На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ви за информацията.

# 421
  • Варна
Някой запознат ли е дали 29.10. ще работят всички магазини, пазари, аптеки и тн. Оказа се, че е някакъв национален празник.
В Одрин съм била точно на датата.Магазини работят, аптеки има дежурни.
Бяха затворили част от главната улица за парад, но беше за 2-3 часа и едното платно, придвижвахме се нормално.

# 422
Здравейте. Много се извинявам ако има такъв зададен въпрос. Искам да попитам някой може ли да ми каже бебешки магазини за дрехи, колички и кошари. Ще ходя за пръв път в Одрин и абсолютно нищо не знам. Благодаря Ви

# 423
  • Русе
Здравейте. Много се извинявам ако има такъв зададен въпрос. Искам да попитам някой може ли да ми каже бебешки магазини за дрехи, колички и кошари. Ще ходя за пръв път в Одрин и абсолютно нищо не знам. Благодаря Ви
e-bebek

# 424
Здравейте, 
С първа доза ваксина можем ли да преминем границата ?

# 425
14 дни след втората ваксина.Може да преминете но ще трябва тест или карантина.

# 426
  • Русе
Сертификатите след първа доза, както и за тези, които са преболедували с антигенни тестове са валидни само за България.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 10:48 от viki_1974

# 427
Благодаря

# 428
Здравейте.Понеже паркинга на джамията е в ремонт,може ли да ми кажете къде най-близо до центъра има паркинг.

# 429
Здравейте  отново ,
С антигенен тест ще можем ли да излезем от България и да влезем в Турция и обратното.
Че чувам различни информации и вече се обърках....

# 430
  • Стара Загора
Здравейте  отново ,
С антигенен тест ще можем ли да излезем от България и да влезем в Турция и обратното.
Че чувам различни информации и вече се обърках....
Извинявам се много, ама погледнете първата страница поне!
 То пък толкова да не си направиш труда поне да прочетеш това, което някой е събрал и сдъвкал!

Ама с това може ли, с онова може ли...
Информация за всичко има И в страницата на министерството на външните работи.

Здравейте.Понеже паркинга на джамията е в ремонт,може ли да ми кажете къде най-близо до центъра има паркинг.

До другата джамия (тази която е под Селимие) има 2 броя паркинзи.
Ако идвате от Кап. Андреево, не се завива наляво и нагоре към Селимие, а на светофара надясно и после наляво (пътя води) и вдясно са паркинзите.

# 431
Позволих си да задам отново въпрос,  защото ситуацията е променлива . Може да има някаква нова наредба.
А тук все пак се пътува постоянно и ми е по - актуална информацията.

# 432
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте,купувал ли е някой медицинска дъвка,откъде,има ли по аптеките и на каква цена,или от пазарите

# 433
  • Русе
Позволих си да задам отново въпрос,  защото ситуацията е променлива . Може да има някаква нова наредба.
А тук все пак се пътува постоянно и ми е по - актуална информацията.
При променливи ситуации - сайта на Външно министерство. За да отговорим, трябва и ние там да погледнем. Няма откъде да се научи достоверна информация.

По въпроса за паркинга. В събота автобуса ни беше спрял точно на паркинга срещу входа на Селимийе джамия. Не знам само за автобуси ли се ползва или пускат и коли.

# 434
  • Най-красивата страна
Значи вече са приключили с ремонта?
Ами преди това паркинга беше и за коли.
Би трябвало и сега да пускат коли.

Общи условия

Активация на акаунт