На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Ядки взимам само от центъра, пекат ги на място . Винаги има опашка пред магазинчето , предимно с местни е пълно.
Привет, може ли да обясниш къде се намира магазинчето а в центъра?

# 286
  • на Мелмак
Оо, Деси, гадно!
Взимала съм от магазин до центъра, на тази улица, която е пред джамията и продължава надолу, ама не мога да го обясня. Страшно вкусни. От мигрос сме взимали, не ни харесаха толкова.

# 287
  • Ст.Загора
Ядки взимам само от центъра, пекат ги на място . Винаги има опашка пред магазинчето , предимно с местни е пълно.
На главната , точно срещу Ондо  на ъгъла се пада , отпред пекат семки .

# 288
Здравейте момичета,
Препоръчайте ми магазини, от които мога да си закупя пердета (тип Айко или Икеа,  в смисъл по-изчистени, а не някакви дантелени като от едно време),  и освететелни тела. Не държа да са в Одрин

# 289
Благодаря! И аз исках да знам, къде е това място. Толкова пъти съм ходила и никога не съм виждала този магазин/дюкян, при все че дори съм сядала в Мадо. Всъщност срещу Мадо или Ондо е? Защото Ондо също не съм виждала, като се замисля. Може да се бъркам за локацията просто...

# 290
Здравейте момичета,
Препоръчайте ми магазини, от които мога да си закупя пердета (тип Айко или Икеа,  в смисъл по-изчистени, а не някакви дантелени като от едно време),  и освететелни тела. Не държа да са в Одрин
Аз лично, отдели половин ден в Истанбул и по-малко време в Одрин за пердета и накрая си ги купих от Юск. Всичко е....
Няма Ондо, има Мадо на главната.

# 291
Понеже днес съм с доброто сърце ето :
mcnamara ,от кога няма Ондо на главната?

# 292
  • Ст.Загора
Благодаря! И аз исках да знам, къде е това място. Толкова пъти съм ходила и никога не съм виждала този магазин/дюкян, при все че дори съм сядала в Мадо. Всъщност срещу Мадо или Ондо е? Защото Ондо също не съм виждала, като се замисля. Може да се бъркам за локацията просто...
Ондо е нещо като открито магазинче , през лятото продават сладолед ,  а зимата много вкусни еклерчета.  Намира се на един ъгъл , точно преди рибната борса.

# 293
  • гр.София
Да, точно там е Ондо където е обяснила Мими, и ние взехме еклери/страхотни/ и халва със сирене.

# 294
И бозата на Ондо е много вкусна - ям си я с лъжичка, поръсена с канела.

# 295
  • Пловдив
В коя част на главната се пада това Ондо - откъм джамията или в долния край?

# 296
Преди рибната борса от нейната страна на ъгъла е.

# 297
Здравейте! Някой да знае къде мога да намеря имената на лекарства на турски, имаше сайт с пълни наименования. Благодаря!

# 298
  • Стара Загора
Здравейте! Някой да знае къде мога да намеря имената на лекарства на турски, имаше сайт с пълни наименования. Благодаря!

Например да погледнете на първа страница от темата?

# 299

Например да погледнете на първа страница от темата?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт