Лакове за нокти - 154

• 41 357
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря, Джасте! Да, пробвай с него. Аз съм много доволна от тоя топ. Но се сгъстява бързичко. Като се сгъсти ще пробвам да го разредя Grinning

# 376
Джаста, аз ще чакам отзиви от топа на ГР Гел шайн...😃
Прекрасни сте, момичета! 😍
Раче, добре завърнала се! 💅 И моята идея беше за тъничък слой гел и отгоре обикновен лак, но се изпочупи де що можа...😆 Добре че ги има и тези "технологии", че иначе...🙂
Моят лак почти не е мръднал...но вече има израснало и ме сърбят ръчичките за някой нов цвят... 😁

# 377
  • София
Долче, сменяй цвета. Не чакай дълго оше. Simple Smile  И покажи!

# 378
Джаста, мнооого нежно се е получило и в двата случая 🙂
Блъд, Лита, вашите плочки са ми любими 🙂
Тина, ако цветът се доближава най-много до първата снимка ми е един от любимите 🙂

# 379
# 380
  • София
Има някакъв номер 002, прелива и в кафяво, което не можах да хвана и естествено мирише отвратително като всяко уважаващо себе си китайче Joy

# 381
Аmiamo, ето ме с нов лак 😉 ММ ми го избра (изборът беше между холограмния и ГР Кератин 44 който му се видя много тъмен) 😅
Любим ГР холографик номер 05 на 3 пласта:

Скрит текст:

Със светкавица:

Няма нищо в този лак което да не ми харесва- съхне бързо, красив е, нанася се лесно...не мога да му се нагледам 💘 А на изградени нокти стои доста интересно и само на един пласт, много интересно прозира и в същото време има и дъга.
Поизпилих леко ноктите, залепих с лепилото за нокти изграденото на показалеца (този път на левия- забелязах, че се отделяше в основата след лакочистителя). Много полезна вещ това лепило за нокти 😃
Джулс, голяма красота 💜
Грийни, как са като трайност тези лакове? 🙂

# 382
  • София
Долче, твоят съпруг има вкус! Красив цвят е избрал! Харесва ми!

# 383
И аз много си го харесвам този лак, както и останалите от серията които имам! 💜 Не знам защо спират такива хубави серии (от обикновените лакове, гел холограми и холо пудри има доста)...😕
П. С. За изградени нокти си заслужава да се занимава човек и да отдели малко повече време, но за гел лак който да сменям супер често или пък да търпя израсналото- не!

# 384
Холограмният лак е страхотен, Долче - от 2 минути седя и гледам снимките, а дори не харесвам лилаво Grinning
И другите сте показали много интересни неща пак. Аз седя и се чудя дали ми се носи някой цвят като за по-студено и мрачно време или да си угодя на душицата и да си сложа ярко жълт лак и да му се порадвам 2-3 дни Grinning
Много е задължаващо жълтото откъм дрехи, ама пък ми е любимият цвят...

# 385
Натка, слагай жълто- щом това ти е на сърце! 😃 Пък и може да мине и за есенен цвят 🙂

# 386
  • София
Натка, щом ти е любим цвят, слагай!
Другата седмица ще махна лака. Ще бъда 1 седмица без лак,. Налага се, но след това съм решила да сложа един корал на China Glaze. Защото е хубав цвят и създава настроение. Simple Smile

# 387
Лакирах се и аз, че до днес бях с неоново оранжев цвят, който не кореспондира на времето навън;)

# 388
  • Варна
Катерина, действително най-близък е цветът на първата снимка, но все пак на всеки екран изглежда различно. Леко напомня на КА 677, но into the rose garden е малко по-светъл и цикламен.

# 389
Долче, при мен всички лакове траят минимум по 5-7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт