На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 877
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Изтегляш го на ПДФ файл на телефона и го показваш от телефона.
Можеш да свалиш и QR кода през приложение и да показваш само него.

# 406
  • Димитровград
Подготвяте си QR-кода от HES на екрана на телефона и показвате да си го сканират на входа.

# 407
  • Най-красивата страна
HES кода става лесно.И важи доста време.
Може да го поискат,като влизате в Ераста или в Марги или Мигрос.
 На нас например никъде не са ни го искали.Но не е лошо да си го имате.

# 408
Информация от вчера!
Хес код искат в Ераста, Марги,
Мигрос.
Другаде никъде.
Видях, че върнаха в Марги българи, че нямат код, но ги накараха да донесат зелените си сертификати и влязоха.
Иначе в Одрин от към дрехи нищо. Почти никакви намаления.
Цените в Поло по-високи от Бенетон, в АДЛ основно синтетика, не си заслужават парите.  Мави  беше пълно разочарование.Хубавото дамско бельо е на цена на италианското при нас. В ТАЧ спално бельо памучен сатен двоен комплект 450 - 800 лири.За храна и препарати във веригите цените в ел.каталозите са качени.
Прилично заведение покрай Марица, 35 лири основно,15 салата, 15 десерт, 5 айрян, 3 лири чай, 7 турско кафе.
Туршията и смесената и краставичките ,от складовете е много солена и няма вкус на нашата селска туршия.Не ни хареса.
Това е според мен.
На границите работят бързо .

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 14:47 от Tony Maria 22

# 409
Още един въпрос - попълних данните за хес код през компютъра ( няколко кода за няколко човека), но ми иззеле опция само да сваля файловете на компютъра. Сега са разпетачатани (в горния десен ъгъл е QR кода, а под него е хес кода). Дали ще свършат работа така?

# 410
  • Димитровград
Да, това е кода.

# 411
Идеално, много благодаря. Гледам,  че всички ги имат на телефона, та затова се зачудих дали разпечатани ще свършат работа.

# 412
  • Пловдив
Ние си бяхме разпечатали, не е имало проблем - сканират ги на входа.
Нашите приятели пък бяха с кодове на телефоните.
Съветът ми е да си направите HES код - отнема две минути и е лесно.

# 413
Момичета, миналата година около 15 ноември когато посетихме Одрин имаше страхотни намаления в Поло и някой от стоките им бяха на 50%. Някой има ли представа това намаление еднократно ли беше или го има по това време на годината т.е. ноември и т.н. Втория ми въпрос е какви памперси освен на Памперс може да ми препоръчате за бебе, искам да са хубави и изгодни.
Хубав ден

# 414
Някой запознат ли е дали 29.10. ще работят всички магазини, пазари, аптеки и тн. Оказа се, че е някакъв национален празник.

# 415
  • София
Много благодаря! Blush
Ще ги направя на компа, пък ще видя как да ги разпечатам. Хич не ме бива с телефона ... всички екстри има, ама нямам желание да се науча! Smiling Imp

# 416
  • Пловдив
Някой запознат ли е дали 29.10. ще работят всички магазини, пазари, аптеки и тн. Оказа се, че е някакъв национален празник.

29 октомври е националният празник на Турция!Дали ще работят магазини,аптеки...не знам.

# 417
Здравейте,заслужава ли си от Одрин да се купи зехтин Екстра Вържин и прах за пране Ариел.Какви са цените?

# 418
  • на Мелмак
Ариел - да, зехтин - има на същите цени тук Simple Smile

# 419
  • Пловдив
Ако питаш за цената на зехтина - да, има такива, които са на по-добра цена е от тук. Например купих за майка ми на цена 71 лири за 2литра, което е около 7лв/л. За нас  взех Taris за 120лири 2 литра (т.е 12лв/л).
Освен това много ми харесва на вкус, а в България все не уцелвам да ми харесват. Може би защото тук купувам от по-евтините, например 12лв/литър. Не съм пробвала тези над 20лв.

Общи условия

Активация на акаунт