На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Здравейте, момичета! Другата седмица ще пътувам към Лозенград, но не съм ходила от 2 години. Кои наливни/имитационни парфюмерии работят? Интересувам се от Bargello и D&P основно. Ако имате представа как са и цените, ще съм още по-благодарна. Спомням си, че Bargello имаха оферта 2 парфюма за ~70 лири, но едва ли е актуална вече. Благодаря ви.

# 301
Здравейте момичета,
Препоръчайте ми магазини, от които мога да си закупя пердета (тип Айко или Икеа,  в смисъл по-изчистени, а не някакви дантелени като от едно време),  и освететелни тела. Не държа да са в Одрин
Аз лично, отдели половин ден в Истанбул и по-малко време в Одрин за пердета и накрая си ги купих от Юск. Всичко е....
Няма Ондо, има Мадо на главната.

В какъв смисъл "Всичко е .." Некачествено и скъпо ли? Никой ли не е купувал пердета от Одрин ?Sad

# 302
Marble_beach, аз съм купувала перде от едно магазинче от една дама препоръчвана тук.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 303
  • Най-красивата страна
Виж групите за пазаруване в Одрин във фейса.
Там има много информация-снимки ,адреси на магазини,отзиви на клиенти.Пердета,щори,мебели,храна-всичко.

# 304
  • София
Аз съм купувала перде от Одрин, сега като бях септември. Ще се върна ноември, но искам и дебели, нямах размери. Точно от Тас, 7 метра на 2,30 височина, ушиха ми ги за час, даже и кукички ми бяха сложили, за 90 лева. Избор има, цената зависи от шарка и т.н, от 35 лири до 90. Дебелите не пропускащи светлина са 125 лири.
На пазара има готови и по евтини, лично на мен не ми харесаха. В Ераста видях също, но понеже бях готова с поръчката, не съм гледала цени.
Във фейса има доста препоръки, аз проверих две места, другия магазин е в следващата пряка на Тас. Понеже купих и чаршафи, затова избрах да са на едно място. това е другия магазин.

# 305
За пердета препоръчват във ФБ два магазина основно. Единият е този на Тач до рибната борса, а другия е до задния вход на Ераста . И в двата магазина говорят български. Другия месец или края на този кумата ми ще ходи за пердета.  Марбъл, по-късно , ако ми напомниш, и адресите мога да ти кажа.

# 306
  • Пловдив
Няма Ондо, има Мадо на главната.
Ако става въпрос за Одрин, това не е вярно! Има "Ондо", малко по-назад в темата даже и снимка има. Мадо си е друго, заведение за сядане.

# 307
Ондо даже има на две места, едното е срещу T shop, другото е вече споменатото до Рибния. Ако не се лъжа, на това място за ядки има машина за слънчогледови семки, която "плюе" семките Grinning

# 308
  • Ст.Загора
Ондо даже има на две места, едното е срещу T shop, другото е вече споменатото до Рибния. Ако не се лъжа, на това място за ядки има машина за слънчогледови семки, която "плюе" семките Grinning
Точно това е мястото Grinning

# 309

https://prospektus.co/ilac/redox-c-ampul-500-mg-5-ml/
Мисля, че това ще свърши работа. Само цената е вече 14 лири.
[/quote]

Благодаря!:bouquetf:

# 310
Здравейте! Някой да знае къде мога да намеря имената на лекарства на турски, имаше сайт с пълни наименования. Благодаря!
https://www.ilacabak.com/

# 311
Пердета купихме от магазин между тач и рибната борса - доста по-ниска цена ни дадоха в сравнение с тач. Вече не помня колко излязоха, но накупихме за цял апартамент от там - и тънки, и дебели. Ушити, с кукички, за 30-тина минути.

# 312
  • Пловдив
Момичета и момчета, може ли да ме насочите към някой магазин Шок. Досега не съм пазарувала от там, виждала съм ги по улиците, но ми се ще да не се лутам.

# 313
  • Burgas, Bulgaria
Момичета,  моята карта дали е активна все още ? Ако не греша преди 2г. я взех

# 314
  • Пловдив
Едва ли, но на касата ще кажат със сигурност. Ако не е валидна веднага можете да си вземете друга.

Общи условия

Активация на акаунт