Лакове за нокти - 154

• 41 343
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
Честита есен! За прехода от лято към есен сложих това оранжево. Лаковете са Petites 242 Passion orange, Essence shine last & go 05 sweet as candy, Flormar 313 Black minimalism, едно сребърно китайче color cosmetic 14

Скрит текст:

# 391
Аз реших да се лакирам с бяло, бе мога да кажа защо, може би защото не ми се е случвало отдавна. Лаковете са Бел 03 и 83.

# 392
Едвам ме навихте! Joy

Скрит текст:
Естествено, чак на снимките се вижда как съм си вапцала и кожичките посреднощ, на живо почти не се забелязва. Но пък си лягам доволна от себе си, това лесно се оправя сутринта с кафето. Лакът е много архивен - GR Rich Color e, та не е и идеален за нанасяне вече, но този цвят ще има да ме кара да се усмихвам цял ден утре.
Като гледам прогнозата, като нищо ще се издокарам и в най-големия си пуловер в същия цвят като лака Grinning

# 393
Принципно не харесвам жълто но това е убиец А в комбинация с пуловера ще бъде топ .Големи красоти показвате момичета.Продължавайте в същия дух и през есента.

# 394
Аз чакам края на ноември, началото на декември, че да почна с пробите за коледния и зимния маникюр. Нали посред лято се сдобих със зимни ваденки Joy и сега нямам търпение. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пп Натка, това жълто е страхотно. Heart Eyes

# 395
Най са ми " любими" тематичните маникюри за свети Валентин.. Тогава падам. Но преди това ще видим есента, хелоуин, нова година.
Като се замисля, аз не помня да съм си правила някога маникюр според сезона, празника или повода. Нежно розово мога да сложа в разгара на летните жеги, както и в сковаващия зимен студ. Иначе имам типични есенни цветове, като жълто с лек брокат, различни зелени нюанси, но рядко посягам към тях,защото заедно с бялото и черното, за мен са цветове, които трябва да се нанесат съвършено, за да бъдат красиви, а аз понякога нямам нерви да се попипквам 3 часа. Сега съм с розов Перфект, който не съм снимала, защото не успях да намеря подходяща светлина и ъгъл, от който да не изглежда безличен.

# 396
  • София
Всички показвате много хубави неща! Аз имам едно страхотно жълто на SNB - Десислава - което си поръчах само заради името и никога не съм слагала, но сега май ще му дойде времето, есенно Simple Smile Аз почти не правя тематични маникюри - само миналата година слагах едни коледни стикерти - но на себе си харесвам изчистен, едноцветен маникюр (а много харесвам какво показват момичетата тук, в групата, но когато аз се нашаря, някак не се възприемам). Но мога да кажа, че в определени периоди от годината предпочитам определени нюанси - например, много харесвам тъмни лакове, но лятото почти не ги слагам; обожвам едно тиквено оранжево на Катрис, но освен през есента, през другото време не се сещам за него; брокатените червени и зелени лакове (Искрен на SNB, например и един разкошен Перфект, който не е тук, при мен в момента и не мога да кажа кой номер) са ми много коледни и празнични. Сега съм на гости при родителите ми и съм взела няколко лака да сменя Пастела тези дни, и всички са ми едни тъмни, есенни Simple Smile Но мисля да отида да взема и прословутата бяла Аура, да разнообразя малко есента.

# 397
  • София
Хайде и от мен една вече досадна Aura 101. Трябваше да си сменя формата, че счупих два нокътя Sad

# 398
Вчера и аз го търсих този Аура 101 в Лили, но го нямаше. Вие сте виновни! 😂

# 399
Oще чакам да кажете как точно я сменяте тази "готина" четка на Аурата...🙂

# 400
Oще чакам да кажете как точно я сменяте тази "готина" четка на Аурата...🙂
Аз сложих четка от стар топ лак. Оригиналната е ужасна за лакиране.

# 401
Добре де, а тя пасва ли добре, т. е. с нея затваря ли се нормално лакът?

# 402
# 403
  • София
Нежно розово мога да сложа в разгара на летните жеги, както и в сковаващия зимен студ.
Кристалче, и аз съм така. Ходя си с неони зимата, или с тъмни - лятото. То нали ги карам всичките поред, та каквото дойде. Ще видите като ноември или декември "прасна" едно неоново зелено например HeartKissing Heart

# 404
  • София
И аз много обичам лака да ми доставя удоволствие да го гледам на ръцете си. Да гали окото!
Никога не се съобразявам със сезон или празник. Слагам лак, който съм решила и не ме притеснява, че слънцето грее силно, навън е 40 градуса, а аз съм с тъмен лак. Нали ме кефи, какво по-хубаво от това?!

Общи условия

Активация на акаунт