На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря,  Вещи !
Ще пътувам с майка ми в събота сутринта. Прочетох първа страница,  преди седмица се върнах от почивка,  та с подробностите повечето съм наясно. 
Намерих аптека - татко е след инсулт, майка и тя е инвалид, та лекарства ще купуваме и разбира се други неща .
Лично аз съм с пигментни петна и все още търся по сайтовете кой крем да взема .
Исках да попитам- да ми препоръчате  местенце на което да я заведа на обяд , ще съм много благодарна  Simple Smile

# 316
  • Пловдив
Пак съм аз Laughing А 5м Мигроса на Кипата някой наскоро върнал се да каже в колко отваря в събота? Преди отваряше в 9, сега и в сайта им така е посочено. Но юни като ходихме имаше бележка на вратата долу и отваряше в 10. Пък не ми се разхожда до там и да дрема отпред или да се връщам до някъде другаде.

# 317
Seengirl, юни не важаха ли още ограниченията? През седмицата със сигурност е в толкова, предполагам , че и за събота важи.
Тиква, картата ти е валидна, само ако е регистрирана с турски номер, иначе важи 3 месеца. Срещу 1,5 тл можеш да си вземеш нова. Зависи и къде ще обикаляте  , че да препоръчаме място за хапване, зависи и какво ви се яде. Ние най-често сядаме на Айдън на центъра или на едно, което се пада по диагонал на Айдън.

# 318

"Намерих аптека ..."
Мога ли да ПОМОЛЯ да попиташ за наличност на тази ваксина, за дете е...

Не мога да завърша ваксинацията от две дози. Търсих в аптечна мрежа в България, в няколко гръцки апгеки..Няма и няма...Ако я има в Турция ще ходя и там

# 319
  • Burgas, Bulgaria
Разбира  се , ако е без рецепта мога да я купя , не е проблем ( стига да не изисква специално съхранение) .

# 320
Разбира  се , ако е без рецепта мога да я купя , не е проблем ( стига да не изисква специално съхранение) .
Благодаря. Само проверка дали я имат...че е с рецепта и се пренася в хладилна чанта. Предостатъчно ще ми е да провериш за наличност... Ще макам и приятно пазаруване и разходка!

# 321
. Само проверка дали я имат...че е с рецепта и се пренася в хладилна чанта. Предостатъчно ще ми е да провериш за наличност... Ще макам и приятно пазаруване и разходка!
Според сайта я имат и би трябвало без рецепта да ти я дадат, за наличности можеш да пишеш на някой от аптека Филиз и веднага ще ти кажат имат ли я налична или е с поръчка. Струвa 77,81tl

# 322
Здравейте, сега сме в Одрин, времето е на разваляне, обиколих Марги освен едно сако и 2 спортни блузи друго не взех. Разочаровах се малко от качеството, нямаше размери от дънките и зимни сякаш нямаше.Утре ще видим пазара.

# 323
  • София
В понеделник (04.10) Айдън на центъра не работеше..

В складовете цените са завишени, в Мигрос - също. Сравнението ми е спрямо м.юни. Тогава лирата пак беше 0.20 лв.

Благодаря на Ивчето за препоръката на каймака на руло от Мигрос. Чудесен!

Пак по отзиви оттук, пробвах и баклавата с мляко. Оказа се идеална за моя вкус. 🙂

# 324
  • Пловдив
И за мен баклавата с мляко е уникална. Не е много сладка, аз не ям сладко и ми е идеална. Определено следващия път ще купя поне половин кг.

Как използвате този каймак? И аз купих една опаковка, да не съм по-назад Simple Smile, но още не съм измислила как да го консумирам.

# 325
  • София
Как използвате този каймак?

Между пластовете баклава слагам малко каймак. Балансира както сладостта, така и желанието ми да изям три парчета наведнъж.  Grinning

# 326
Може ли да кажете тази баклава с мляко от Мигрос ли е или в центъра? Grinning

Покрай Alan suites дали има хубаво заведение за обяд/вечеря? И често ли има там проблеми с паркирането, бяхте споменали скоро.

# 327
  • София
Може ли да кажете тази баклава с мляко от Мигрос ли е или в центъра?

Аз я купих от Баклава хаус, Марги аутлет. Не е изложена на витрината, съхраняват я под щанда в хладилник. Soğuk baklava се казва. Първо си взех парче за проба на място, след което отнесох половин килограм за хапване и почерпка.
А карето, както неведнъж съм споменавала, е превъзходно и винаги вземам от него при наличност.

# 328
Я кажете от къде да започнем пазаруването другата събота.Мислим към 8,30 да сме там ама то е рано.Ако спрем първо на Маргито дали ще е отворен пазара толкова рано.Или пък там съвсем на близо дали може да се закусим.

# 329
  • Варна
Здравейте , дами , някой да е купувал скоро злато от Турция , ако е удобно да споделите колко е цената на грам , колко грама има право на човек през границата .Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт