ми е след инфаркт и не трябва да спира да го пие.
Във Фейсбук има групи за пазаруване от Турция, може да питате там. Има и хора, които доставят стоки от Турция.
https://www.facebook.com/groups/290574609306009/?ref=share
Има и други, но ми попадна тази.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 22:53 от zlatunka80

# 484
Тукашния заместител е аспирин Акард.

# 485
  • Варна - Черна гора
Благодаря, на всички, които се включиха относно Апсирина.
Официалната информация от БАЕР България е, че количествата които пускат в аптечната мрежа са силно ограничени. За сега не могат да кажат кога ще нормализират доставките.
Ние сме купили заместител на протекта, но при нас ситуацията е много комплицирана.
Приятел, който е по работа в Турция ще ми достави КОРАСПИН.
 ... И повярвайте не е заради по-ниската цена.
Успешен ден и ползотворни посещения в Турция Ви желая.

# 486
  • Ст.Загора
_ilka_  вярвам ти . Миналата седмица взех аспирин на моя позната , която ми каза че никъде не може да намери . Но аз по-скоро се възмутих от разликата в цената Angry как може тук да е 6лв а в Турция 1лв. Не стига че е 6лв , ами и никъде го няма .
 Ако беше писала миналата седмица щях да ти взема . Обичам да правя услуги , особено когато се отнася за здраве.

# 487
  • Стара Загора
И аз купих преди дни Аспирин Протект, без изобщо да знам че е дефицитен. Влезнах в аптека по път, казах и ми дадоха. Щом е толкова евтин в Турция, при следващо ходене ще си купя.

# 488
В Турция пак ли се казва Аспирин проект?

# 489
  • Пловдив
Кораспин се казва.

# 490
Кораспин е обикновеният аспирин. Екопирин Про е нашият аспирин протект.

# 491
Аспирин протект и Кораспин са едно и също лекарство, произведено от Байер, с различно търговско наименование в две различни страни с една единствена съставка 100мг ацетилсалицилова к-на.

# 492
Някой купувал ли е кафяв ориз и ако да, може ли снимка.

# 493
  • Варна
Кораспин е обикновеният аспирин. Екопирин Про е нашият аспирин протект.

Всъщност Кораспин и Екопирин про са по-скоро аналози на Аспирин протект, с тази разлика, че Аспирин протект и Кораспин съдържат 100 мг активно вещество, докато Екопирин про - само 81 мг. И още една подробност... Двете са на BAYER, докато това "про" е на тяхна фармацевтична марка.

А обикновеният Аспирин си е Аспирин (на BAYER) и там.

Тук пък са всички лекарства с активното вещество на Аспирин, като се ориентираме по количеството активно вещество какво ни е необходимо.
ENTERIK KAPLI TABLET е равносилно на "стомашно устойчиви таблетки", каквито са Аспирин протект (той е 100 мг).

Сега, докато ровех из сайтовете, забелязах, че навсякъде го водян неналичен за онлайн продажба...

_ilka_, от Варна съм и имам Кораспин, който мога да ти дам или да помоля приятели, които пътуват днес, да ти вземат. Пиши ми ЛС, ако имаш нужда.

# 494
Здравейте, някой наскоро купувал ли е такъв тип маски от Одрин?

Купувала съм от други места в Турция и бяха по около 0,20-0,30ст. бройката. Мои познати обаче са взимали от Одрин и казаха, че били скъпи.

Ако някой е купувал моля да сподели откъде и каква е била цената.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт