Лакове за нокти - 154

• 41 339
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм някъде по средата...😃 Хем не ми пука кой сезон е, хем имам тенденция да подбирам цветовете според сезон/случай...Зависи от настроението ми най-вече и какво ми се носи. Зимата посягам по-рядко към неони, но не е като да е невъзможно да сложа ярък цвят. Лятото съм по същия начин.  🙂
ММ установи, че съм сложила "брокат" върху лилавото 😅 Явно така нарича холо ефектът и дъгата... 😄
Скрит текст:
Черпя ви виртуално със снощната пица- любимата ми с прошуто крудо, рукола, пармиджано и също друг любим вкус- шунка и сметана:

# 406
  • София
Oще чакам да кажете как точно я сменяте тази "готина" четка на Аурата...🙂
Аз сложих четка от стар топ лак. Оригиналната е ужасна за лакиране.

Аз от един бял ice chic на ГР Simple Smile Лакът се затвори много добре, защото и самото шишенце на аура-та е по-дълго. Четката от нея сложих на ice chic-а. Тя се е смачкала, но така или иначе за нищо не става 😀

# 407
Aма затварят ли ви се после тези другите четки на шишенцето на Аура?

# 408
  • София
Aма затварят ли ви се после тези другите четки на шишенцето на Аура?

Дописах си горното мнение, а ти през това време си публикувала. 😀

# 409
Аз пък бих изчистила най готината си четка със спирт/лакочистител. Така ще я ползвам в който искам лак и после ще си я върна в нейния си лак, след като пак си я изчистя. Simple Smile

# 410
На мен пък четката на Аура 101 не ми се видя да е лоша. Малко е по-дебела, но нито е рошава, нито неравна, както се е случвало с други лакове. Нямах проблем с нанасянето.
Ако някой ги търси, от поръчката в Ивис останах много доволна.

А за тематичните маникюри, аз съм по-скоро ориентирана към сезона. Лятото ми се носят ярки и свежи цветове, зимата повече тъмни, нюд, пастелни.

# 411
Vesika, Лита, Tina, Blood, Джасте 😍😍😍чудни сте момичета ❣❣❣

# 412
  • Пловдив

Относно тематичността - и аз не се съобразявам кой знае колко със сезона.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 12:58 от Орлина

# 413
Момичета, извинете за лаишкия въпрос,  но електрическите пили могат ли да се използват за оформяне на естествени нокти или са само за сваляне на гел лак?

# 414
Да, могат да се използват за естествени нокти, разбира се. 🙂

# 415
Много труден за снимане Flormar PL455 secrecy

# 416
  • София
Да, по приницп могат да се използват, но те съветвам да си много внимателна. Аз с моите сравнително тънки нокти съм си патила от електрическа пила, но доста надцених уменията си и използвах сравнително груб накрайник. Майка ми, която е с доста твърди нокти, използва електрическа пила и няма проблеми с нея.

# 417
Стига да се използва по правилен начин и с подходящ накрайник, няма проблеми с ел. пила на естествени нокти. При тези които аз имам важна е посоката на въртене (когато не е правилната, накрайникът "прескача" и тогава не е ок за ноктите). Сравнително бързо свикнах с посоките.

# 418
  • София
Имам електрическа пила за нокти от няколко години, която не съм използвала досега. Така съм я прибрала, че не мога да я намеря. Наскоро си купих пилата на Орифлейм. И нея не съм ползвала още. Предупредиха ме, ако съм сложила мощни батерии, внимателно да работя с нея, защото доста агресивно действала.
 Когато я ползвам, ще споделя.

# 419
  • Варна
Моята ел. пила (от Лидл) не е агресивна. Даже съм пилила кожичките отстрани на израстналата част на нокътя, никакъв проблем. Случвало се е да я изтърва към пръстите си, не съм се наранявала Simple Smile Ноктите са ми твърди и скъсявам с грубия накрайник. За меки нокти наистина би било подходящо да се ползва по-фин, както и ниска скорост. Посоката на въртене също е важна, както каза Долче.
Аз съм много доволна, страшно бързо скъсява, но ако не искате да губите много от дължината, не трябва са натискате твърде силно към нокътя.

Общи условия

Активация на акаунт