На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 815
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Медицинската дъвка , която съм вждала е на зрънца и няма общо с това сладко от линка.
Точно това е медицинската дъвка, предписва се като Mastix. 10 грама тук са 6 лева в аптеките. Ако е 75 Тl, за същото количество, то не си заслужава да се взима от там.

# 466
  • Варна
Знаете ли дали е свършил ремонта на мигроса в лозенград
Той си работи и не е затварял. Преди три седмици питах касиерката с помоща на Гугъл Транслейт. Тя ми показа снимка на телефона си как ще изглежда. Всъщност правят Мини мол , с много магазини, ще има Старбъкс, кюфтетата пак ще са там. Мигроса си остава същия, като големина. Каза , че след три месеца ремонта трябва да е свършил.

# 467
Нали и в линка са на зрънца? На мен баш на медицинска дъвка ми приличат. Пък си и пише дамла сакъз.
Вчера отваряше бурканче с някакво бяло сладко . Виждам , че вече е дъвка.

# 468
  • Димитровград
Линковете са два, снощи смених първия, който наистина водеше до бурканче с течност.

# 469
Добро утро,
някой пазарувал ли е от Люлебургас (или Одрин) плочки и всичко за баня. Интересува ме къде са по-удачни и къде осигуряват доставка до БГ.

# 470
Здравейте, днес се върнах от любимия Одрин, не бях ходила от първия локдаун. Поръчах си перде щори и направихме ударен шопинг.
Благодаря на дамата, която препоръча ядките на центъра срещу Ондо, оказаха се страхотни.
Направи ми впечатление, че стоката в ЛС Уайкики и De Facto в центъра и мол Ераста е различна. Днес в центъра имаше много хубави неща за деца и жени.
Hes код ни искаха само в Ераста и на рецепцията в хотела, никъде другаде.
Сретификатите за ваксина ни ги искаха само на излизане и то само нашите.
Благодаря на всички, които споделят тук, защото благодарение на вашите идеи и опит успях да си на пазарувам много хубави неща.
Бъдете здрави и пазарувайте Wink

# 471
vampbal ако може да ме насочиш от кой магазин поръча перде щори и на каква цена
И след седмица ли ще ходите да ги вземете.... поне на нас така ни бяха казали в магазин Мигрос след Ераста ?
Благодаря предварително !

# 472
vampbal ако може да ме насочиш от кой магазин поръча перде щори и на каква цена
И след седмица ли ще ходите да ги вземете.... поне на нас така ни бяха казали в магазин Мигрос след Ераста ?
Благодаря предварително !
Щорите за четири прозореца заедно с пердето за детската стая ми струва ха 620 лв.

Това е магазина. Собственикът говори български, ще ми ги изпратят по Еконт до седмица.

# 473
Благодаря

vampbal трябва да отидем пак, много ги харесахме тези щори Blush

# 474
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
необходимо ми е лекарство, което временно липсва в БГ.
Някой би ли се ангажирал да го купи?
Става въпрос за АСПИРИН ПРОТЕКТ, баща ми е след инфаркт и не трябва да спира да го пие.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 13:59 от _ilka_

# 475
Добро утро,
някой пазарувал ли е от Люлебургас (или Одрин) плочки и всичко за баня. Интересува ме къде са по-удачни и къде осигуряват доставка до БГ.

И аз се интересувам от този въпрос и много се надявам на  препоръка и насока на членовете в групата Simple Smile

# 476
  • София
Здравейте,
Става въпрос за АСПИРИН ПРОТЕКТ, баща ми е след инфакт и не трябва да спира да го пие.
Аспирин протект има наличен по аптеките и в България, цената му е м/у 5-6 лв.
Виждам, че сте от Варна ако там няма проверете онлайн доставка, повечето аптеки предлагат такава услуга
https://aptekamedea.bg/aspirin-protekt-tb-100mg-kh-40-v1

# 477
Здравейте, чета ви с интерес, а сега се включвам и с въпрос. Може ли някой да ми препоръча в някой от трите града на темата магазин с официални рокли, в частност такива за абитуриентка?

# 478
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
Става въпрос за АСПИРИН ПРОТЕКТ, баща ми е след инфаркт и не трябва да спира да го пие.
Аспирин протект има наличен по аптеките и в България, цената му е м/у 5-6 лв.
Виждам, че сте от Варна ако там няма проверете онлайн доставка, повечето аптеки предлагат такава услуга
https://aptekamedea.bg/aspirin-protekt-tb-100mg-kh-40-v1
Благодаря Ви за съвета, в аптечната мрежа в БГ няма, както и в он-лайн магазините им.

# 479
  • София/Испания
Аз търсих Аспирин протект в София,но не намерих.Дадоха ми Ацесал протект,върши същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт