Лакове за нокти - 154

• 40 702
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • Измир
Lepi, Осмичка, Катерина, Елмайра колко красоти на една страничка 🥰.
Амиамо, броката е някаква турски марка Топ Фейс. Доста изсъхнал, но все пак успях да го нанеса.

# 106
  • София
Голени красоти сте показали всички. 😍
В отпуск съм и реших да нося цветове, които слагам рядко. GR ice color 176, Essence 42 Everybody Say Yeah, отгоре Sally Hansen Xtreme 129 Disco ball

Скрит текст:

# 107
Момичета, да се цопна и аз в новата тема и да ви питам: имате ли някакви хитринки при оформянето на ноктите? Аз, каквото и да правя, все ми се струва, че не са еднакви и все нещо ме дразни. Най-гадно е, като вече се лакирам и още повече си личат недостатъците. Особено като си обърна ръцете да ги видя в огледало.
Това с оформянето ми е най-досадната част от маникюра. Понякога толкова се обезсърчавам, че се лакирам чак на другия ден - да имам време да дооформя.
Та, ако имате някакви хитринки, моля, споделете! 😊

# 108
Ако ти е по-лесно, можеш да пилиш във форма преди да свалиш лака. По-лесно се вижда формата, особено ако е тъмен и знам че някои процедират така.

# 109
Да, Долче, ло руж е 😁 Многа приятен е на живо, не толкова перлен, колкото металичиски. С тези Аури ме запалихте и мен. Утре имам път към Лили и май ще погледна има ли ги 🙈🙈🙈

# 110
Весика, страхотно! Може ли снимка на ГР Ice color 176?
Преслава, може ли снимка на Есенс 23 Paty...не помня какво? 😁 Отдавна му се чудя...та ако имаш някоя снимка с него, особено върху тъмен лак, много ще се радвам! 🙂
Леа, специално за заострените нокти имам нещо като трик- нищо особено, но...представям си, че върхът на нокътя е връх на триъгълник 😆 Фокусирам се къде трябва да е най-дългата точка (върхът на триъгълника) и спрямо това се ориентирам отстрани дали трябва да пиля или не (на някои нокти плочките ми не завършват еднакво, така че отляво и отдясно се налага да пиля по различен начин).
Днес отнесох много комплименти за маникюра! Уж съм с дискретен цвят...🙂
Георгиева, понеже имам и Red attraction (също уникален), понякога на снимки го бъркам с Le Rouge 🙂

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 00:22 от dolce miele

# 111
Долче, аз го бях забравила него Joy
Така като гледам не съм се сетила да го сложа върху тъмен лак Satisfied
Скрит текст:

# 112
Преслава, благодаря, ще се взима значи 😃 В шишенцето се набиват на очи някакви сини точки, чертичките и...останалото ми беше трудно да си го представя 🙂

# 113
  • Варна
Pool party

Леко по-доматен е в действителност, но все пак е доста по-оранжев от другия pool party, който имам. Този е и по-непокривен, все едно е друг лак.

# 114
Новите придобивки от вчера - fc60 bubbly peach, pl374 crystal light. С малкия отново сме в Североизточна България и се ядосвам на себе си какви лакове съм си взела в багажа, почти нищо с нищо не си отива. Явно ще има още нови покупки хах

# 115
# 116
  • София
Tina, какъв блясък, красота! 😍
ellen.n, взела съм с мен 15 лака и ни един бял, затова използвах светло синия лак като заместител.
Руми, много хубаво е станало. Кой е черният лак?
Праслава, с всички цветове е красиво, но зеленият и дължината са убийствени! 👌💚
Долче, благодаря! Да, много е нежен и красив маникюрът ти. И на слънце и на изкуствена светлина колко красиво блести, нали? 😍 Ето лакчетата, но не съм особено впечатлена от този Голдън Роуз. Пътвият пласт стана на черти, а вторият трябва да се слага по-обилно, за да не стане на черти и той.
Скрит текст:

П.с. И аз имам проблем с оформянето. Все на някой нокът формата не е както трябва…

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 13:30 от Vesika

# 117
За оформянето и аз ползвам трика на лакираните нокти, особено сега като са много къси все нещо не ми харесва как съм ги оформила и ми стоят криви. И така ми е най-лесно. Утре ако успея да се лакирам преди да махна стария лак ги пиля и след това действам с новия маникюр.

# 118
Тина, наистина е различен лакът, но пък ти стои чудесно 😍
Весика, мерси за снимките. Този "фон" да не е онзи визитник? Може ли линк? Много обичам фините брокати, но красотата им се вижда най-вече на живо, именно заради блещукането при движение 🙂
Аз не обичам да пиля на лакирани нокти. Правя го понякога, но обичайно пиля без лак...

# 119
  • София
Номера е 75. В действителност лака е синьо-зелен със син шимър който се вижда само в шишето, а ето какъв излиза на снимка

Общи условия

Активация на акаунт