Лакове за нокти - 154

• 41 288
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
За мен е по-естетично двете дължини на нокътя да са най-малкото успоредни или да се събират към върха (зависи вече от желаната форма в горната част). Както и да са оформени накрая, ако се разширяват трапецовидно към върха ми е некрасиво.
Винаги пиля и отстрани, хем не поддържам дълги нокти.
Рядко има плочки, които са с естествено успоредни страни.

Моите нокти пак започнаха да се делят "на пластове". За няколко години го бях забравила тоя проблем. Препоръчайте нещо изпитано за заздравяване, моля!

# 151
Mountaine, показвай, показвай каквото имаш на П. Карден, да се ориентирам. Изкушавам се да пусна една поръчка от Мейкъп, след този твой хубав отзив.

# 152
21 cosmetics 53, Revers 122 + BEL 85

# 153
Едно забравено лилаво на Флормар Pearly Bewitching  номер PL457. Вещо като дуохром е, но покрива много плътно и на един пласт. Тук е на два

# 154
От ляво е текущия ми, другите 2 са от днес нови. Ще се лакирам с тях тези дни.
(не може като говорим за лакове и да няма на снимката перфектните пръсти 🐈)

# 155
Айде, наканих се. С тия разговори за пилене ме нападна мерака и като 'фанах пилата, а наляво, а надясно, а отстрани и докато се усетя оформих ноктята. Joy

Скрит текст:

Топа
Скрит текст:
Пробвах лака на Дъглас, но нещо не съм очарована. Стана ми на черти, консистенцията една никаква, цвета и той(води се номер 16 - Kennedy rose) , както и да се въртях, не можах да го уловя. По приглушен е и с оранжев подтон. Не ми харесва!, особено на дневна светлина, на лампа по бива.
Топа обаче е добър, най вече откъм съхнене, което е сравнително бързо, за другите му качества ще се произнеса Wink след няколко дни, като видя как се държи.

Пп Mountain, благодаря много. Да, тази е серията, която се предлага и в Мейкъп.

# 156
Джаста, на мен пък много ми харесва как ти стои този цвят! 😍 Моят лак (същият цвят) е с много хубава консистенция, а четките им принципно са меки и не предразполагат към черти...да не е бил сгъстен? 🤔
Георгиева, Преслава, 😍

# 157
Долче, благодаря. Не беше сгъстен лака, даже се поразливаше към кожичките, но стана на черти на първи пласт, викам втория ще оправи нещата, ама ядец. Наложи се втория пласт да е по сочен и обилен и пак на два нокътя не можах да туширам чертите, но пък топа успешно изсуши по дебелите пластове без поражения. Знам ли го, може нещо самия лак да не е читав, партидата имам предвид. Инак четката е прилична, да. Относно цвета - като го гледам сега на лампа, бива, харесва ми, но на дневна светлина нещо ми се види един такъв убит, оранжевеещ нюд, много смотан. Дано на слънчице, ако има, да е по приятен. Grinning

# 158
Видяно от AraBesqUe.
Бел 59 и какво ли не още Simple Smile
Скрит текст:

# 159
Страхотно! ❤️ И аз често пресъздавам идеи оттук. Много ми е интересно да виждам и други като го правят, защото всеки влага от своя почерк. А този дизайн някой го беше споделил о на снимка от Инстаграм, ако не се лъжа, така че давайте още Grinning

# 160
AraBesqUe, чакам си нещата от Алито. Направих ги с подръчни материали и лепенки каквито имам. Още не съм си взела топ, но днес ще маам гащи по града и няма да забравя.
Адски трудно ми е да снимам пръстите си. Все не знам как да ги наредя 😬 и да не са като счупени! 😂

# 161
Рейче, просто прекрасно. Heart
Много, много добре ти се е получило.
Останаха ми очите направо. Heart Eyes

# 162
Ето така идеално си ги снимала Heart Eyes Хващаш нещо за фон и готово Hug

# 163
Здравейте,прекрасни.Имате ли впечатления от тази марка(за тези без UV лампа) ?
Kinetics е марката
https://www.blackdiamonds.bg/lak-za-nokti-solargel

# 164
Mountaine, показвай, показвай каквото имаш на П. Карден, да се ориентирам. Изкушавам се да пусна една поръчка от Мейкъп, след този твой хубав отзив.
Аз имам един и съм доволна от трайност и покривност

Общи условия

Активация на акаунт